pan od ciasteczek 27.02.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie lubie zawracać gitary ale musze zapytać : 1. Chce kupić ogrodzenie z siatki, normalnej, nie autostradowej, 75 metrów - znacie może jakaś rozsądną firmę z okolic poznania ? 2. To ogrodzenie chciałbym zamontować na podmurówce - szukam ekipy która się tego podejmie, jeśli macie jakieś namiary będę wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 27.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam! Szukam firmy ktora wykona plot z cegly klin kierowej (podmurowka plus slupki) z brama przesuwna elektryczna. Moze byc sama firma do plotu. Bede wdzieczny za namiary!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 27.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie lubie zawracać gitary ale musze zapytać : 1. Chce kupić ogrodzenie z siatki, normalnej, nie autostradowej, 75 metrów - znacie może jakaś rozsądną firmę z okolic poznania ? 2. To ogrodzenie chciałbym zamontować na podmurówce - szukam ekipy która się tego podejmie, jeśli macie jakieś namiary będę wdzięczny. Ja kupowałem tu: http://www.siatki.com.pl/ pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 27.02.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ............................... Ja kupowałem tu: http://www.siatki.com.pl/ pozdrawiam Gerion Ja też tu kupowałem - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.02.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 jest jeszcze Lubon podobno lepsze niz te z Ostatniej tak przynajmniej twierdzi moj kolega co robi ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 27.02.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzięki za info ! Słuchaj brachol , ten Twój kolega wykonuje ogrodzenia ? Jeśli tak to prosiłbym o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.02.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzięki za info ! Słuchaj brachol , ten Twój kolega wykonuje ogrodzenia ? Jeśli tak to prosiłbym o namiar. masz tel na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 27.02.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 28.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 jest jeszcze Lubon podobno lepsze niz te z Ostatniej tak przynajmniej twierdzi moj kolega co robi ploty Ja też kupowałam w siatkolandzie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.02.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam wszystkichZnam co prawda paru forumowiczów z Wlkp. ( pozdrówka dla Hanpio, Witolo, kenji - tego to osobiście), ale jestem tu pierwszy raz i chciałbym zacząć jeszcze w tym roku boje. Zobaczymy jak będzie. Z biurokracją to jestem dopiero na starcie i długa mozolna droga mnie czeka.Chciałbym zfinalizować zakup działki. Umowa przedwstępna spisana już pół roku temu, zaliczka konkretna wpłacona, ale z działki miało być wydzielone siakieś 260m2 na placyk do zawracania (zostanie 1140), bo uliczka ślepa a moja działka przedostatnia przy tej uliczce (nie będą mi samochody pod domem się kręcić).No i tu nasz kochany GEOPOZ decyzje o podziale wydał jeszcze przed końcem roku, ale jeszcze się nie pokwapili wprowadzić zmian do swojego systemu i nie można zrobic mapek aktualnych co by finalny akt notarialny podpisać Może macie znajomości w GeoPozie co by sprawe pogonić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.02.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witamkupowal ktos moze drewno w tartaku w Kiszkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 28.02.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 No to będziemy "prawie" sąsiadami My mamy działkę kawałek dalej... a gdzie, gdzie? Gowarzewo moze? Kawałek dalej - Siekierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 28.02.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Nie lubie zawracać gitary ale musze zapytać : 1. Chce kupić ogrodzenie z siatki, normalnej, nie autostradowej, 75 metrów - znacie może jakaś rozsądną firmę z okolic poznania ? Pozdrawiam wszystkich Ja brałem w Czerwonaku, mimo, że Lubon i Ostatnia jest znacznie bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kochani mam bardzo prosta prosbe-poniewaz jestem na starcie iczeka mnie ta cala papierologia, ktora mnie przeraza (nota bene mam nadzieje, ze zajmie sie nia zona ) czy mozecie mi polecic jakas stronke i gdzie bedzie wylozone lopatologicznie gdzie i co i w jakim terminie i kolejnosci mam zalatiwac (pozwolenia, decyzje, mapki itp) Mam totalny metlik w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kochani proszę o namiary. Możektoś zgłębiał temat - drzwi wejściowe i brama garażowa. Myślę o takich namiarach gdzie hmm.. ceny nie powalają. Te namiary z nazwijmy to renomowanych firm to na drzwi trzeba liczyć 4-5 tys. Może ktoś wie gdzie są za mniejsze pieniądze. Obojętne pcv, drewno czy stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kochani mam bardzo prosta prosbe-poniewaz jestem na starcie iczeka mnie ta cala papierologia, ktora mnie przeraza (nota bene mam nadzieje, ze zajmie sie nia zona ) czy mozecie mi polecic jakas stronke i gdzie bedzie wylozone lopatologicznie gdzie i co i w jakim terminie i kolejnosci mam zalatiwac (pozwolenia, decyzje, mapki itp) Mam totalny metlik w glowie. Przepraszam że tak, ale poszperaj na Forum znajdziesz wszystkie odpowiedzi a nawet więcej Zacznij od hasła warunki zabudowy, plan zagospodarowania, mapki, warunki techniczne przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauzula 01.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mam prośbę - czy ktoś mógłby podać mi w miarę aktualną cenę za tynki wewnętrzne wapienne i gipsowe?? najlepiej z podziałem na robocizna i materiał. dzięki!! a może znacie jeszcze cenę za układanie parkietu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZZUZAA 01.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam wszystkich! Jestem pod wrażeniem Waszej "grupy wsparcia" My zaczęliśmy budowę latem 2006, nie było łatwo, ale mury już stoją. Teraz szukam kogoś do dachu. Potrzebuję namiary na więźbę, dachówkę, cieślę, dekarza, albo kogoś, kto robi to kompleksowo i nie obedrze mnie ze skóry. Z naszych dobrych doświadczeń plecam: stal - Romos pustaki - Patex beton, bloczki betonowe - Stanbud płyty stropowe - Konbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kochani mam bardzo prosta prosbe-poniewaz jestem na starcie iczeka mnie ta cala papierologia, ktora mnie przeraza (nota bene mam nadzieje, ze zajmie sie nia zona ) czy mozecie mi polecic jakas stronke i gdzie bedzie wylozone lopatologicznie gdzie i co i w jakim terminie i kolejnosci mam zalatiwac (pozwolenia, decyzje, mapki itp) Mam totalny metlik w glowie. Przepraszam że tak, ale poszperaj na Forum znajdziesz wszystkie odpowiedzi a nawet więcej Zacznij od hasła warunki zabudowy, plan zagospodarowania, mapki, warunki techniczne przyłączy. Od tego oczywiscie zaczalem. To nie pierwsz eforum, z ktorego korzystam. Informacje sa jednak porozrzucane a poskladanie ich do kupy zajmie mi za duzo czasu. Dlatego napisalem posta. Swoja droga wyszukiwarka na naszym forum jest wielce niedoskonala. Ale tak czy siak dziekuje za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 02.03.2007 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jest jeszcze Lubon podobno lepsze niz te z Ostatniej tak przynajmniej twierdzi moj kolega co robi ploty Gdy latem zeszłego roku dowiadywałam się o ceny w Luboniu i Komornikach, to ciut lepsze mieli właśnie w Luboniu. Tam też mieli jakieś współpracujące ekipy, których namiary mogli podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts