ava80 01.08.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 zgodnie z obietnicą podaję namiary na ekipy i miejsca które znalazłam na forum od 2004 r. Tylko te o których nie wyczytałam nic złego kilka postów poniżej bo i tak bywało mam nadzieję że się przydadzą - cen nie podaję bo albo nie było albo juz na 100% nie są aktualne - a szkoda bo pewnie nizsze niż te z 'dziś" no to go! kładzie tynki „Piotr 506 053 376 Dobrze wykonane z dobrych materiałów polecam dwie osoby: „Pierwszą z nich jest moja projektantka wnętrz - Magdalena Płotkowiak. Miałem przeogromne szczęście, że zdecydowałem się na skorzystanie z jej usług. Dzisiaj po wielu godzinach konsultacji jesteśmy na stopie koleżskiej i cały czas zastanawiam się jak zrewanżowac się jej za wszystkie fantastyczne pomysły i porady. Drugą osobą jest Romek Skazalski, który przyjechał z dalekich Kujaw i pracuje i nocuje na budowie w Puszczykowie od ponad 2 miesięcy. Dzisiaj kończy już swoją pracę, a wykonał mnóstwo prac (ocieplenie ścian i poddasza, tynk strukturalny, podłogi, wykończenia drewniane (podbitka, balustrada, miecze...), tarasy, luksfery i kilkadzisiąt innych drobiazgów. Ceny konkurencyjne w stosunku do wielkopolskich. Ten post sprawia wrażenie ewidentnej reklamy, ale w rzeczywistości jest podziękowaniem dla ww. osób. Podaję ich namiary: Magdalena Płotkowiak 607678182; Roman Skazalski 880735136” A kamień z: Kopalnia Granitu, Strzelin, ul. Kamienna 10a tel. 071 392 08 57 (kamień łamany). Płaciłam przelewem po odbiorze SKRZYNKI GAZOWE- Zobacz w Pharmgasie na Obornickiej wojtekn panele: Nobless (przy Office Depot na Obornickiej), ul. Wielka (2 dobre sklepy), centrum handlowe między Leroy Merlin a Nico w Sadach, Malta Trading, Witex na ul. Strzeszyńskiej (kiedyś była tam nawet centrala firmy, tam gdzie Liesner). Farby: zew. m.in. STO ISPO na Strzeszyńskiej, Caparol obok - wew. na Obornickiej jest cała masa sklepóe Dulux, Dekoral (Centrum Dekoracyjne Dekoral), na ul. Dąbrowskiego sklep Nina i naprzeciwko (nie pamiętam nazwy sklepu). armatura: Sanpol (Pokrzywno i Sady przy A2), Giant (Kinepolis i Obornicka), Cermag na Głogowskiej, Economy, Bims Plus Baranowo, płyti na Obornickiej i pare hurtowni Opoczno, Tubądzin, Paradyż i itp. w różnych miejscach, Jaxa-Pol w kilku miejscach w Poznaniu którzy szukali drzwi stalowych - sprawdźcie sobie drzwi firmy Juwent http://www.juwent.pl. Mam, jeszcze nie narzekam Jest ich przedstawiciel w Poznaniu, na Hetmańskiej ecoTomek i ebi dach paweł walczak 603199621 płytki olek narczak 501038928 Polecam hurtownię HDMB Maszewski z ul Dziadoszańskiej 10 Współpracuję z nią od paru lat. Można wynegocjować rabaty i towar przywożą na miejcse budowy a i po paru zamówieniech można umówić się na dostawy na telefon. Ja piasku potrzebuje 180 ton.Kupowałam w Wierzycach (między Pobiedziskami a Lednogórą), płaciłam 11,50zł za tonę. Cena z dowozem za odległość 20 km w jedną stronę. Odnośnie piasku do fundamentów to w Gruszczynie można kupić po 7,50 za tonę ale jest to cena bez transportu. Przy większej ilości kupiłam za 7 zł transport miałam od znajomego. Sprzedają też ziemię po 10 zł. studnia: Artur Gołuch lub jego teść Stanisław Kozłowski Zaniemyśl, ul. Raczyńskiego 15 tel. 61 285 71 21 Mogę polecić instalatora. U mnie sprawdzony i niedrogi: Eugeniusz Marcinkowski z Obornik, tel. 296 13 89, dzwonić wieczorem. Posadzki - Paweł Penczek tel 0602 409 194 - sprwdzone u mnie, 170 m2 w jednej powierzchni i wyszlo idealnie ..zależało mi na szybkiej realizacji i pierszwszorzędnej jakości ( w cene było wliczone: cement piasek tasma dylatacyjna, srodek do ogrzewania podłogowego na 150 m2) cem-wap ręczne . Janusz Roszyk 0600 018 267 - z moich krzywych ścian uczynili cuda, miejscami ma 5 cm grubości .... Zreszta polecam tę ekipę do budowy od podstaw, ekipa słuchajaca inwestora i nie narzucająca swojego zdania gdzie kupic tanie dobre okna PCV Mariof, ja dostałem dość optymalne wyceny minn. z tej firmy : MARTOM Granops, Matuszczak Sp. J. Ul. Sołecka 38, 62-020 Swarzędz - Jasin Tel. (061) 818-60-49 Fax. (061) 817-22-39 Okna- Firma Rowitex z Poznania na profilach Deceunicka-Bardzo solidna obsluga klienta i przystepne ceny. - Instalacje sanitarne- Zaklad instalacyjny pana Romulusa Kaczmarka- solidny wykonawca, godzien zaufania. Szybka i fachowa praca. oli_oli Posadzki maszynowe mechanicznie zacierane, maszynowe tynki gipsowe. Roman Mierzwiński Boruja Kościelna. Ekipa sprawna, szybka i tania, pracują az sie miło patrzy. Posadzka jak lodowisko. Śmigaja po całej Wielkopolsce meble kuchenne pod wymiar firma Stolmar Mrowino - solidni,, potrafią doradzić, rozsądne ceny chcielibyśmy zareklamować firmę ciesielsko-dekarską, która robiła nam więźbę dachową Pana Jerzego Derwicha (Solidny wykonawca w przystępnej cenie) telefon 0 605 04 33 56. Firma wykonuje także ocieplenia poddaszy, docieplenia budynków, stolarkę i kładzie płyty g-k. Pozdrawiam Tadek Wykonczeniowka -polecam moich fachowcow,solidni,niedrodzy,pracuja nawet po 12 godz.tel kont.505779685,Pan Michal Ekipa dekarsko-ciesielska. W tym roku robili szwagrowi i mi więźbę z pełnym deskowaniem + dachówkę ceramiczną, obróbki kominów i takie tam. Niech nikogo nie zwiedzie fakt, że to trzydziestolatkowie Znają się na swoim fachu jak mało kto. Szef ekipy - Grzegorz - tel. 693116007 Hurtownia Materiałów Budowlanych "Dora" Buk syćko na tel. załatwiane,żadnych niespodzianek No firma od rolet Vertikali i bram garażowych VERMIX z Obornik Wlkp, pracuje na Heroalu ( firma robi to b. dobrze i za mniejsze pieniądze niż w Poznaniu )- ale facet niesłony i niepunktualny - w tym przypadku jak ktos ma więcej czasu, cierpliwości i chce mieć taniej moze skorzystać z ich usług. Zdecydowanie polecam hurtownię "Tina" z Gniezna- wszystko co związane z dachem. kontakt - Maciej Powierza tel. 061 428 25 39 więc oficjalnie podaje namiary na Pana Andrzeja Bachorza 0888 782 759 są godni polecenia w zakresie: stan surowy otwarty tynki cem wap + gładzie gipsowe zabudowa gk wraz z systemem filelinowania płyt GK na skosach dachu ocieplenia zew domu ( u mnie wysżło rewelacyjnie a było cięzko) zabudowa GK ( sufity ścianki etc) płytki pracowici szanujący pracę materiał i inwestora Ja nie zamienię hurtowni V BUD z wichrowej na żadną inna hurtownię Polecam hurtownie budowlana Nadstaga w Oborkinach - wzorowa wspolpraca przy darmowych dostawach do Poznania i niskie ceny bez zbednych targow - 061-2970723 Bilbo / Jankowo [bramy garażowe, drzwi zew., wew.] Najtańsze siatki ogrodzeniowe są u producenta w Poznaniu na ulicy Ostatniej 5 . Tel. 830-71-30. Zajrzyj na ich strone: http://www.siatki.com.pl namiary na dobrą ekipe od ocieplenia zewn.+ tynki zewnętrzne zadzwoń do p. Jarka Napierały 0602 230 193 terminy ma na październik, nie jest tani ale b. dobrym fachowcem, właśnie we wrześniu będzie kładł tynk silikonowy u mnie duet, zrobili u mnie piękniste schody z jesionu tel. 0693700706 p. Roman i p. Krystyn Styropian: Pojedź do V-Budu dwuosobowa ekipa. Maniacy dokładności i niedrogo. Zajmują się praktycznie całą wykończeniówką i murarką. Mam telefon do nich p. Michał 505 779685. Mają świetne pomysły i wyczucie w urządzaniu przestrzeni. Ja jestem bardzo z nich zadowolony http://www.salix.com.pl/ - zrobili mi już drugą kuchnię i kilku moim znajomym także - wszyscy zadowoleni, ceny rozsądne, a robią meble naprawdę na wymiar i jakie chcesz. Jedyny minus - zawsze przekraczją obiecane terminy Analizujemy z żonką koszty bram garazowych i natrafiliśmy na atrakcyjną ofertę firmy CORA z Suchego Lasu. Dodam że kompletna brama w kolorze złoty dąb + montaż + automatyka + niskie nadproże ( ok. 12 cm ) wyszła 500 zł taniej niż podobna ale goła bez niczego ( sama brama ) w Hormannie. Wycenili mi na 3350 brutto a o rabat jeszcze nie pytałem ( i dopłata była za złoty dąb - nie wiem czy otym wspomniałem). Co do szczegółów: segmenty bramy są Holenderskie i to te same co używa Alumax ze Skurzewa i znany Krispol. Wsp. K na bramę wychodzi 1.09 a na panel 0,98 czyli nie odbiega to od Hormanna . Ciekawostka: Alumax za tą samą bramę ale białą wycenił na 3950 zł. To co w BUDOM MARKECIE na Składowej m2 wycenili mi na 69,70 zł (z tynkiem silikatowym), to w Liroju jeszcze drożej - 74,50 zł. Znam jednego stolarza godnego polecenia. Robił u mnie kuchnie na wymiar( u sąsiadów także) i byłam z niego bardzo zadowolona(sąsiedzi także). Nazywa się Krzysztof Wyrzykowski, nr tel.: 601/771671. Wykonuje takze schody(także bedzie u mnie je robił), meble łazienkowe, szafy itp. jest dobrym fachowcem, więc trzeba troche na niego poczekać, ale warto Pan Krzysztof jest z Poznania ale dojazd do klienta nie jest dla niego problemem ( nie obciąża klienta kosztami dojazdu jak niektórzy ). Pozdrawiam Podaje namiary na ekipę od tynku zewnętrznego. Pan Marcin Konieczka ul. Polna 34 62-250 Czerniejewo tel 427-35-51 pozdrawiam i życze miłego dnia Informacja dla tych co chcieliby inne dekory do kuchni czy łazienki niż te w sklepach robione seryjnie. W firmie ARDEA ARTE w Suchym Lesie przy ul. Sprzecznej 22 zaraz obok hali Impulsu można zamówić sobie dowolne wzory w różnych kolorach do wyboru. Dekory robione są ręcznie przez artystów a ceny są takie same jak tych seryjnych. Sama wzięłam do kuchni. Będą ponadczasowe. dobrą ekipię murarzy od klinkierów. mam dobrą ekipę, bardzo uniwersalną i konkretną, a przy tym są mistrzami dokładności. Namiar p. Michał (nazwiska nie pamiętam) 0505 779 685. Będę kupować parapety z konglomeratu w Stalowej Woli. Ktoś na forum polecał, już rozmawiałam z producentem, nie chcą przysłać transportem ani kurierem. W najbliższym czasie mam jechać w delegację w te okolice, więc sobie przywiozę. Cena 170,- + VAT/m2. Tu jest adres stronki, można pooglądać: http://www.marmur.com2.pl/ Jeśli mam wydać 2500,- na parapety na miejscu albo 1300,- ściągając z daleka, to wolę te drugie. Nawet gdy koszt przewozu wyniesie 200,- zł, będę 1000,- do przodu. Moim zdaniem opłaca się, ale to zależy jakie kto ma zasoby pieniężne Starga gwardia wpadła i widzi, że potrzebna pomoc do kafli - najlepszy ze wszystkich naszych fachura - taktowny, słowny, staranny, nienajdroższy- gorąco polecam do wszystkich wykończeniowych spraw ( w tym płytki) - p. Krzysztof Stafecki - tel 501 869 388. Nie wiem tylko jak z terminami u niego bo jest dobry i ma dużo chętnych, ale próbować można gdzie w Poznaniu lub okolicy można najtaniej kupić granity i marmury? My kupiliśmy na ul. Kotowo ok. 500m jadąc od Głogowskiej w strone Lubonia po prawej stronie. Jesli dobrze pamiętam marmur zaczynał się od 4xx netto ja brałem w Poznaniu na ul. Miętowej - Naramowice Ja też będę brał z Miętowej, kominek również Czy nikt z wielkopolan nie kupował kotła ??? Zobacz na Obornickiej - zaraz za rondem, jest tam teraz siedziba Pharmgazu (tych z ul. Północnej), oni handlujš najróżniejszymi kotłami z nazwijmy to dolnej i �redniej półki. Nie polecam francuzów sš kiepskie Mam taką instalację, sprawdza sie na 100 % , instalacje robiły dwie osoby tzn kominek montował osadzał obudowywał Marcin Grzymisławski z Wrzesni tel 605 261 446 natomiast instalacja co, cwu, montaz kotła gazowego i połączenie kominka z instalacja wykonał Marek Izydorek z Kostrzyna Wlkp. tel 604 712 425. U mnie jest tak że kominek grzeje mi takze cwu ale musisz to wszystko wczesniej zaplanowac bo nie każdy kocioł gazowy współpracuje z kominkiem. W kazdym razie moich wykonawców polecam, sprawdzeni nie tylko przeze mnie ale takze przez sąsiadów i rodzinę Jestem zadowolony z firmy Gramar. LInk do ich strony jest tutaj Jak nie zapomne podesle zdjecie kominka jaki mi zrobili. Wklad mam zwykly gall 700, pale tylko okazjonalnie polecam sklep z akcesoriami meblowymi, na Perzyckiej (Ławica) - jadąc od Bukowskiej po prawej stronie, zaraz obok rzemieślnika, co to robi kuchnie i sypialnie - mają tam wszystko! Uchwyty do mebli połowę tańsze niż nam oferowali w salonach kuchennych, halogenki - takie trójkąciki podwieszane pod szafkę za 25 zł, halogenki na szafkę dużo tańsze, mają tam kosze cargo, wszystko wszystko co potrzeba do mebli. Witam. Ja polecam sklep z płytkami w Wysogotowie/Przezimierowie.Dojazd jak na giełdę samochodową. Jadąc od Bukowskiej na światłach przed nowym salonem Nissana w lewo. Ceny naprawdę b. dobre. A ja polecam Paste Group przy ul. Majakowskiego 92. Mają duży wybór płytek. Upustów dużych nie dają bo mają dobre ceny. Odbierają to co zostaje. Byłem z nich zadowolony. gdzie jeszcze mogę pomacać agd [do zabudowy na Glogowskiej przed A2 od Poznania po lewej sa chyba 2 hurtownie Zarabski" Leszek Zarabski - Wywóz śmieci, odpadów, asenizacja Wywóz odpadów Gorzów Wlkp., ul. Tkacka 7, tel. 0606335 studnia Wachowiak M 061 811 30 14, U mnie wiercili ręcznie , studnię mam na 18m , robili to dwa dni, kręgów nie wkopywali, filtr jest, rury 110,całość kosztowała mnie 2000 1.Studnie wiercone, 8268-902 do 15m 100PLN Pan juz wiercil w Zlotniczkach i nie dowiercil sie do wody, wiercil na 15m proponuje raczej kopana. 2. Wiercenie studni do 1000 0607-616-217 SPRAWDZIC!!! 3. Radiesteta badanie mieszkań, wyznaczanie studni 870-52-95 500Pln za dzialke 4. Studnie wiercone 8238-773 do 15m 100PLN z materialami, jak nie trafia na wode to 50PLN. Z rozmowy calkiem spokoo gosc. 5. Firma REMON oferuje wiercenie studni głębinowych, odwiertów pod pompy ciepła,pizometry. Dysponujemy profesjonalnym sprzętem oraz doskonałymi fachowcami.Studnie wykonujemy w jeden dzień, na wykonane prace udzielamy gwarancji.Usługi wykonujemy na terenie całego kraju.ZAPRASZAMY Koszt 170-180PLN za 1m Kontakt tel; 0-957417687 0-602575178 Rozmawialem z nimi w Gnieznie, widzialem jak pracuja, daja gwarancje 10 lat na studnie, w okolicach Pobiedzisk wiercili na 50-60m, moga zalatwic pozwolenie na tak gleboka studnie ale koszt ok 5000PLN. W sumie bardzo konkretna ekipa. 6. Studnie wiercone do 60 m, kopane, szamba z kręgów. Tel. 8178-430 0602-486-660 Przed wierceniem zaleca badanie dzialki - koszt 1000PLN, za studnie 30m wolaja 12000PLN!!! moze sie na cos przyda? Nadstaga - tel. 2970723 - polecam p. Robert Ratajczak, ew. Bartosz Maślanka. Biorę od nich materiały od zeszłego roku, rzeczywiście dobre ceny, skłonni do negocjacji, obsługa też niczego sobie - a zdarzało mi się że przywozili przysłowiowy worek cementu jak zabrakl Jeżeli ktoś szuka iglaków to mam namiar bezpośrednio do "producenta", która obecnie ma m.in. thuje szmaragd w cenie 14 zł za drzewko wysokości ok. 100 - 110 cm ( po posadzeniu ). Producent czy też hodowca mieszka w Stęszewie, tel. - 501-448-186. Posiada w ofercie 4 rodzaje tj. szmaragdy, gardenlandy, plicaty i jeszcze jedne których nazwy nie pamiętam. Dodatkowo ma cisy. Wszystkie sztuki mają bardo mocno rozwiniete korzenie, trzeba rozcinać doniczki aby je wyjąć. Ceny mieszczą się do 15-16 zł za sztukę i w zasadzie to wszystkie mają ponad 120 do nawet 150 cm wysokości. Napisałem, że ceny "do 15-16" zł, gdyż można się jeszcze dogadać. Jesienią brałem około 60-70 drzwwek i wtedy płaciłem chyba ok. 10-11 zł, natomiast w ubiegłym tygodniu dokupiłem szmaragdy w cenie 12.50. Nigdzie w marketach ani w szkółkach nie dostaniecie w tej cenie drzewek o takiej wielkości. Z tych 60-70 tylko jedna chyba padła przez zimę, ale wszyscy wiedzą jak długo trzymał mróz. Pospółka/zasypka 12zł/Tona ,piasek do tynków 25-30zł/Tona.Ja nie brałem u Dolaty ,brałem u p.Danielewskiego w Dąbrowie.Towar ekstra bo mają dobrą sortownie do żwirów i piasków Gdzie na Zachodzie Poznania kupuje się piasek. Chodzi mi o piasek do wykonania zaprawy, a pó�niej do wypełnienia fundamentów. Podajcie jakie� namiary i ewentualnie ceny. Please Zadzwoń do Pana Alfreda Dorny tel. - 603-086-220. Bardzo tanio Sprawdź firmę Stolmat na Wołczyńskiej 47, my tam będziemy zamawiać kuchnię, robią w standardzie i na wymiar. Murku a byleś w Napachaniu? Tam też robią na wymiar i to chyba nawet jest producent frontów do szafek KUCHNIE- - SALIX DRZWI!! http://www.progressdrzwi.pl/index.php?parent=103§ion=103 Proszę bardzo: Projektowanie i Nadzory w Budownictwie Paweł Piotrowicz ul. Poznańska 15 62010 Pobiedziska tel. +48 61 817 76 64 kom. +48 601 736 119 e-mail: [email protected] ************************************************************ uff..trochę tego jest jeśli ktoś mi za to podpowie jak zrobić drzwi w ściance działowej która będzemy murować samodzielnie z siporexu 10tki na klej to będę wdzięczna po prostu nie wiem jak zostawić odpowiednią "wymiarową' dziurę na drzwi standardowe wewnętrzne - jakiś stelaż musze kupić czy co? a może sama zbić coś z desek? bo przecież tę czzęść "naddrzwiową' to wumrowac muszę.. i tu mam zonka pozdrawiam wszystkich i miłego budowania ps. tynkarze uciekli mi za granicę ( musze znaleźć ekipę które pod koniec tego miesiąca wejdzie mi do domu i zrobi gipsowe (agregatem?)na prawie 300m2 powierzchni ścian. RATUNKU!! dziś jestem po rozmowach z ponad 20 firmami. Nie potrzeują moich ścian- przeładowani ktoś ma jakiegoś wujka, szwagra, sąsiada? potrzebny mi na troche w Konarzewie przy Komornikach... pilne..jestem w 7 miesiącu ciąży i do 10go pażdzeirnika musze tam zamieszkać dzidzia będzie po 20ym i wyjdzie na to, że pod mostem zamieszka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 01.08.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Tu już koniec ?! Gratulacje i podziękowania za tak żmudne wyszukiwania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 01.08.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Ava80 - chylę czoła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.08.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 ava80 tak jak obiecalam - zloce cie cala - od stop do glow. Bardzo chetnie bym ci pomogla, ale sama przeszlam podobny boj z tynkarzami jakis miesiac temu. Jenyna ekipa, ktora miala wolny termin (umowiony ze mna juz w marcu) to ta, ktora robi teraz u mnie. Wszyscy pozostali oferowali wrzesien - ale wszystkie namary sa na forum- w wiekszosci juz wypisalas, wiec podejrzewam, ze dzwonilas. Jesli nie - na białej liście wielkopolskiej jest pare danych na wykonczeniowcow - oni czasem robia tez tynki. Bardzo ci wspolczuje, ale jesli chcesz kogos na koniec sierpnia to niestety masz duzy problem. Byc moze pozostaje tylko gazeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek32 02.08.2006 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Dobrych cykliniarzy widze brak w Poznaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 02.08.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 ava80 super robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 02.08.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Ludziska pomocy!! Potrzebny strop Teriva na wczoraj.Za chiny nie wiedziałam, że trzeba to cudo zamawiać z dwutygodniowym wyprzedzeniem.Może ktoś wie gdzie można zamówić na zaraz i w dobrej cenie?!!!! pozdrawiamAsia - oszołomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Ludziska pomocy!! Potrzebny strop Teriva na wczoraj. Za chiny nie wiedziałam, że trzeba to cudo zamawiać z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Może ktoś wie gdzie można zamówić na zaraz i w dobrej cenie?!!!! pozdrawiam Asia - oszołomka mucha i synowie w przeźmierowie pogogluj i zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 02.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Rezi dzięki za tak błyskawiczna odpowiedź.O muchach wiem ale oni nie mają terivy tylko inny strop a takiego miec nie mogę - jest goszy jakościowo. pozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 02.08.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 pasco - gdzie ten VBud, bo nie moge sobie skojarzyc... Tego slonca, to faktycznie juz troche za duzo. Jak pomysle ile litrow wody wylalismy na ogrodek w tym roku, to az strach. Natomiast ciekawe, ze pomimo suszy, w zbiorniku na deszczowke, ktory nie ma dna a gleboki jest na 3 kregi, stoi ok 0,5 metra wody. Dabrowa... U Ciebie tez tak? Pozdrawiam Irek V-Bud jest na Wichrowej (to za giełdą samochodową jadąc od przeźmierowa). Ja nie mam zbiornika na deszczówkę, tylko pompę. Ale sąsiad który ma studnię na 3 kręgi narzeka, że mu wody brakuje (pojawia się i znika). Ale wiadomo, że poziom wód gruntowych w Dąbrowie jest bardzo wysoki - w sumie to dobrze, zwłaszcza dla drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 02.08.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Asiula naprawdę trzeba zamawiać terive z 2 tygodniowym wyprzedzeniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.08.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 02.08.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 http://rezulak.pl/big-strop_teriva_I-nova1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 02.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Asiula naprawdę trzeba zamawiać terive z 2 tygodniowym wyprzedzeniem?? Tak mi powiedzieli w 3 firmach...... W ogóle niby towar jest ale albo nie ma na miejscu albo nie ma transportu dlatego wogóle radzę każdemu kto buduje się sam zamawiać towar z dużym wyprzedzeniem. ja niby mam dobre znajomości w budowlanych firmach i pół mojej rodziny tam siedzi a i tak mam problemy... pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 02.08.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Ludziska pomocy!! Potrzebny strop Teriva na wczoraj. Za chiny nie wiedziałam, że trzeba to cudo zamawiać z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Może ktoś wie gdzie można zamówić na zaraz i w dobrej cenie?!!!! pozdrawiam Asia - oszołomka Witaj!! To nie reklama ja od nich będę brała strop i bloczki Dobre ceny -transport gratis -dobry kontakt. Zobacz na link i po prostu zadzwoń do nich http://www.konbet.com.pl/index2.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 02.08.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Ja też brałem z Konbetu i mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 02.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Dzięki - dzwoniłam do nich - ceny nie najgorsze ale i tak trzeba czekać..... pozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 02.08.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Ludziska, właśnie zauważyłem, że w naszej Grupie Wielkopolskiej stuknęła nam SETNA STRONA!!! W związku z tym wszystkim budującym życzę tanich fachowców przez duże F, sprzedawców bez węża w kieszeni no i pomyślnych wiatrów przy budowaniu I żeby się pieniążki na budowę z nieba sypały Ciekawe, kto rozpocznie kolejną setkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 02.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 A ja życzę optymizmu początkującym, szczęścia poszukującym i nervosolu wykańczającym!!!! Największego zaś szczęscia życzę kredyt spłacającym:):) pozdrawiam wszystkich cudownych Wielkopolan, dzięki informacjom których nietraszna żadna budowa..... p.s. za jakiś czas domy beą budowac nam Ukraińcy i Murzyni bo Polacy beda budowac innych Europejczyków:) Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebi 02.08.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 GRATULUJE 100 strony! Czy macie sprawdzony namiar na drewno do kominka, bo nasz dotychczasowy sie wykominkowal Plizzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts