mironmk 11.04.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 misza, odpowiedz proszę na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 11.04.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 misza, (cd.) bo masz nową info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 11.04.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 masz odp. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 11.04.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 dobre pytanie sam chciałbym wiedzieć czy szambo ma być docelowe -chyba tak muszę zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 11.04.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 miron, odp. na privie, a jeszcze a propos naszych dylematów z tynkami polecam wątek 'ładne tynki' w wymianie doświadczeń.loniu, ja będę potrzebować szambo na przeczekanie (kilka miesięcy). Chyba zdecyduję się na wkopanie kręgów betonowych (1 krąg=0,5m3, cena 78zł), które po podłączeniu do kanalizy w ulicy będą tworzyły studzienkę przejściową. Alternatywą jest blaszany zbiornik do wkopania (10m3, 1.700zł)- tylko czy to dobrze mieć taką blaszankę w gruncie?? No, i najdroższa wersja - szambo plastik. Ale to już wypada kilka tysięcy. Wszystko zależy od planów Twojego Szanownego Urzędu w sprawie kanalizy. Na co i kiedy można liczyć.U mnie na razie będzie doprowadzona rura kan. na 2m od ogrodzenia, a co na końcu tej rury to zdecydujemy tuż przed wprowadzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 11.04.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 aha, i jeszcze jedno: czy warunki zabudowy itp. określają jakie szambo jest dozwolone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 11.04.2003 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 loniu, rozmawiałam wstępnie z poleconym przez Ciebie dostawcą desek egzot. Faktycznie kempas niedostępny Ale chcę obejrzeć też inne deski u niego i popertraktować w dlh. Czy kupujesz także u niego lakier, inną chemię parkietową? Czy jest też wykonawcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 12.04.2003 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 misza dzięki, reszta na privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 12.04.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 miron, odp. na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 13.04.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Wielkopolanie chyba tyrają na działkach, że nikogo nie ma na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.04.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 ja jestem - przynajmniej do maja, kiedy tak naprawdę się zacznie.Aha, wczoraj sprzedałem mieszkanie, więc tym bardziej jestem zmotywowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 13.04.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 I gdzie teraz będziesz mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 14.04.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Jestem i czytam co piszecie ale ostatnio nie miałam czasu sama coś skrobnąć. Dom rośnie w oczach. Fundamenty juz wyciągniete, zamówiony żwir, już za kilka dni beda wylewane podłogi parteru i dalej stawiane ściany. Jeździmy prawie codziennie na budowa i doglądamy. "Pańskie oko..." Cieszę się, że pogoda nareszcie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 14.04.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 nie wykonawce mam z polecenia i on załatwi również chemię.Poszukuję kogoś do położenia płytek może znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 14.04.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Znamy. Mogę podać kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 14.04.2003 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 pyrka, ale mi się udało - już sprzedałem (zaliczka), ale wyprowadzę się w listopadzie, czyli do domu. O Boże, to już za pół roku, a w domu od zimy nic nie ruszone, ale muszę jakoś zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 14.04.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 misza, to jak, że tak powiem prosto z mostu - wtorek?, środa?No i jak tam tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 15.04.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 mironmk witaj w gronie tak zwanych bezdomnych. Ja mam już taki staus od 4 miesięcy tylko, że musiałem się wyprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 15.04.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 loniu, czy możesz ewentualnie podzielić się namiarami na wykonawcę? mam kilku, ale z ogłoszenia, nie z polecenia, a z kolei ci z polecenia dlh są tak drodzy, że brrr pyrka, ja także szukam kogoś do płytek i gresów, jesli można to będę wdzięczna za kontakt,miron, wyjazd się przedłuża i na budowie będę w czwartek i piątek, jutro się odezwę. Jakie godziny są dla Ciebie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 15.04.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 loniu, czy możesz ewentualnie podzielić się namiarami na wykonawcę? mam kilku, ale z ogłoszenia, nie z polecenia, a z kolei ci z polecenia dlh są tak drodzy, że brrr pyrka, ja także szukam kogoś do płytek i gresów, jesli można to będę wdzięczna za kontakt,miron, wyjazd się przedłuża i na budowie będę w czwartek i piątek, jutro się odezwę. Jakie godziny są dla Ciebie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts