OMAE 30.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Jesli chodzi o tynki,to sprawdzilam cene samego materialu i chyba zrobimy je sami bo robocizna kosztuje dwa razy tyle co material! Faktycznie tynki mechaniczne sa tansze od tradycyjnych widac to na etapie zakupu materialu. Czy ktos robil tynki sam i z jakim rezultatem?Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OMAE 30.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 wampi_co do firmy ciesielstwo-dekarstwo to chyba ktos podawal namiar w temacie: Grupa zaczynajacych wiosna 2007 - Wielkopolska , uzytkownik:krys1moze to cos pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 30.10.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 To znowu ja Może jestecie mi w stanie pomóc - szukam wykonawcy studni kopanej Spróbuj tu: Darek Bindulski 8-178-101. Z tymże facet mieszka w Kostrzynie Wlkp i nie wiem czy do Ciebie dojedzie. My za wkopanie kręgu płaciliśmy u niego coś koło 60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 30.10.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Czy orientujecie się gdzie w Poznaniu (lub okolicy) oprócz Wasz Dach i Dek-Polu można kupić dachówkę creatona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 30.10.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Czy orientujecie się gdzie w Poznaniu (lub okolicy) oprócz Wasz Dach i Dek-Polu można kupić dachówkę creatona? Ma Obornickiej zaraz za rondem majš reklamę creatona i w kilku dalszych hurtowniach też. W Animirze (tuż przed wiaduktem) też spory wybór. Sam kupowałam w tej hurtowni ale Robena, na wystawce majš dachówki wszelkiej maci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 30.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Majš napewno te dachówki na Dębcu na ul.chyba SamotnejDzięki za namiary zaraz zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 30.10.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Szukam niezabudowanej działki w miejscowości Rybojedzko w Gminie Stęszew. Interesuje mnie działka o powierzchni około 500-600m2, niezabudowana, może być bez mediów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawe_l 31.10.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Włanie rozpoczynam ,już nie ma odwrotu:) mam zaklepanych dobrych instalatorów (pracowali u moich rodziców i teciów),z murarzami jestem na etapie negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 31.10.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Włanie rozpoczynam ,już nie ma odwrotu:) mam zaklepanych dobrych instalatorów (pracowali u moich rodziców i teciów),z murarzami jestem na etapie negocjacji Gratuluję i powodzenia zyczę... jeśli to nie problem beę wdzięczna za namiar na instalatorów ... właśnie szukam...murarzy już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OMAE 31.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Jesli ktos szuka elektryka to moge polecic-chlopaki sprawnie zroblili swoja robote i bez problemow.Wysle namiar na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 31.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Jesli ktos szuka elektryka to moge polecic-chlopaki sprawnie zroblili swoja robote i bez problemow. Wysle namiar na priwa. To poproszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Włanie rozpoczynam ,już nie ma odwrotu:) mam zaklepanych dobrych instalatorów (pracowali u moich rodziców i teciów),z murarzami jestem na etapie negocjacji Gratuluję i powodzenia zyczę... jeśli to nie problem beę wdzięczna za namiar na instalatorów ... właśnie szukam...murarzy już mam polecam swojego Andrzej Jabłoński 606 214 232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 31.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Wciornastku, Robson68 - dziękuję odszukam tych miejsc. Ul Samotna to mi coś mówi... Muszę mieć jakieś kontroferty, bo słyszałam, że Wasz Dach i Dek-pol wcale takie tanie nie są Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawe_l 31.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Włanie rozpoczynam ,już nie ma odwrotu:) mam zaklepanych dobrych instalatorów (pracowali u moich rodziców i teciów),z murarzami jestem na etapie negocjacji Gratuluję i powodzenia zyczę... jeśli to nie problem beę wdzięczna za namiar na instalatorów ... właśnie szukam...murarzy już mam polecam swojego Andrzej Jabłoński 606 214 232 Nie o niego mi chodziło Ale cieszę się, że też jeste zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 31.10.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Włanie rozpoczynam ,już nie ma odwrotu:) mam zaklepanych dobrych instalatorów (pracowali u moich rodziców i teciów),z murarzami jestem na etapie negocjacji Gratuluję i powodzenia zyczę... jeśli to nie problem beę wdzięczna za namiar na instalatorów ... właśnie szukam...murarzy już mam polecam swojego Andrzej Jabłoński 606 214 232 Nie o niego mi chodziło Ale cieszę się, że też jeste zadowolony. cos się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 31.10.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Włanie rozpoczynam ,już nie ma odwrotu:) mam zaklepanych dobrych instalatorów (pracowali u moich rodziców i teciów),z murarzami jestem na etapie negocjacji Gratuluję i powodzenia zyczę... jeśli to nie problem beę wdzięczna za namiar na instalatorów ... właśnie szukam...murarzy już mam polecam swojego Andrzej Jabłoński 606 214 232 Bardzo dziękuję ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 02.11.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Wciornastku, Robson68 - dziękuję odszukam tych miejsc. Ul Samotna to mi coś mówi... Muszę mieć jakieś kontroferty, bo słyszałam, że Wasz Dach i Dek-pol wcale takie tanie nie są Pozdrawiam na samotnej jest dachbud tel. 061 832 07 09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 02.11.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Wciornastku, Robson68 - dziękuję odszukam tych miejsc. Ul Samotna to mi coś mówi... Muszę mieć jakieś kontroferty, bo słyszałam, że Wasz Dach i Dek-pol wcale takie tanie nie są Pozdrawiam na samotnej jest dachbud tel. 061 832 07 09 Dokładnie dachbud już odszukałam w internecie ale dziękuję za telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 02.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam!Poszujkuję kogoś do wykonania ocieplenia ścian styropianem (plus siatka i klej). Jak ekipa okazałaby się bystra to jeszcze mogliby ocieplić dach i wygipsować po tynkowaniu. Znajdą się może namiary na jakiś wykonawców którzy mieliby czas za jakieś dwa tygodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 03.11.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jesli ktos szuka elektryka to moge polecic-chlopaki sprawnie zroblili swoja robote i bez problemow. Wysle namiar na priwa. To poproszę o namiar Dawid Chudzikowski 602718677 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts