denes 17.10.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witam! Wiem ze nieskromnie i ze pewnie dla wielu bede bucem ale.... niech tam Chcialem sie pochwalic: W NAJNOWSZYM NUMERZE MURATORA 11/2006 JEST ARTYKUL O ROZBUDOWIE NASZEGO DOMKU! SZUFLANDIA! JAK FAJNIE JEST PRZECZYTAC O SOBIE nawet wiekszosc rzeczy sie zgadza Koniec samozachwytu. Pozdrawiam To ja sie tez pochwale: dzis nastapilo zakonczenie (i rozpoczecie rowniez) montazu osadnika bezodplywowego nazywanego wulgarnie szambem. Byc moze cala operacje rowniez opisza jakies magazyny, zachecam. Material zdjeciowy do publikacji tanio sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 17.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 denes - sprzęt do alarmów kupisz w SPS na ul Winogrady 10 - jadąc od Pułaskiego po prawej stronie w podwórzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajurkow 17.10.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 a powiedzcie mi gdzie oprocz zwirowni Krzesiny mozna kupic zwir z tej strony Poznania? odpowiadac moga i starzy i nowi uzytkowinicy Ja kupuje żwir od pewnego Pana który wozi ze środy wlkp. Żwir jest z kawałkami gliny, kamyczki, nie nadaje sie do zaprawy ale ideał do wypełniania chatki pod beton, na opaske wokól domciu. 30 ton wozi mi za 350zł, to super tanio. Daj znać czy cię interesuje poszukam numeru. Piasek płukany do murowania, 16ton, 380zł wozimy z Dąbrówki. Cena z transportem w okolice Gądek. Pozdro Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 18.10.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ajurkow,można prosić o namiary na Środę i Dąbrówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 18.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czy ktoś z Was miał do czynienia z pustakami Krotherm 25 P+W? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajurkow 18.10.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ajurkow, można prosić o namiary na Środę i Dąbrówkę? Facet megawielkim samochodem 30ton żwir Środa Wlkp. 602 242 682 przed zamówieniem dogadajcie cenę i towar Piasek płukany z Dąbrówki - naprawdę dobry towar do murowania, ja zamawiam 0.2 płukany 16t za około 380zł - telefon do firmy z Krzesin - 618 798 898 Pozdro Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 18.10.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam serdecznie, Czy ktoś może mi doradzic, gdzie w Poznaniu jest sklep w którym jest duzy wybór klinkieru róznych marek. Chciałabym sobie popatrzec i dopiero wtedy powybierac, w dotychczasowych hurtowniach klinkier jest jak dotąd "przy okazji"?? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 18.10.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam serdecznie, Czy ktoś może mi doradzic, gdzie w Poznaniu jest sklep w którym jest duzy wybór klinkieru róznych marek. Chciałabym sobie popatrzec i dopiero wtedy powybierac, w dotychczasowych hurtowniach klinkier jest jak dotąd "przy okazji"?? Ania Dosyc duzy jest w hurtowni HDMB na dziadoszanskiej. Sam rowniez wybieralem i kupowalem w hurtowni w Borowcu, mieli wiekszosc po 1 sztuce z produkcji wienerbergera i CRH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 18.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam serdecznie, Czy ktoś może mi doradzic, gdzie w Poznaniu jest sklep w którym jest duzy wybór klinkieru róznych marek. Chciałabym sobie popatrzec i dopiero wtedy powybierac, w dotychczasowych hurtowniach klinkier jest jak dotąd "przy okazji"?? Ania Budmar w Baranowie http://www.budmar.pl Ale wybór cegły jest tam trudny, jeszcze trudniejszy niż płytek w dobrym salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 18.10.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ajurkowDzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 18.10.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Dziekuje bardzo za szybką odpowiedź!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 18.10.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witamczy ktos was mial moze jakis kontakt z firma ScanWin robia okna drewniano aluminiowe, interesowala by mnie opinia.dzieki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 18.10.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam czy ktos was mial moze jakis kontakt z firma ScanWin robia okna drewniano aluminiowe, interesowala by mnie opinia. dzieki i Pozdrawiam mogę powiedzieć, jedynie, że są b.dobrym płatnikiem, bo to mój klient. Kiedyś nazywali się Elite Fenster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 18.10.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 OK dzieki, tyle ze ja nie mam zamiaru nic im sprzedawac a tym bardziej rozliczac . Interesowala by mnie bardziej jakosc okien no i servis. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 18.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Szukam dostawcy drewna do kominka. Najlepiej południe Poznania (Kamionki/Borówiec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 19.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 denes - sprzęt do alarmów kupisz w SPS na ul Winogrady 10 - jadąc od Pułaskiego po prawej stronie w podwórzu Dzieki, czy ktos zna jeszzcze jakies inne namiary? Warto porownac kilka ofert... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Maciu jak pieszczotliwie Akurat tak wyszlo Ale moge juz tak zawsze do ciebie pisac jesli ma to ci sprawic przyjemnosc A w ogole zmotywowales mnie do przeczytania aktualnego Muratora Jak na razie spotykam sie tylko z jedym stolarzem (mieszka akurat na koncu ulicy, gdzie buduje ). Razem w akcji to zobaczeich pewnie w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 19.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Maciu jak pieszczotliwie Akurat tak wyszlo Ale moge juz tak zawsze do ciebie pisac jesli ma to ci sprawic przyjemnosc A w ogole zmotywowales mnie do przeczytania aktualnego Muratora Jak na razie spotykam sie tylko z jedym stolarzem (mieszka akurat na koncu ulicy, gdzie buduje ). Razem w akcji to zobaczeich pewnie w grudniu A pewnie ze sprawia bo jeszcze nikt tak nie pisal ani nie mowil Jestes pierwsza. A ja szukam powoli super dobrego plytkarza na wiosne ma ktosik moze? Nie mam duzych wymagan. Musi byc: tani solidny, z doswiadczeniem, dokladny, sumienny, obowiazkowy, solidny, skromny, sympatyczny.. To tylko tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajurkow 19.10.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Maciu jak pieszczotliwie Akurat tak wyszlo Ale moge juz tak zawsze do ciebie pisac jesli ma to ci sprawic przyjemnosc A w ogole zmotywowales mnie do przeczytania aktualnego Muratora Jak na razie spotykam sie tylko z jedym stolarzem (mieszka akurat na koncu ulicy, gdzie buduje ). Razem w akcji to zobaczeich pewnie w grudniu A pewnie ze sprawia bo jeszcze nikt tak nie pisal ani nie mowil Jestes pierwsza. A ja szukam powoli super dobrego plytkarza na wiosne ma ktosik moze? Nie mam duzych wymagan. Musi byc: tani solidny, z doswiadczeniem, dokladny, sumienny, obowiazkowy, solidny, skromny, sympatyczny.. To tylko tyle.. Maciej a to numer. Wczoraj czytałem muratora, widziałem twoją różową chatkę. Gratuluję pomysłu na rozbudowę. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.10.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 szukam hurtowni wod-kan itd ma ktos moze namiar na tania i dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts