kajetana 25.04.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witajcie Wielkopolanie,poszukuję dobrego kierownika budowy - takiego co doradzi, przypilnuje i w razie czego powie co trzeba ekipie budującej. Ruszamy z budową w lipcu, ale ja już mam milion pytań do takiego fachowca właśnie. Możecie kogoś polecić?W razie czego budowa koło Czerwonaka...http://www.avatarsland.com/avatars/animated_films/80x80_animfilm0007.gif pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 25.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no nie umiem i tyle, a tak ładnie wyglądają kolorowe obrazkowe posty :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 25.04.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 POLECAM DO OCZEK WODNYCH: JACEK BARTCZAK, TEL. 604797372 - SZCZERZE PISZę, WIEM O NIM TYLKO ZE SLYSZENIA... ALE W CITY POZNAń MóWIą żE JEST ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 25.04.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 mam inspektora budowy świat jest mały - namiar na inspektora dostałam od rodziny mojej co się buduje niedaleko mnie - a inspektor okazał się moim sąsiadem ze wsi, gdzie mamy działkę długi łiikend upłynie na układaniu listy pytań do inspektora .. hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarek 26.04.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Wiem, że to trochę trąci spamem, ale mając na uwadzę sytuację na rynku cegieł, może komuś z wielkoposki się bardzo przyda. Mam do sprzedania ytong 24cm, ok. 80m2, nowy do odbioru od ręki z hurtowni w Poznaniu. Zainteresowanych proszę o maila na priv lub grupę z propozycją ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
segars 26.04.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Pomocy! Potrzebuję 300 pełnych cegieł na dokończenie komina - dekarze czekają z dachem. Może komuś zostały po budowie - odkupię. Info z ceną i lokalizacją proszę na priva. Chyba, że ktoś wie, gdzie można kupić w hurtownii... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 01.05.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 witam 1. poszukuje w Poznaniu lub bliskiej okolicy Poznania dach z dachówka Roben miedziany PLUS (koniecznie PLUS).2. ponadto poszukuje wykonawcy wod-kan i co, jezeli macie kogos godnego polecenia prosze o info. Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 01.05.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Zamawiałem pod Trzcianką a cena całości wraz z obsadzeniem 1000zł. Za takie we wszystkich salonach w poznaniu wyceniali na ok 2000zł ale tylko w okleinie drewnianej. Witaj podaj proszę namiary na tą firmę. Jechałeś do Trzcianki zamawiać drzwi czy jest jakiś przedstawiciel w Poznaniu lub okolicach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia z Poznania 01.05.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Szukam ładnych drzwi zew w kolorze złotego dębu. Wymiar otworu 100 + 40. Proszę o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 02.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Witolomoge polecic instalatora któy robił u mnie p. Stanek tel.500 200 909 nie gwarantuje ze ma wolne terminy ale w razie co powołaj sie na Roberta moz to cos pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 04.05.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Powtórzę się, ale co tam - pilnie potrzebuję stolarza, który wykonana taras drewniany (miejsce - Poznań). Jeśli znacie takiego - czekam na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 06.05.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Powtórzę się, ale co tam - pilnie potrzebuję stolarza, który wykonana taras drewniany (miejsce - Poznań). Jeśli znacie takiego - czekam na namiary. pilnie to znaczy na kiedy? i z czego ten taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 07.05.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Powtórzę się, ale co tam - pilnie potrzebuję stolarza, który wykonana taras drewniany (miejsce - Poznań). Jeśli znacie takiego - czekam na namiary. pilnie to znaczy na kiedy? i z czego ten taras? Pilnie - to znaczy na już Taras z egzotyku (bankirai, masaranduba, ew. jakiś modrzew syberyjski - materiału jeszcze nie mam) - a co masz kogoś godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.05.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 poszukuję szkółki roślin w okolicach południowej części Poznania ( trasa na wrocław ) macie coś godnego uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 08.05.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 rezi "szkółka", którą polecam jest bardziej w okolicach drogi na świecko, ale pisze o niej, bo cenowo jest rewelacyjna http://www.krzyzowniki.agro.pl nie jest to właściwie szkółka ale "zakłady zieleni miejskiej" kupiłam tam ponad 200 krzaków (derenie, berberysy, krzewuszki, jaśminowce, pchęrznice, tawuły, bukszpany, forsycje, trzmieliny, żylistki) za całość zapłaciłam ok 500 zł Tylko z racji charakteru (państwowa) trudno tam trudno tam chodzić i na bieżąco kupować, najlepiej telefonicznie sprawdzić czy są interesujące nas okazy, złożyć zamówienie faxem i przyjechać po odbiór Wszystko co tam kupiłam przyjęło się, a sadziłam sama (tzn z rodziną ale bez ogrodnika ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzia123 08.05.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 PILNIE POSZUKUJĘ PŁYTKARZA - solidnego i terminowego, Poznań - Nowe Miasto. Proszę pisać na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imak 09.05.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Pilnie poszukuję fachowca do szpachlowania-gipsowania z Poznania lub okolic. Bardzo proszę o dobre kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAG. 09.05.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Szukam ludzi, którzy zostali oszukani przez braci Andrzejewskich Firma Budowlana Rożnowo koło Obornik. Z reguły wiem o niedokończonych ogrodzeniach, pomimo podpisanej umowy.Słyszałam o kims z Daszewic. Proszę o kontakt w celu zjednoczeniu sił w walce z tymi oszustami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 09.05.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 MOŻE KTOŚ SZUKA POROTONU FIRMY ROBEN, GRUBOŚĆ 36,5. Cena 7 zł/sz. Mama do sprzedania 2 palety, zafoliowane razem 120 sztuk, do odbioru za Kicinem.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 09.05.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Droga Grupo Wielkopolska, czy ktoś może mi pomóc... Poszukuję RolandaB z Leszna Wlkp. Dawno go nie widziałam na forum, a pilnie by z nim pogadała (jesteśmy przed ważną decyzją, jaką pc zainstalować w naszym domu, a Roland ma pompę w tym samym projekcie co my (przestronny)). Czy ktoś wie, jak do niego dotrzeć? Będę wdzięczna baaardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts