misza 29.04.2003 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 miron, jakie warunki trzeba spełnić żeby ubezpieczyć okna? ogrodzenie musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotosz 29.04.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Cześć wszystkim.Ludziska poratujcie !!! Właścicielem działki jestem od niedawna. Potrzebuję czegoś w rodzaju baraku, barakowozu, kontenera, w którym mógłbym przechowywać narzędzia typu szpadel, grabie, siekierka itp. Mam dosyć wożenie tego w samochodzie, tym bardziej, że jeden sprzedawca stwierdził i upiera się przy tym, że taczka i tak do osobówki nie wejdzie. Gdyby ktoś chciał coś takiego sprzedać, lub znał kogoś, komu jes to niepotrzebne, to proszę o informacje. Z góry dziękuje.Z harcerskim pozdrowieniem - Darz Bór.P.S. zapomniałbym najważniejszym - dobrzeby było, aby cena za tego typu cudo - była niewielka lub ostatecznie symboliczna. he,he,he,he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 29.04.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2003 Misza - swoje sekrety to możesz zdradzać, ale żeby tak zaraz sekrety męża też? Mówi się, że 95% mężczyzn to robi, a 5% ... wstydzi się do tego przyznać [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-04-29 22:09 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 30.04.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 misza, dzięki! Pyrka, namiary podałam na priv. a u mnie kłada strop!!! La, la la M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 30.04.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Frankai, widzę jasno, że zanim wyjdę za mąż muszę się Ciebie poradzić i nawet masz dane statystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 30.04.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Krotosz, spróbuj może poszukać w Głosie Wlkp on-line, w ogłoszeniach drobnych, albo możesz sam dać ogłoszenie. MHAL - to jest fajny moment, kiedy kładą strop Nie pada człowiekowi na głowę, a u mnie to było zimą i ekipa koniecznie chciała zrobić na nim lodowisko z barem Pyrka, info na privie - jeśli możesz to daj znać w sprawie płytkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 30.04.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 misza,u mojego ubezpieczyciela - Generali - nie było to potrzebne. No, przybajmniej do polisy, a gdyby coś się stało (odpukać) - to może coś jest na ten temat w załączniku załącznika do załącznika aneksu korygującego zmiany w załącznikach szczegółowych ogólnych warunków ubezpieczenia. W ogóle to miałem z tym trochę zabawy, a kilka firm odpadło w przedbiegach, m.in. Uniqa - "bo każdy klient jest unikalny" - takie chyba mają hasło i chodzi w nim chyba, żeby unikać klientów. Wymagany jest za to alarm/monitoring, właściwe zamknięcie budynku, decyduje też położenie, otoczenie, sąsiedzi etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 30.04.2003 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Misza - sorry za pomyłkę. Nie śledzę Twoich wypowiedzi, stąd nie wiedziałem, że męża niet. Danych statystycznych mam jeszcze trochę. Na przykład w moim zawodzie rozpada się 80% małżeństw (ja będę oczywiście w pozostałych 20 ). 95% populacji powinno być pod opieką psychoiatry, co wcale nie oznacza hospitalizacji. Statystyczny Polak chodzi do filharmonii raz na 25 lat, a niestatystyczny... nie chodzi wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 30.04.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 miron, możesz dac jakiś bliższy namiar na tych Generalis? Jakoś tak mnie zaczęła męczyć sprawa okien. Może przez sąsiadkę, która mówi że z nerwów nie będzie mogła spać, jak założą okna i będzie całą noc pilnowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 30.04.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2003 Frankai? wiedziałam, że tu jeszcze dzisiaj zajrzysz :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 01.05.2003 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2003 Misza - oczywiście że nie myślę inaczej A forum nadzoruję w dzień i w nocy. Nie pamiętam kiedy miałem ostatni dzień bez komputera. Chyba wrzesień ubiegłego roku. Ja nawet będąc na wczasach lub czekając na kolejny samolot loguję się tutaj. DOKTORA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 01.05.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2003 Frankai, terapeutycznie polecam majówkę na świeżym powietrzu całkowicie UNPLUGGED Pomyśl, że to by mogło pomóc w utrzymaniu się we właściwej grupie procentowej (oczywiście tej od Stałych i Udanych Związków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 01.05.2003 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2003 Frankai, terapeutycznie polecam majówkę na świeżym powietrzu całkowicie UNPLUGGED To by mogło b. pomóc utrzymać się we właściwej grupie procentowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.05.2003 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 Misza - no way!!! Właśnie bycie PLUGGED umożliwi mi pozostanie w grupie. Synek przez telefon nie chce ze mną gadać, ale jak na komputelku zobaczy tatę, to nawet głaska ekran. Wychodzi na to, że jak każdy mężczyzna jest wzrokowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.05.2003 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 I właśnie w Dzień Matki, wzniesiemy toast za wszystkich ludzi pracy! Pozdrowienia od krakusów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotosz 02.05.2003 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 Dzięki Misza za podpowiedź. Studiuję Głos regularnie - jednak, jeśli chodzi o barakowozy, to ceny kształtują sie na poziomie 3.000 zł.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krotosz 02.05.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 Dzięki Misza. Regularnie studiuję Głos - jednak ceny oscylują przyzwoitych barakowozów w okolicach 2 - 3 tys. zet. Muszę sprawdzić w on-line.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.05.2003 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2003 misza,wysyłam Tobie info na priv co do ubezp.Pamietaj, że ubezpieczenie działa od 24.00 (można to jakoś obejść).Muszę się wyprowadzić w listopadzie i zaczynam się zastanawiać, czy zdążymy wszystko na błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 03.05.2003 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Krotosz - ja zrobiłem sobie szopę z płyt betonowych i słupków (takich na płot) + drewniany dach. Jest wielkości garażu. Koszt ok. 500+200zł. Oczywiście jest to wbrew prawu, ale kontrol pomruczał i nie czepiał się za bardzo. Szopa była po prostu estetyczna i to związanie z gruntem nie było zbyt stałe, bo tylko zakopałem słupki w mojej glinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 03.05.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2003 Miron, dzięki za namiary na ubezp. Daj znać jakie wrażenia po stolarzu O listopad bądź spokojny, ja planuję przeprowadzkę na wakacje i ma być też wszystko (no, prawie) błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts