Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa wielkopolska

karola

Recommended Posts

Nie lubie zawracać gitary ale musze zapytać :

1. Chce kupić ogrodzenie z siatki, normalnej, nie autostradowej, 75 metrów - znacie może jakaś rozsądną firmę z okolic poznania ?

2. To ogrodzenie chciałbym zamontować na podmurówce - szukam ekipy która się tego podejmie, jeśli macie jakieś namiary będę wdzięczny.

Pozdrawiam wszystkich

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

1. Chce kupić ogrodzenie z siatki, normalnej, nie autostradowej, 75 metrów - znacie może jakaś rozsądną firmę z okolic poznania ?

2. To ogrodzenie chciałbym zamontować na podmurówce - szukam ekipy która się tego podejmie, jeśli macie jakieś namiary będę wdzięczny.

Ja kupowałem tu: http://www.siatki.com.pl/

pozdrawiam

Gerion

Gość Gosc_gość

Witam wszystkich

Znam co prawda paru forumowiczów z Wlkp. ( pozdrówka dla Hanpio, Witolo, kenji - tego to osobiście), ale jestem tu pierwszy raz i chciałbym zacząć jeszcze w tym roku boje. Zobaczymy jak będzie.

Z biurokracją to jestem dopiero na starcie i długa mozolna droga mnie czeka.

Chciałbym zfinalizować zakup działki. Umowa przedwstępna spisana już pół roku temu, zaliczka konkretna wpłacona, ale z działki miało być wydzielone siakieś 260m2 na placyk do zawracania (zostanie 1140), bo uliczka ślepa a moja działka przedostatnia przy tej uliczce (nie będą mi samochody pod domem się kręcić).

No i tu nasz kochany GEOPOZ decyzje o podziale wydał jeszcze przed końcem roku, ale jeszcze się nie pokwapili wprowadzić zmian do swojego systemu i nie można zrobic mapek aktualnych co by finalny akt notarialny podpisać

Może macie znajomości w GeoPozie co by sprawe pogonić ??

Pozdrawiam wszystkich

Ja brałem w Czerwonaku, mimo, że Lubon i Ostatnia jest znacznie bliżej.

Kochani mam bardzo prosta prosbe-poniewaz jestem na starcie iczeka mnie ta cala papierologia, ktora mnie przeraza (nota bene mam nadzieje, ze zajmie sie nia zona :)) czy mozecie mi polecic jakas stronke i gdzie bedzie wylozone lopatologicznie gdzie i co i w jakim terminie i kolejnosci mam zalatiwac (pozwolenia, decyzje, mapki itp) Mam totalny metlik w glowie.

Kochani proszę o namiary. Możektoś zgłębiał temat - drzwi wejściowe i brama garażowa.

Myślę o takich namiarach gdzie hmm.. ceny nie powalają. Te namiary z nazwijmy to renomowanych firm to na drzwi trzeba liczyć 4-5 tys. Może ktoś wie gdzie są za mniejsze pieniądze. Obojętne pcv, drewno czy stal.

Kochani mam bardzo prosta prosbe-poniewaz jestem na starcie iczeka mnie ta cala papierologia, ktora mnie przeraza (nota bene mam nadzieje, ze zajmie sie nia zona :)) czy mozecie mi polecic jakas stronke i gdzie bedzie wylozone lopatologicznie gdzie i co i w jakim terminie i kolejnosci mam zalatiwac (pozwolenia, decyzje, mapki itp) Mam totalny metlik w glowie.

Przepraszam że tak, ale poszperaj na Forum znajdziesz wszystkie odpowiedzi a nawet więcej :wink: Zacznij od hasła warunki zabudowy, plan zagospodarowania, mapki, warunki techniczne przyłączy.

Witam wszystkich! :D

Jestem pod wrażeniem Waszej "grupy wsparcia"

My zaczęliśmy budowę latem 2006, nie było łatwo, ale mury już stoją.

Teraz szukam kogoś do dachu.

Potrzebuję namiary na więźbę, dachówkę, cieślę, dekarza, albo kogoś, kto robi to kompleksowo i nie obedrze mnie ze skóry.

Z naszych dobrych doświadczeń plecam:

stal - Romos

pustaki - Patex

beton, bloczki betonowe - Stanbud

płyty stropowe - Konbet

Przepraszam że tak, ale poszperaj na Forum znajdziesz wszystkie odpowiedzi a nawet więcej :wink: Zacznij od hasła warunki zabudowy, plan zagospodarowania, mapki, warunki techniczne przyłączy.

Od tego oczywiscie zaczalem. To nie pierwsz eforum, z ktorego korzystam. Informacje sa jednak porozrzucane a poskladanie ich do kupy zajmie mi za duzo czasu. Dlatego napisalem posta.

Swoja droga wyszukiwarka na naszym forum jest wielce niedoskonala. Ale tak czy siak dziekuje za rade