K74 13.07.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Szef nasz przywiózł część, a później reszta przyjechała na jakimś dużym samochodzie. Nie było mnie przy tym, ale samochód duży był, bo płot musieli rozebrać, żeby wjechał na działkę. Zapytam szefa skąd ten transport. A nie mowilas czasem wczesniej, ze transport gratis? No mówiłam, bo Szef twierdził, że Mini Stal przywiezie zbrojenie na działke za darmo. I ja za to rzeczywiście nic nie zapłaciłam, a stal na dziłce jest. I już nawet poskręcana . Świercz twierdzi, że mu w tych Pobiedziskach powiedzieli, że nie dysponują transportem, więc dlatego chcę zapytać Szefa, jak to w końcu z tym przywiezieniem było. Transportem dysponują. Tylko im się samochód popsuł, więc na dziś, czy jutro nie dowiozą. I pewnie dlatego powiedzieli, że nie mają transportu. świercz, mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia, ale to na prv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 14.07.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzięki za podpowiedzi w temacie luster Przykro mi bo warsztatu nie znalazłem Dotarłem jednak do innego zakładu całkiem blisko od tego opisywanego. Jechaliśmy zamawiać drzwi w Progressie i na tej samej ulicy przy firmie Portes jest szklarz. To samo lustro wg naszego projektu które na Obornickiej 300 wycenili na 530zł ( po rabacie 490 ) zrobi za 200 zł Poinformuję chętnych o jakości po odbiorze lustra. Dla chętnych namiary: Bemar Sp.z o.o Jerzy Stiller ul. Św. Michała 40/46 (061) 877-06-43 501-421-400 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 14.07.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Prośba o namiary na sprawdzone ekipy od wykonania ocieplenia - ściany oraz dach. Mogą być na priva. Mój wykonawca niestety się obraził jak panna na wydaniu i znikł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 14.07.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 SPRZEDAM 180 m2 klinkieru jopek 1,20 zł za sztukę namiary: 505-595-551 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka N. 14.07.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Prośba o namiary na sprawdzone ekipy od wykonania ocieplenia - ściany oraz dach. Mogą być na priva. Mój wykonawca niestety się obraził jak panna na wydaniu i znikł. To ja też poproszę o namiary na ekipę , która ociepla ściany. Bo mój wykonawca zaczął wybrzydzać nad projektem i powiedział, że się nie podejmie. Ciekawe tylko dlaczego nie powiedział mi to w maju kiedy się z nim umawiałam. KaiM może to ta sama ekipa? Już boję się do niego dzwonić i przypominać , że miał również ocieplić poddasze bo za chwilę usłyszę , że jestem zbyt nachalna i pójdzie w długą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 14.07.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam wszystkich, dostalem nowa propozycje na kierownika budowy, czy nazwisko Jakubowski cos wam mowi? Namiar dostalem od Pana Piotrowskiego, ktory niestety nie pracuje na południu Poznania.Wszelkie opinie mile widzianePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkm 15.07.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam wszystkich. Przymierzam się do ocieplania domu...a z fachowcami krucho.Będe wdzięczny za wszelkie namiary na sprawdzoną ekipe. Z budowlanym.... czuwaj!! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 15.07.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Czy komuś z Borówca lub okolic zalegają stemple? Potrzebne jakieś 70-80 sztuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 17.07.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Witajcie Krajanie, Ja z kolei poszukuję desek do szalowania, mam ich trochę ale potrzebuje DUŻO, bo dom parterowy a wieniec będzioe także na ściankach wewnętrznych. tak więc jeśli ktoś ma zbędne deski do szalowania, chętnie uprzątnę własnym transportem Pozdrawiam Wszystkich PS. Cieszę się z łagodniejszej pogody, bo murarze pracują chetniej i wydajniej! Aż mi ich było szkoda na tym hutniczym słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 18.07.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 aha, gdyby ktoś nie chciał się ich pozbyć, to chętnie wypożyczę... ale prawie nie wierzę, że to się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 18.07.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Doradźcie proszę gdzie w Poznaniu robią lustra na wymiar, oczywiście tanio i solidnie Wczoraj byłem na Obornickiej to cena mnie powaliła Na ul. Książęcej (to jest na starołęce) ale nie wiem jakie ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 18.07.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Właśnie tez jestem po tynkach. Początkowo miały być ręcznie ale zdecydowałem się na maszynowe. Polecam Wszystko wyszło równiutko i głaciutko. Teraz powoli sobie schnie Wszystko pięknie, tylko że tyng gipsowy jest jak na mój gust za miękki. Lekko pukniesz i dziurka. Oprzesz drabinę i wgniecenie. Bleee... Gdybym miał tynkować drugi raz, wybrałbym mineralny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 18.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Doradźcie proszę gdzie w Poznaniu robią lustra na wymiar, oczywiście tanio i solidnie Wczoraj byłem na Obornickiej to cena mnie powaliła Na ul. Książęcej (to jest na starołęce) ale nie wiem jakie ceny... Dzięki za namiar już zamówiliśmy tu: Bemar Sp.z o.o Jerzy Stiller ul. Św. Michała 40/46 (061) 877-06-43 501-421-400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 18.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ale z drugiej strony nie mysl, ze deweloper lub firma budujaca pod klucz nie zrobi ci fuszery Wedlug mnie jest jeeszcze gorzej, bo nawet nad materialem nie panujesz - mozesz zaplacic za cos a wpakuja ci tanszy substytu. Takie budowe czesto maja wiecej bledow (o ktorych nie wiesz - bo odbierasz jak juz wszystko zakryte) i masz mniejsza mozliwosc na zmiany w trakcie budowy. Popatrzcie jak deweloperzy buduja nowe bloki - dla mnie to porazka. Co racja to racja. Ostatnio w zaprzyjaźnionej hurtowni rozmawiałem na ten temat - deweloper bierze od nich wszystko co najtańsze, nie zważając na jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.07.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 mam pytanko:gdzie najkorzystniej w/pod Poznaniu/-em jest zamówić bloczki YTONG ? czy naprawde zwracać uwagę na to czy są z Sieradza czu z Ostrołeki? z góry dziękuje!świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 19.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Co prawda nie buduję z Ytonga, ale spróbuj w Nadstadze (Oborniki). Mają bardzo dobre ceny na wiele materiałów. Niestety nie mają Silki, z której będą ściany naszego domu . Spróbuj też w hurtowni Begier na Obornickiej. Jak dotąd ceny jakie nam zaproponowali są dużo lepsze niż w innych poznańskich hurtowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.07.2006 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Co prawda nie buduję z Ytonga, ale spróbuj w Nadstadze (Oborniki). Mają bardzo dobre ceny na wiele materiałów. Niestety nie mają Silki, z której będą ściany naszego domu . Spróbuj też w hurtowni Begier na Obornickiej. Jak dotąd ceny jakie nam zaproponowali są dużo lepsze niż w innych poznańskich hurtowniach. Tak też polecam hurtownie Begier. Fajny chłopak Bartek w obsłudze. Wszystko dosłownie na telefon. Mają Silkę i Ytong też. A i jeszcze co do Nadstagi to są ich konkurencją ale taką w dobrym znaczeniu chyba razem z Begierem współpracują bo często auta z Nadstagi stoją na ich placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ok dzieki na na miary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.07.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Tak też polecam hurtownie Begier. Fajny chłopak Bartek w obsłudze. Pan Bartek jest rzeczywiście baardzo fajny . Ale to chyba dla świercza nie będzie podstawowe kryterium wyboru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammzes1 20.07.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Czy 21 zyla za metr (robocizna) ocieplenia z tynkiem to dobra cena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts