ROBSON68 03.11.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 zuczekDzwoniłem w sprawie tej studni ale zapiewał 200zł od kręgu.Czy u Ciebie kopali tak dawno czy ceny poszły tak do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 03.11.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 zuczek Dzwoniłem w sprawie tej studni ale zapiewał 200zł od kręgu. Czy u Ciebie kopali tak dawno czy ceny poszły tak do góry 200 od kręgu?! My robiliśmy studnię jakoś na początku czerwca tego roku i w sumie za 6 kręgów płaciliśmy mu 350 zł. Aż nie chce mi się wierzyć, że wywalił Ci taki kosmos. Spytaj go dlaczego jeszcze pół roku temu robił tą samą usługę za niemal 1/4 tej ceny, czyżby woda sodowa do główki uderzyła? W naszej okolicy Bindulski był zawsze znany z przystępnych cen... Na białej liście polecanych firm w Wielkopolsce znalazłam jeszcze taki numer: 8 134 425 - spróbuj, może tutaj będzie taniej. Wysłalam Ci jeszcze coś na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 03.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Szukam niezabudowanej działki w miejscowości Rybojedzko w Gminie Stęszew. Interesuje mnie działka o powierzchni około 500-600m2, niezabudowana, może być bez mediów. Kiedyś przy leśniczówce w Rybojedzku była tablica ogłoszeniowa z działkami na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Byłem tam w ubiegłym tygodniu i zostały 2 działki o powierzchni około 1100 i 1300m2. Zdecydowanie za dużo jak na moje plany, tym bardziej, że są one w cenie 65ł/m2. Kawałek dalej są działki, które właściciel sprzedawał za 30 zł/2, jednak okazało się, że gmina musi opracować od nowa całe studium uwarunkowań przestrzennych dla tego terenu a następnie dopiero plany zagospodarowanie terenu. Więc ewentualna budowa w tym miejscu będzie możliwa najwcześniej za 2-3 lata. I w zasadzie to szukam czegoś o powierzchni 600m2 w cenie około 30zł/2. Już nawet niekoniecznie w tamtym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 05.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Alisonjak tam idzie budowa? konczysz czy sama sie wykonczylas?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 06.11.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 szukam taniej zwykłej bramy garażowej uchylnej o wym. 2.5x2.1 w kolorze złotego dębu, niekoniecznie w okleinie. Wszędzie są w kolorze białym lub brązowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajurkow 07.11.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ktoś mi poleci cieśli, bo moi umówieni ciągle przekładają termin wejścia na dach. A ja mam już wszystko gotowe i czekam na zadaszenie.. zima idzie. dzięki z góry /Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 07.11.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 szukam taniej zwykłej bramy garażowej uchylnej o wym. 2.5x2.1 w kolorze złotego dębu, niekoniecznie w okleinie. Wszędzie są w kolorze białym lub brązowym. Hej! Nieszczególnie znam się na tym temacie ale przeglądałam dziś wcześniejsze posty i znalazłam informację o bramie garażowej w kolorze złoty dąb+montaż+automatyka w firmie CORA z Suchego Lasu. Osoba, która to opisywała porównywała ceny i były tańsze od cen jakiegoś ALUMAXA ze Skórzewa i KRISPOLA. Nie było podanego nr telefonu ale może jakoś sobie znajdziesz. krys1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 07.11.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 szukam taniej zwykłej bramy garażowej uchylnej o wym. 2.5x2.1 w kolorze złotego dębu, niekoniecznie w okleinie. Wszędzie są w kolorze białym lub brązowym. Hej! Nieszczególnie znam się na tym temacie ale przeglądałam dziś wcześniejsze posty i znalazłam informację o bramie garażowej w kolorze złoty dąb+montaż+automatyka w firmie CORA z Suchego Lasu. Osoba, która to opisywała porównywała ceny i były tańsze od cen jakiegoś ALUMAXA ze Skórzewa i KRISPOLA. Nie było podanego nr telefonu ale może jakoś sobie znajdziesz. krys1 http://www.cora.budowlany.net/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 08.11.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Alison jak tam idzie budowa? konczysz czy sama sie wykonczylas? pozdrawiam Brachol, miło mi, że o mnie nie zapomniałeś na szczęście nie wykończyłam się, chociaż momenty załamania były, szczególnie na początku. Ale w czerwcu wygoniłam pierwszą ekipę, co kosztowało nas 2 tyg. przestoju i nowa ekipa jest naprawdę DOBRA są chętni do pracy, szanują inwestora, nie mają much w nosie a co najważniejsze myślą przy robocie, co u fachowców wcale nie jest częste. Co do zaawansowania: - właśnie robi się podbitka wraz z ocieplenie poddasza nieuzytkowego, - dzisiaj uruchamiana jest PC i grzejemy, - 15 listopada przyjeżdża wełna na ocieplenie ścian (ponoć jestem ostatnia osobą która w tym roku dostała transport) - jest juz jeden GEBERIT i pracuje POŚ, - potem płytki na podłogach i łazienki, - i cały czas mamy nadzieję święta spędzić już w DOMU Zobaczymy, czy ekipa wytrzyma tempo - jeżeli chłopaki dadzą radę to będzie GIT To tyle ode mnie! Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 08.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 [...] CORA z Suchego Lasu. Osoba, która to opisywała porównywała ceny i były tańsze od cen jakiegoś ALUMAXA ze Skórzewa i KRISPOLA. Nie było podanego nr telefonu ale może jakoś sobie znajdziesz. krys1 CORA z Suchego Lasu to dla mnie pomyłka. Byłam tam i zobaczyłam marną kanciapę z Panem, który patrzył na mnie jak na ufoludka, gdy pytałam o bramę w drewnopodobnej okleinie. Jakiś PRL normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.11.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 szukam taniej zwykłej bramy garażowej uchylnej o wym. 2.5x2.1 w kolorze złotego dębu, niekoniecznie w okleinie. Wszędzie są w kolorze białym lub brązowym. vermix z obornik, tel poszukaj w gogle wpisałem ich kiedyś na białą liste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 08.11.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 [- jest juz jeden GEBERIT i pracuje POŚ, To tyle ode mnie! Pozdrawiam Wszystkich! powiedz mi jeszcze co masz za POS? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammzes1 08.11.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Szukam ekipy, która zrobiła by mi ogrodzenie z siatki wraz z podmurówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka_ 09.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witaj Alison i inni fajni ludzienapisałam do Ciebie wczoraj na Priv, ale że robię to pierwszy raz nie wiem czy dostałaś mojego maila. Dlatego wysyłam jeszcze raz, tym razem na forum, może jakaś dobra dusza odpisze..... Witaj Alison,przeczytałam na gr. wlkp., że budujesz z silikatów, zakładasz pompę ciepła i pomyślałam, że mogę poprosić cię o pomoc : ja dopiero zaczynam i dylematów mam b.dużo podobnie jak wszyscy nowicjusze.Czy mogłabyś mi podać namiary na swoją ekipę bud. (jedna od wszystkiego?) oraz info. dot. pompy ciepła chcemy zacząć jak najszybciej(czyli pewnie dopiero na wiosnę) ale najważniejsze to skończyć w sierpniu. Chciałabym zlecić wszystko jednej ekipie, ale taka przyjemność może mocno przedrożyć sprawę, jeśli masz jakieś doświadczenia i możesz się nimi podzielić to będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam i życzę miłej wykończeniówki. JOLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.11.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Może mi ktoś podpowie gdzie w Poznaniu lub okolicach najtaniej kupię tuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 10.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Może mi ktoś podpowie gdzie w Poznaniu lub okolicach najtaniej kupię tuje???? jakie duże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.11.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Może mi ktoś podpowie gdzie w Poznaniu lub okolicach najtaniej kupię tuje???? jakie duże ? No jeszcze nie wiem. Zależy w jakiej cenie będą. Przymierzam się do żywopłotu z tui i zastanawiam się gdzie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 10.11.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 [- jest juz jeden GEBERIT i pracuje POŚ, To tyle ode mnie! Pozdrawiam Wszystkich! powiedz mi jeszcze co masz za POS? pozdrawiam Witajcie ponownie, brachol - POŚma z BIOEKO Jolka_ - przepraszam, ale namiarów ekipy jeszcze nie daję, bo chciałabym aby najpierw skończyli prace u mnie, a jest tego jeszcze sporo. Polecę ich Wszem i Wobec jak już skończą u mnie, a będzie to prawdopodobnie około marca 2007. Pompę ciepła mam z firmy ClimaKomfor Grudziądz, ale podobno ostatnio dają takie oferty cenowe , że trudno je zaakceptować. Jak będzie sz chciał zobaczyć jak to ustrojstwo działa, to zadzwoń - mój GSM podałam Ci na priv. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 10.11.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Może mi ktoś podpowie gdzie w Poznaniu lub okolicach najtaniej kupię tuje???? Ubiegłej jesieni kupiliśmy w Stęszewie za 11-12 zł za sztukę drzewka wysokości około 140-150 cm po posadzeniu. Wszystkie sie przyjęły. Niestety nie posiadam teraz numeru telefonu do nich. Jest to w Stęszewie, jadąc główną drogą w kietunku Leszna, ostatnia ulica po prawej stronie przed rondem. Tam też na płocie jest duża reklama z numerem telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts