Gerion 31.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 rozstałem się z firmą od mebli łazienkowych po 2 miesiącach opóźnienia darowałem sobie - opis umieszcze w innym wątku mozecie polecić kogoś kto robi dobrze meble na zamówienie w okleinie naturalnej ?? Rezi mogę polecić Ci mojego stolarza. Robił mi wszystko do domu (kuchnia, łazienka, garderoba przedpokoj) i jest b.dobry, choć w związku z tym terminy ma napięte: Szymon Nowicki 501 461 551 pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Gerion - dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 02.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Witam, wybaczcie, ale nie jetsem w stanie przeczytac całego wątku (małe dziecko, praca, dom ..), ale mam prośbę PILNIE potrzebuję elektryka lub osoby, która pomoże mi w mieszkaniu wymienić całą instalację elektryczną ... Czy znacie kogoś ? pozdr. cieplutko Zadzwoń do p.Tomka tel.601 682 087 lub 788 120086 Chyba ten drugi jest aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarek 03.09.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ktoś wie gdzie można dostać ziemię ogrodową dobrej klasy i nie za drogo? Potrzebuję kilka wywrotek. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emes79 03.09.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witajcie serdecznie! Chyba ze 2 lata się tu nie pojawiałem. Mieszkałem sobie spokojnie w swoim domku, aż... okazało się, że będę zaczynac od nowa... Zwracam się do Was z gorącą prośbą: pilnie potrzebuję fachowca od studni znającego rejon Kórnika, a konkretnie Radzewo. Zastanawiam się mocno nad kupnem działki w Radzewie, ale nie ma tam wody. Gmina Kórnik nie ma kasy i sama nic w najbliższych latach nie zrobi. Jedyna możliwość to kopać studnię. Od właściciela działek dowiedziałem się, że jest dobra woda, ale na głębokości 125 m !!! i że taką studnię mogę mieć już za jakieś 20 tys. zł !!!. Chciałbym znaleźć fachowca, który zna ten teren i powie mi, czy znajdę dobrą wodę na znaczniej mniejszych głębokościach (czyli za znacznie mniejsze pieniądze). Jeśli znacie kogoś, to prześlijcie proszę kontakt. Serdecznie pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 07.09.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam.Gdzie w poznaniu dostane tanio drzwi wewnetrzne DRE? Bylem w 2 salonach i wlasciwie sprzedaja po cenie katalogowej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lyba_oli_maz 07.09.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam. Gdzie w poznaniu dostane tanio drzwi wewnetrzne DRE? Bylem w 2 salonach i wlasciwie sprzedaja po cenie katalogowej :/ Na ulicy Św. Michała są dwa duże salony drzwi. Kiedy ja kupowałem wyjściowym rabatem było 5% ceny katalogowej. Ale wiem że można wytargować więcej, jeśli zaznaczysz że masz zamiar kupić w danym salonie wszystkie drzwi do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 07.09.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam, Czy ktoś z was kupował meble kolonialne albo wie gdzie można je kupić ( Poznań,okolice lub dalej gdzieś w Wlkp.) Potrzebuję ławę i coś pod telewizor. Na allegro trochę ich jest ale muszę obejrzeć w realu. Pozdrowionka _________________ Na ul. Grunwaldzkiej jadąc od centrum po lewej stronie chyba między Grochowską a Palacza - nieduży pawilon przy ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 08.09.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzieki za namiary, postaram sie do nich zajrzec i wyprobowac moje zdolnosci negocjacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroslav 09.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam, serdecznie proszę o informację, czy ktoś aktualnie buduje lub wybudował już domek z projektu: Zgrabny z przedsionkiem z MGprojekt lub W-27.12b Wydawnictwo Postaw Dom. Będziemy niezmiernie wdzięczni za jakiekolwiek rady na temat w/w projektów tj.: kosztorysy, zdjęcia z budowy, informacji o wadach i zaletach. Budowę planujemy rozpocząć wiosną 2008, więc zbieramy jak najwięcej informacji na temat tych projektów. Nie zdecydowaliśmy jeszcze, w którym domku będziemy mieszkać, być może wasze opinie przekonają nas o właściwym wyborze projektu. Serdecznie pozdrawiam Ania i Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 18.09.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Wie ktoś gdzie można kupić albo zamówić sztachety drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lyba_oli_maz 18.09.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Wie ktoś gdzie można kupić albo zamówić sztachety drewniane? W tartaku w Kiszkowie mają takie jak w Casto, ale o połowę tańsze. http://www.tartak.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 18.09.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Czy moge namiary na projektanta wnetrz? jak co to na priva poprosze.dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Michał 19.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Sprzedam SILIKAT N25 450 szt. okolice Poznania info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 19.09.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Ktoś stosował może styropian Styropoz-u lub coś słyszał na + lub - o nich ? Strona biedna, na forum w zasadzie nic nie ma, w sieci też nie Mam ofertę na ocieplenie ścian tylko nie wiem czy to dobry materiał czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ktoś stosował może styropian Styropoz-u lub coś słyszał na + lub - o nich ? Strona biedna, na forum w zasadzie nic nie ma, w sieci też nie Mam ofertę na ocieplenie ścian tylko nie wiem czy to dobry materiał czy nie. Wśród kilku rzutów styropianu kupowanego do różnych rózności był tez z tej firmy. No i styropian jak styropian taki jak inne. Fachowcy nic nie mówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 21.09.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Czy ktos wie gdzie mozna tanio kupic panele classen? W budom markecie maja te, ktore mnie interesuja za 52zl/m2 i 46zl/m2. Te same panele znalazlem w Strzegomiu za 44 i 38. Niestety koszt transportu bylby > niz 400zl, co przestaje sie oplacac. Ale moze wiecie, czy ktos w poznaniu lub okolicach ma dobre ceny na panele? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg7710 21.09.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Czy ktoś zna opinię o Tartaku w Śremie? chodzi mi głównie o jakość drewna i terminiowość realizacji. Bardzo proszę o jakiekolwiek opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 24.09.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Czy chodzi o tartak na ul.Podwale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 24.09.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Może ktoś jest chętny kupić taniej krokwie mam ich troche na zbyciuA ze Śremu brałem drewno kominkowe i podbitke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts