Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grupa wielkopolska

karola

Recommended Posts

rozstałem się z firmą od mebli łazienkowych

po 2 miesiącach opóźnienia darowałem sobie - opis umieszcze w innym wątku

mozecie polecić kogoś kto robi dobrze meble na zamówienie w okleinie naturalnej ??

Rezi mogę polecić Ci mojego stolarza. Robił mi wszystko do domu (kuchnia, łazienka, garderoba przedpokoj) i jest b.dobry, choć w związku z tym terminy ma napięte: Szymon Nowicki 501 461 551

pozdrawiam

Gerion

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

wybaczcie, ale nie jetsem w stanie przeczytac całego wątku (małe dziecko, praca, dom ..), ale mam prośbę PILNIE potrzebuję elektryka lub osoby, która pomoże mi w mieszkaniu wymienić całą instalację elektryczną ...

Czy znacie kogoś ?

pozdr. cieplutko

Zadzwoń do p.Tomka tel.601 682 087 lub 788 120086

Chyba ten drugi jest aktualny

Witajcie serdecznie!

Chyba ze 2 lata się tu nie pojawiałem. Mieszkałem sobie spokojnie w swoim domku, aż... okazało się, że będę zaczynac od nowa...

Zwracam się do Was z gorącą prośbą: pilnie potrzebuję fachowca od studni znającego rejon Kórnika, a konkretnie Radzewo.

Zastanawiam się mocno nad kupnem działki w Radzewie, ale nie ma tam wody. Gmina Kórnik nie ma kasy i sama nic w najbliższych latach nie zrobi. Jedyna możliwość to kopać studnię. Od właściciela działek dowiedziałem się, że jest dobra woda, ale na głębokości 125 m !!! i że taką studnię mogę mieć już za jakieś 20 tys. zł !!!. Chciałbym znaleźć fachowca, który zna ten teren i powie mi, czy znajdę dobrą wodę na znaczniej mniejszych głębokościach (czyli za znacznie mniejsze pieniądze). Jeśli znacie kogoś, to prześlijcie proszę kontakt.

Serdecznie pozdrawiam

Marek

Witam.

Gdzie w poznaniu dostane tanio drzwi wewnetrzne DRE? Bylem w 2 salonach i wlasciwie sprzedaja po cenie katalogowej :/

Na ulicy Św. Michała są dwa duże salony drzwi. Kiedy ja kupowałem wyjściowym rabatem było 5% ceny katalogowej. Ale wiem że można wytargować więcej, jeśli zaznaczysz że masz zamiar kupić w danym salonie wszystkie drzwi do domu.

Witam, Czy ktoś z was kupował meble kolonialne albo wie gdzie można je kupić ( Poznań,okolice lub dalej gdzieś w Wlkp.) Potrzebuję ławę i coś pod telewizor. Na allegro trochę ich jest ale muszę obejrzeć w realu. Pozdrowionka

Na ul. Grunwaldzkiej jadąc od centrum po lewej stronie chyba między Grochowską a Palacza - nieduży pawilon przy ulicy.

Witam,

serdecznie proszę o informację,

czy ktoś aktualnie buduje lub wybudował już domek z projektu:

Zgrabny z przedsionkiem z MGprojekt lub

W-27.12b Wydawnictwo Postaw Dom.

Będziemy niezmiernie wdzięczni za jakiekolwiek rady na temat w/w projektów tj.: kosztorysy, zdjęcia z budowy, informacji o wadach i zaletach.

Budowę planujemy rozpocząć wiosną 2008,

więc zbieramy jak najwięcej informacji na temat tych projektów.

Nie zdecydowaliśmy jeszcze, w którym domku będziemy mieszkać,

być może wasze opinie przekonają nas o właściwym wyborze projektu.

Serdecznie pozdrawiam

Ania i Jarek :wink:

• 2 weeks później...
Ktoś stosował może styropian Styropoz-u lub coś słyszał na + lub - o nich ? Strona biedna, na forum w zasadzie nic nie ma, w sieci też nie :roll:

Mam ofertę na ocieplenie ścian tylko nie wiem czy to dobry materiał czy nie.

Wśród kilku rzutów styropianu kupowanego do różnych rózności był tez z tej firmy. No i styropian jak styropian taki jak inne. Fachowcy nic nie mówili.

Czy ktos wie gdzie mozna tanio kupic panele classen? W budom markecie maja te, ktore mnie interesuja za 52zl/m2 i 46zl/m2. Te same panele znalazlem w Strzegomiu za 44 i 38. Niestety koszt transportu bylby > niz 400zl, co przestaje sie oplacac. Ale moze wiecie, czy ktos w poznaniu lub okolicach ma dobre ceny na panele?

Pozdrawiam