świercz1719500624 22.05.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 witam. ja tu świerzy. tak po krótce: czekam na uprawomocnienie pozwolenia na budowe a póki co szukam kierownika budowy z okolic puszczy zielonki, który by kompleksowo pełnił nadzór. jeśli wiecie coś o tym ile bierze taki pan to miło by było porównać. pozdro swiercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 22.05.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Alison, czy możesz podać orientacyjnie jakie tam mają ceny w przeliczeniu na m2 kostki + położenie? Rybki, nie mam przy sobie tych notatek, ale postaram się na poniedziałek 22 maja odnaleźć je w moim przepaścistym segregatorze Pozdrawiam! Oto, co znalazłam... telefonów w okolice Strzegomia mam chyba z 15, ale poniewaz u mnie to bliżej nieokreślona przyszłość to dzwoniłam tylko w jedno miejsce: Kwarc Sp.z o.o., tel.074 855 38 33, kostka 4 cm x 6 cm, 190 pln+VAT/1 tona, 1 tona = 8,5 m2 chodnika. O robociznę nie pytałam. Wiem, że to nie za wiele, ale może pomoże Pozdrawiam! PS. A co Wy sądzicie o tej cenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 22.05.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 brachol gdzie masz działkę/budowę? Z kim rozmawiałeś w Aquanecie? Też mam sporo do wodociągu i jestem ciekaw, że się chyba ich podejście zmieniło. A nie wymagają tylko przez nich akceptowanych wykonawców? dzialke mam na ul Nad Krzesinka w Hubach nie pamietam z kim rozmawialem musialbym sprawdzic wykonawce sam wybierasz natomiast warto sie skonsultowac co do ceny zeby nei bylo tak ze Ci duzo mniej zwroca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 22.05.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A w tym Kłodzku to gdzie konkretnie i po ile ? Więżba po 580 za kubi (impregnowane)Jak się zdecydujesz mogę oczywicie podać namia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 23.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 a czy jest jakaś górna granica w metrach wodociągu albo w kasie do określonej kasy zwracają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 23.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 poszukuje ogrodnika do załozenia ogrodu warunek - ogrodnik przez duze O - takiego z pasją pracy i zacięciem do trgo co robi Popytaj Wciornastka, ona na pewno ci pomoże. W końcu to forumowy ogrodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alina Lozowska 23.05.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Czy mógłby ktoś podać namiary na osobe ocieplającą poddasze i potem płyta karton/gips? Mam problem. pozdrawiam Alina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 23.05.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 a czy jest jakaś górna granica w metrach wodociągu albo w kasie do określonej kasy zwracają? tego nie wiem wiem tylko ze mb wodociagu nei moze kosztowac wiecej niz u nich w cenniku bo wtedy nie zwroca no i jeszcze chyba musi byc to inwestycja rozwojowa jak sie pytalem o ta sprawe tak z 2 lata temu to mowili ze nia ma szans ale jak teraz sa juz 3 dzialki do podlaczenia to dostalem odpowiedz jw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.05.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 czy ktos buduje sie w okolicach puszczy zielonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 23.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 dzięki, to juz jest jakieś światełko w tunelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 23.05.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 czy ktos buduje sie w okolicach puszczy zielonki? Na przykład ja ale "buduje" to na razie za dużo powiedziane W przyszły wtorek odbieram projekt, do pozwolenie na budowę brakuje mi tylko kwitu z gazowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 23.05.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 a orintowałes sie już w kwestii kirownika budowy. ja właśnie od kilku dni mam pozwolenie, teraz czekam na uprawomocnienie. zaczynam papierkową robote odnośnie kredytu.... brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 23.05.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 a orintowałes sie już w kwestii kirownika budowy. ja właśnie od kilku dni mam pozwolenie, teraz czekam na uprawomocnienie. zaczynam papierkową robote odnośnie kredytu.... brrr Jeszcze nie. Na razie sprawdzam murarzy ale bez projektu nie ma konkretnej rozmowy. Ty jak masz pozwolenie toj esteś o krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Troche zminiłam strategię, bo czas będzie mnie gonił. Wiec zamiast tynków ręcznych chcę zrobić maszynowe - ale cementowo wapienne. Tylko nie moge znalez ani wsród znajomych ani na forum ani jednego namaru na kogoś kto to wykonuj i to na dotaek dobrze. Rozbił ktoś takie coś u siebie? Możecie się podzielić jakimiś namarami HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 poszukuje ogrodnika do załozenia ogrodu warunek - ogrodnik przez duze O - takiego z pasją pracy i zacięciem do trgo co robi Popytaj Wciornastka, ona na pewno ci pomoże. W końcu to forumowy ogrodnik Chyba niezbyt się nadam do pomocy, bo mnie zazwyczaj wzywają gdy jest katastrofa na ogrodzie i raczej firmy znam od tej gorszej strony. Natomiast czasami dla przyjaciół robię projekty i pomagam w zakładaniu ogrodu za przysłowiową krzynkę piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 24.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 poszukuje ogrodnika do załozenia ogrodu warunek - ogrodnik przez duze O - takiego z pasją pracy i zacięciem do trgo co robi Popytaj Wciornastka, ona na pewno ci pomoże. W końcu to forumowy ogrodnik Chyba niezbyt się nadam do pomocy, bo mnie zazwyczaj wzywają gdy jest katastrofa na ogrodzie i raczej firmy znam od tej gorszej strony. Natomiast czasami dla przyjaciół robię projekty i pomagam w zakładaniu ogrodu za przysłowiową krzynkę piwa Jak za "krzynkę" to bardzo tanio, ale ja mógłbym dać nawet "skrzynkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.05.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 poszukuje ogrodnika do załozenia ogrodu warunek - ogrodnik przez duze O - takiego z pasją pracy i zacięciem do trgo co robi Popytaj Wciornastka, ona na pewno ci pomoże. W końcu to forumowy ogrodnik Chyba niezbyt się nadam do pomocy, bo mnie zazwyczaj wzywają gdy jest katastrofa na ogrodzie i raczej firmy znam od tej gorszej strony. Natomiast czasami dla przyjaciół robię projekty i pomagam w zakładaniu ogrodu za przysłowiową krzynkę piwa Jak za "krzynkę" to bardzo tanio, ale ja mógłbym dać nawet "skrzynkę" To trzeba się ładnie uśmiechać A przy okazji właśnie jestem na etapie "przetargu" na dachówkę ceramiczną, może też ktoś teraz robi takie poszukiwania i jest już po pierwszych rozmowach. Potrzebuję informacji do jakiej hurtowni dawać kolejno do wyceny, gdzie teraz dają największe upusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 24.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Czy mógłby ktoś podać namiary na osobe ocieplającą poddasze i potem płyta karton/gips? Mam problem. pozdrawiam Alina Wyslalem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 24.05.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A przy okazji właśnie jestem na etapie "przetargu" na dachówkę ceramiczną, może też ktoś teraz robi takie poszukiwania i jest już po pierwszych rozmowach. Potrzebuję informacji do jakiej hurtowni dawać kolejno do wyceny, gdzie teraz dają największe upusty. to zależy jaką dachówkę sobie upatrzyłaś - nie wszystkie hurtownie mają wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 24.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Czy mógłby ktoś podać namiary na osobe ocieplającą poddasze i potem płyta karton/gips? Mam problem. pozdrawiam Alina Wyslalem na priv. ja też poproszę - właśnie szukam takiej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts