krys1 21.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Jasne, tylko, że właściciel nie postawił tabliczki z nr. telefonu Namiary na właściciela działki (pola) znajdziesz w starostwie w wydziale geodezji, trzeba znać nr działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 22.11.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jasne, tylko, że właściciel nie postawił tabliczki z nr. telefonu Namiary na właściciela działki (pola) znajdziesz w starostwie w wydziale geodezji, trzeba znać nr działki. mozna tez popytac w okolicy najlepiej w jakis starszych domach moze beda wiedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 22.11.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ja tak z innej beczki...czy ktoś z Was robił u siebie pompe ciepła, albo ma w planach?, w wątkach dotyczących PC jakoś mało osób z Wielkopolski się udziela, a chciałabym wymienić spostrzeżenia i informacje z kimś nie z drugiego końca kraju:) PozdrawiamNatalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 22.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ja tak z innej beczki...czy ktoś z Was robił u siebie pompe ciepła, albo ma w planach?, w wątkach dotyczących PC jakoś mało osób z Wielkopolski się udziela, a chciałabym wymienić spostrzeżenia i informacje z kimś nie z drugiego końca kraju:) Pozdrawiam Natalia alison ma juz zamontowana z tego co pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 22.11.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 W Zakrzewie mieszka znajomy. Wydaje mi się, że coś wspominał, że go ostatnio podłączyli do internetu, ale nie wnikałam w temat. Popytam. Popytaj, będę wdzięczny. Może mieszka w innej, bardziej cywilizowanej części Zakrzewa. Radiowo niestety . Mówi, że beznadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 22.11.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Radiowo niestety . Mówi, że beznadzieja. Dzięki za niepocieszające informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 22.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Dzięki Brachol...będę ścigać w takim razie:)N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 22.11.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ja tak z innej beczki...czy ktoś z Was robił u siebie pompe ciepła, albo ma w planach?, w wątkach dotyczących PC jakoś mało osób z Wielkopolski się udziela, a chciałabym wymienić spostrzeżenia i informacje z kimś nie z drugiego końca kraju:) Pozdrawiam Natalia alison ma juz zamontowana z tego co pamietam brachol;, dobrze pamiętasz natus - mój telefon posłałam Ci na priv Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 22.11.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 brachol;, dobrze pamiętasz natus - mój telefon posłałam Ci na priv Pozdrawiam! czyli jeszcz enie jest ze mna tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 23.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 mam pytanie za sto punktów: czy ktos kiedyś słyszał może coś cokolwiek o firmie TREBOR z kórnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 23.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam Mam pytanko czy ktoś może mi podać namiary na dobrą solidną firmę budowlaną. Chcemy zaczynać na wiosnę. czekam z niecierpliwością pozdrawiam Atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 24.11.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ja tak z innej beczki...czy ktoś z Was robił u siebie pompe ciepła, albo ma w planach?, w wątkach dotyczących PC jakoś mało osób z Wielkopolski się udziela, a chciałabym wymienić spostrzeżenia i informacje z kimś nie z drugiego końca kraju:) Pozdrawiam Natalia alison ma juz zamontowana z tego co pamietam brachol;, dobrze pamiętasz natus - mój telefon posłałam Ci na priv Pozdrawiam! Ja planuje Pompe ciepla i trochę już w tym siedziałem, tak że służe informacją. Troche z innej beczki, potrzebuje studniarza, ale nie takiego co tylko odwierty robi, a jest wstanie odpowiednio dobrać parametry pomp i długości rurociągów, po prostu fachowca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammzes1 24.11.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Atka - > przesłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 24.11.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ja planuje Pompe ciepla i trochę już w tym siedziałem, tak że służe informacją. Dzięki Łukasz, jakbyś na priv jakiś nr kontaktowy podał, byłoby super. Ja byłam na poleko, też się chętnie podzielę wrażeniami odnośnie pomp i ich przedstawicieli. Pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Błażej1719499387 24.11.2006 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 ja tak z innej beczki...czy ktoś z Was robił u siebie pompe ciepła, albo ma w planach?, w wątkach dotyczących PC jakoś mało osób z Wielkopolski się udziela, a chciałabym wymienić spostrzeżenia i informacje z kimś nie z drugiego końca kraju:) Pozdrawiam Natalia Też szukam informacji na temat pomp, bo zupełnie nie wiem od czego rozpocząć poszukiwania: jakie pomy, które dobre, które tanie, warunki geo. itp. Za kazda informacje będę wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 28.11.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Witam WLKP !! pozdrawiam z Piły, jezeli sa chetni do wymiany doswiadczen to chetnie sie udziele ) pozd. J. http://www.dobredomy.pl/?id_project=25&infopage=1&lustro=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 29.11.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jesli ktos potzrebuje kogoś do wykonczeniówki (płyki, panele, karton-gips, gładzie, malowanie itd) to polecam tego goścoia co u nas robił. Jesteśmy zadowoleni bardzo. Namiary sa w Grupie solidnych z Wielkopolski. My jestesmy bardzo zadowoleni a nie miał z nami łatwo jak ktos chce prysznic bez brodzika to u nas zrobil po mistrzowsku... i zadne dekory nie były mu straszne jak by co to wiecej informacji na priv... pozdrawiam mundzia PS, mozna sie powolac na mnie, robił u nas w Biskupicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 29.11.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jesli ktos potzrebuje kogoś do wykonczeniówki (płyki, panele, karton-gips, gładzie, malowanie itd) to polecam tego goścoia co u nas robił. Jesteśmy zadowoleni bardzo. Namiary sa w Grupie solidnych z Wielkopolski. My jestesmy bardzo zadowoleni a nie miał z nami łatwo jak ktos chce prysznic bez brodzika to u nas zrobil po mistrzowsku... i zadne dekory nie były mu straszne jak by co to wiecej informacji na priv... pozdrawiam mundzia PS, mozna sie powolac na mnie, robił u nas w Biskupicach Proszę o namiary i kilka słów co do ceny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 29.11.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ja rówmież poproszę o namiary a i jakie ceny stosują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 29.11.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Namiary juz podaję: Pan Jurek 889846333 Co do cen to wydaje mi się że są przystepne, z tego co się orientowałam, ale najlepiej sie umawiać na konkretnej robocie, bo przez telefon mi ceny nie podał i mówił że musi zobaczyć... natomist robi robote moim zdaniem bardzo dobrze i choć nie był najtańszy to jesteśmy zadowoleni bardzo... z tego co mówił to ceny też zależa od materiału z jakiego robi (na przykład płytki) ale w sumie nie wiem czemu tak... pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts