Śliwiok 08.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 To ja też poproszę namiary Czyżby to byli polecani swego czasu Panowie Roman i Krystyn ? Tak to sa wlasnie oni Tel. juz wyslalem Maciek, rzuć mi też te namiary. Mam pare rzeczy do zrobienia. Dzięki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 08.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Maciek, rzuć mi też te namiary. Mam pare rzeczy do zrobienia. Dzięki, Poszlo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 08.05.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam... Poszukuję mistrzów od podbitki zewnętrznej z PCV. Jeślibyście mieli jakieś namiary na niedrogie a solidne ekipy plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 08.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Czy nadal nie ma kupca na bardzo mało używany bojler elektryczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 08.05.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam... Poszukuję mistrzów od podbitki zewnętrznej z PCV. Jeślibyście mieli jakieś namiary na niedrogie a solidne ekipy plizzzz Areq, mogę zapytać szwagra - ostatnio było takich dwóch co u niego robili. Postaram się odpowiedzieć do jutra. Ja na szczęście nie robiłem podbitki, wolałem od razu wydać więcej i zrobić nabitkę - i to była trafiona decyzja jak zobaczyłem, ile wychodzi za podbitkę. btw. Był u ciebie w sobotę Twój instalator? Umówiłem się z nim, ale nie dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 08.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam... Poszukuję mistrzów od podbitki zewnętrznej z PCV. Jeślibyście mieli jakieś namiary na niedrogie a solidne ekipy plizzzz Areq, mogę zapytać szwagra - ostatnio było takich dwóch co u niego robili. Postaram się odpowiedzieć do jutra. Ja na szczęście nie robiłem podbitki, wolałem od razu wydać więcej i zrobić nabitkę - i to była trafiona decyzja jak zobaczyłem, ile wychodzi za podbitkę. btw. Był u ciebie w sobotę Twój instalator? Umówiłem się z nim, ale nie dzwonił. No super by było. Instalator jest teraz przez trzy dni-do środy-codziennie u mnie 8.00-16.00....nie wiem dlaczego się nie odezwał.Może zapomniał,bo ostatnio coś mówił,że jest zawalony robotą? Spróbuj jeszcze raz a potem olej kolesia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 08.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Wiercili ręcznie doszli do 12m i dalej niestety już nie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario Poznan 08.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Potrzebuje dobrej ekipy do tynkow maszynowych gipsowych. Prosze o cene i informacje gdzie moge zobaczyc ich prace. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 09.05.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam , chcę zamówić meble kuchenne, ale wiekszość salonów działa na takiej zasadzie ,że zamawia gotowe elementy w fabryce i potem tylko skręca i montuje to u klienta. Ja chciałem zrobic kilka elementów niestandardowych i do tego potrzebne jest zaplecze stolarskie. Zna ktoś może taką "firmę kuchenną" która ma własną stolarnię ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 09.05.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Potrzebuje dobrej ekipy do tynkow maszynowych gipsowych. Prosze o cene i informacje gdzie moge zobaczyc ich prace. Pozdrawiam Mariusz U nas były w zeszłym roku robione tekie tynki. Wówczas koleś brał 20-22 zł za m2. Telefon poślę na priva Witam , chcę zamówić meble kuchenne, ale wiekszość salonów działa na takiej zasadzie ,że zamawia gotowe elementy w fabryce i potem tylko skręca i montuje to u klienta. Ja chciałem zrobic kilka elementów niestandardowych i do tego potrzebne jest zaplecze stolarskie. Zna ktoś może taką "firmę kuchenną" która ma własną stolarnię ? Pozdrawiam Sprawdź firmę Stolmat na Wołczyńskiej 47, my tam będziemy zamawiać kuchnię, robią w standardzie i na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 09.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Właśnie jesteśmy na etapie malowania. Decyzja co do farby jeszcza ostatecznie nie zapadła ale sądzimy że to będzie Dekoral. Czy robił ktoś z was rozeznanie cenowe gdzie farby w Poznaniu sa najtańsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 09.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 U nas były w zeszłym roku robione tekie tynki. Wówczas koleś brał 20-22 zł za m2. Telefon poślę na priva To ja też bym poprosił o telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 09.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 U nas były w zeszłym roku robione tekie tynki. Wówczas koleś brał 20-22 zł za m2. Telefon poślę na priva To ja też bym poprosił o telefon Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 napalic w domu jak jesto oczywiscie w czym i schnie szybciej przez pierwsze 2 -3 tygodnie szybkie schnięcie betonu zmniejsza jego wytrzymałość Ja wiec ma sie do tego wykonywanie tynkow w miesiacach lipiec - sierpien. Jedni mowia, ze to najlepszy okres, bo szytko ladnie przeschnie. A ja wlasnie zapoznalam sie opinia, ze nie mozna w ogole tynkow (przynajmniej tradycyjnych) robic w te najcieplejsze miesiace, bo caly tynk przy wysychaniu popeka i zrobi sie "pajeczynka". Inny wykonawca mowi, ze mozna to szerkoscia otwierania okien (bo ja bede miala okna przed tynkami)? Powiem wam, ze sama nie wiem co myslec. Zalezmi na czasie i najbardziej pasuje mi polozenie tynkow w lipcu, ew. w sierpniu... Czekam na wszelkie wasze sugestie i porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 09.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 My kladliśmy tylnki gipsowe maszynowe w sierpniu. Tak jak mówił wykonawca że nie popękają tak nie popękały. Popekały za to przez zimę ale nie znacznie. Okna były otwierane tylko niektóre i uchylnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 09.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ]Witam , chcę zamówić meble kuchenne, ale wiekszość salonów działa na takiej zasadzie ,że zamawia gotowe elementy w fabryce i potem tylko skręca i montuje to u klienta. Ja chciałem zrobic kilka elementów niestandardowych i do tego potrzebne jest zaplecze stolarskie. Zna ktoś może taką "firmę kuchenną" która ma własną stolarnię ? Pozdrawiam Sprawdź firmę Stolmat na Wołczyńskiej 47, my tam będziemy zamawiać kuchnię, robią w standardzie i na wymiar. Dzięki Sławek , podjadę porozmawiać, bo tam jeszcze nie byłem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ]Witam , chcę zamówić meble kuchenne, ale wiekszość salonów działa na takiej zasadzie ,że zamawia gotowe elementy w fabryce i potem tylko skręca i montuje to u klienta. Ja chciałem zrobic kilka elementów niestandardowych i do tego potrzebne jest zaplecze stolarskie. Zna ktoś może taką "firmę kuchenną" która ma własną stolarnię ? Pozdrawiam Sprawdź firmę Stolmat na Wołczyńskiej 47, my tam będziemy zamawiać kuchnię, robią w standardzie i na wymiar. Dzięki Sławek , podjadę porozmawiać, bo tam jeszcze nie byłem. Pozdr Murku a byleś w Napachaniu? Tam też robią na wymiar i to chyba nawet jest producent frontów do szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 09.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 wieki nie bylam na tym forum Mieszkamy juz na nowym i mieszka sie suuuper, ale ... ... zabraklo nam na finiszu sil na elewacje zew. i stad moja prosba do Was. Czy mozecie mi polecic ekipe od tynkow zew.??? Z gory dziekuje!!! goraco pozdrawiam ebi p.s. Widze, ze pan Roman i Krystyn caly czas na fali To byli najporzadniejsi wykonawcy, jacy nam sie trafili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 09.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ... p.s. Widze, ze pan Roman i Krystyn caly czas na fali To byli najporzadniejsi wykonawcy, jacy nam sie trafili. mam pytanie: czy Panowie Roman i Krystyn są od tynków czy zajmują sie stolarka, bo juz się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 09.05.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 [ Murku a byleś w Napachaniu? Tam też robią na wymiar i to chyba nawet jest producent frontów do szafek. Jeszcze tam nie byłem , choć zamierzałem jutro tam pojechać - chyba mnie wyczułaś dzięki i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts