rafallos123 11.07.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam wszystkich budujących. Pisze w tym wątku ponieważ to o co chce Was zapytać macie już za sobą. Jestem na etapie projektu, a raczej jego adaptacji. Mam już wybrany projekt ale mam dużo poprawek łącznie z ingerencją w fundamenty i konstrukcję dachu. Stąd moje zapytanie: czy możecie polecić jakiego dobrego "projektanta-adaptatora" z okolic Poznania, który przyjrzałby sie mojemu projektowi, dokonał wyceny zmian i realizacji tej adaptacji. Z góry dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisM 16.07.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam Startuję we wrześniu. Budowa domu w Kostrzynie. Jeszcze nie wybrałem dostawców materiałów. Jakby ktoś mógł polecić np: pustak ceramiczny, bloczki na fundamenty, cegła, strop itp. No i 2 sprawa - więźba, dachówka P.S. Szukam garażu lub baraku na budowę, może ktoś ma na odstąpienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CGRZAD 18.07.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Halo, Mam do odstapienia za darmo 100 dachowek "Brass". Jest to dachowka w technologii CISAR ( Romanska)- kolor grafitowy. Odbior Chyby k/Poznania. pozdrawiam Czeslaw Grzadzielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 19.07.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czy ktoś z Was ma okna z Plastbudu z Kościana? Jestem ciekawa Waszych zdań, gdyż mamy od nich najkorzystniejszą wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 21.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 szukam firm stawiających ogrodzenia i robiących podjazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 22.07.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Może zostalo komus troche dachówki czerwonej typu holenderka?Musze przykryć tymczasowo kawałek garażu a dachówkę "pożyczyłem na okna połaciowe"Konkretnie najlepiej E32 Koramica ale każda inną czerwoną holenderke tez przyjmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 22.07.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam Startuję we wrześniu. Budowa domu w Kostrzynie. Jeszcze nie wybrałem dostawców materiałów. Jakby ktoś mógł polecić np: pustak ceramiczny, bloczki na fundamenty, cegła, strop itp. No i 2 sprawa - więźba, dachówka P.S. Szukam garażu lub baraku na budowę, może ktoś ma na odstąpienie. konbet stropex stanbud - mam na zbyciu trochę prętów fi6 na strzemiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adisan1 23.07.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Czesc, czy mozecie mnie poratowac namiarami na ekipe ktora wykona mi elewacje ? Jakich cen moge sie spodziewac za polozenie styropiany siatki, + szlichta + tynk ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembol 23.07.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witam grupe Wlkp Chcialbym zapytac czy ktos ma jakies doswiadczenia z budową studni głębinowej (raczej tylko w celu podlewania ogródka) i czy moglibyscie polecić jakąś ekipe która zrobi to uczciwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 23.07.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Witam grupe Wlkp Chcialbym zapytac czy ktos ma jakies doswiadczenia z budową studni głębinowej (raczej tylko w celu podlewania ogródka) i czy moglibyscie polecić jakąś ekipe która zrobi to uczciwie ? ja jestem bardzo zadowolony z mojego ogrodnika, ktory robi mi kompletny system podlewania. a mojemu znajomemu zrobil system wraz z wykopaniem studni. mieszka w sieroslawiu - 602797179 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembol 23.07.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja jestem bardzo zadowolony z mojego ogrodnika, ktory robi mi kompletny system podlewania. a mojemu znajomemu zrobil system wraz z wykopaniem studni. mieszka w sieroslawiu - 602797179 A jakie to sa koszty mniej wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 23.07.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja jestem bardzo zadowolony z mojego ogrodnika, ktory robi mi kompletny system podlewania. a mojemu znajomemu zrobil system wraz z wykopaniem studni. mieszka w sieroslawiu - 602797179 A jakie to sa koszty mniej wiecej? wszystko zalezy od wielkosci dzialki, glebokosci na jakiej jest woda, zlozonosci systemu. zadzwon do niego, to cos wiecej ci powie po wizycie na twojej dzialce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawek.stepien 26.07.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 przyłączam się do pytania rafallos123 - które zresztą pozostało bez odpowiedzi. czy możecie polecić architekta, który przerobi projekt gotowy (Poznań i okolice) i nie weźmie jak za zboże. Słyszałem że można trafic architektów którzy od podstaw zaprojektuja dom "taki jak z projektu typowego", a będzie już zawierał nasze zmiany - i to za około 3 tysiące złotych pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 29.07.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Ja swój projekt indywidualny robiłem w pracowni w Śremie - Ewa Jurga Nowacka. Kosztował 2500 zł. Zawierał wszystko co potrzeba do złozenia wniosku PnB. Trwało to 2 mc. Przyszedłem tam majac gotowy projekt w głowie. Pani narysowała go ( komputer ) a nastepnie ja wprowadzałem zmiany, które uwazałem za słuszne. Mąż Pani architekt jest konstruktorem, więc nie trzeba było daleko szukoć osoby, która sprawdzi projekt pod katem konstrukcyjnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poszukiwana 05.08.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Szukam ekipy do stanu surowego zamkniętego, inf. prosze na priv. Dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 06.08.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 witam, czy macie jakiegoś fajnego projektanta ogrodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 07.08.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 witamy! pilnie potrzebny namiar na koparke z borówca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 17.08.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam! Jeśli ktoś potrzebuje siatkę autostradową, do tymczasowego ogrodzenia działki, to oddam w dobre ręce 25m siatki (wysokość 170 cm). Odbiór własny - Kostrzyn wlkp. Pisać na priv. Cena - 100 zł. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlodyga 17.08.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Odsprzedam do szpachlowania cekol c-35. Trochę mi zostało po budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 27.08.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 witam poszukuje ekipy do wylania fundamentu pod płot i wymurowania klinkierem ponadto za niewielka oplata sprzedam 100m ogrodzenia lesnego (siatka i cienkie stemple drewniane) wczoraj zdemontowane:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts