Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa wielkopolska

karola

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kochani,

Czy ktoś mółby polecić dobrego wykonawcę schodów drewnianych, prostych lub giętych???

info też z postów.

1. Komuś robili schody z jesionu: pan Roman i p. Krystyn tel. 0693700706

Mi robili schody ale z buku. Do tego szafke pod akwarium i meble w lazience :)

Mi tez zrobili schody z buku. Calkiem niedawno zamontowane - zdjecia sa w dzienniku :D Polecam panow, mozna smialo ich profesjonalizm stawiac za wzor. Choc roboty maja huk (pewnie dzieki forum :wink: ). Podobno najblizsze zamowienia maja termin realizacji na kwiecien :o

poszukuje kogos kto wykona mi projekt wewnetrznej instalacji gazowej. mozecie kogos polecic? ile cos takiego kosztuje? - instalacja bardzo prosta - kociol i kuchenka na jednym poziomie w odleglosci 10m

Nam robil p. Leśniczak 507127802. Minus to problemy w kontakcie tel- czesto nie obiera telefonu i nie oddzwania pozniej. Ale projekt zrobil szybko i jeszcza sam pojechal go zlozyc. Nie pamietam doklanie, ale koszt byl. ok 450 zł chyba :roll:

Co do wylewek- Paulbud polecam goraco! :D Jak wpiszesz w googla Paulbud to wyskoczy ich stronka z namiarami.

cze meg7710

My jesteśmy z Lubonia,a budujemy w Gołuskach to znaczy że jesteśmy dość bliskimi sąsiadami. Co ekip budowlanych to sami jesteśmy na etapie poszukiwania

ekipy budowlanej i nie jest to prosta sprawa.Terminy dość odległe (maj,czerwiec)

a ceny to różnie. Napisz jaki domek budujesz i kiedy masz zamiar startować? :wink:

Witam!

Poszukuję osoby/ekipy do wykonania około 500 m2 gipsów (ściany, sufity, skosy) na tynku cementowo-wapiennym, położenia około 80 m2 gresu, plus schody dwubiegowe w płytkach, plus pewnie parę drobiazgów.

Może ktoś kończy u Was robotę i chciałby się podjać wykonania, albo znacie osoby, które są godne polecenia?

Będę wdzięczny za każdy namiar.

Witam!!

Moze ktoś z Was ma wiedzę na temat pompy ciepła GeoTherm z Przeżmierowa??

:D

Witam ostatnio na grupie zaczynających na wiosnę -Wielkopolska rozpisywali się na temat PC ale czy z Przeżmierowa to nie wiem ,bo nie stać mnie będzie na PC więc nie interesuje się tym tematem aż tak bardzo. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=82821&postdays=0&postorder=asc&start=1020

Witam!!

Moze ktoś z Was ma wiedzę na temat pompy ciepła GeoTherm z Przeżmierowa??

:D

Witam ostatnio na grupie zaczynających na wiosnę -Wielkopolska rozpisywali się na temat PC ale czy z Przeżmierowa to nie wiem ,bo nie stać mnie będzie na PC więc nie interesuje się tym tematem aż tak bardzo. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=82821&postdays=0&postorder=asc&start=1020

Dziękuje za namiar :o)