TomcioB 28.08.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam Jakie i ile kabli musze wyciągnąć przez komin, żeby w późniejszym okresie bez problemów podłączyć antenę TV lub satelitarną (z uwzględneiniem switcha i innnych przydatnych gadżetów) ?? Sprawa jest dość pilna, ponieważ mam własnie zabudowywany strych płytami GK i poźneij nie będe mial możliwości bezinwazyjnego przebicia sie na dach. Prosze o poradę. Pozdrawiam PS. Mam do zbycia elektryczną skrzynkę budowlaną. Oddam w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 29.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Odsprzedam stal po korzystnej cenie - pręty: fi 6 gładkie, fi 10 żebrowane, fi 12 żebrowane. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 608 67 09 47. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 30.08.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Witam, mam do oddania kilka ton "odpadów" granitu. Odpadów, ponieważ jest to produkt nienormowany powstały przy produkcji standaryzowanej kostki, ale jakościowo to ciągle granit. Wady:- trudniej się układa niż zwykłą kostkę- oby ją ode mnie zabrać trzeba sobie poradzić bez koparki, ponieważ nie mogę jej wpuścić ponad szambem, chyba, że sięgnie przez płot- wiekości kawałków granitu są różne od 5 cm do 15 Zalety:- cena... powiedzmy 4pak cocacoli- ładnie wyglada po ułożeniu, właściwie nie różni się od standarowej kostki granitowej Załączam zdjęcia, aby było wiadomo co oddaję oraz co można z tego zrobić (moja własna amatorska opaska i podjazd wykonane przeze mnie osobiście) Kontakt: [email protected] http://images50.fotosik.pl/6/31050906110dee7cm.jpghttp://images34.fotosik.pl/353/d59cfff3f1a9d21em.jpghttp://images44.fotosik.pl/6/8fde70b16d4fa641m.jpghttp://images33.fotosik.pl/358/e00021f881ad8b6am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Michał 01.09.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Oddam barak ZA DARMO. Nie wygląda rewelacyjnie ale nie przecieka i może służyć jeszcze na kilku budowach. Barak znajduje się w Rokietnicy pod Poznaniem. kontakt 660 54 93 28 http://www.empikfoto.pl/index.php?m=foto_hot&foto_id=19670117&filename=pb301328.jpg_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 02.09.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 potrzebuje plytkarza "na wczoraj". chodzi o polozenie parapetowych plytek klinkierowych. tynkarze wchodza w czwartek i na poniedzialek musze znalezc kogos, kto moze mi to zrobic. w sumie 9 parapetow - mysle, ze jeden dzien roboty. pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 24.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiem, ze dla Was to już było dawno ale moze ktoś mi powie Okna OKNOPLAST W Gnieźnie W ofercie Pani Michaliny Walaszczyk Z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis. Czy ktoś korzystał z tej opcji??? Poza tym, które okna wybraliście - Koncept czy Platinum? Czy ma sens tzw. "ciepły montaż" czyli pianka + taśmy paroszczelne i paroprzepuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 02.10.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam Czy może ktoś polecić sklep, w którym można oglądnąć i wybrac system drzwi przesuwnych.Chodzi mi o drzwi dwuskrzydłowe i jednoskrzydłowe chowane w zabudowie GK. Bardzo proszę o info. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 03.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Poszukuję sprawdzonej ekipy do TYNKÓW CEMENTOWO-WAPIENNYCHpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 07.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mam do odsprzedania drewniane „WC budowlane”, po jednej budowie, kupione nowe wiosną tego roku. Można je bez problemu przetransportować przyczepką. Odbiór - okolice Kórnika. Cena do uzgodnienia. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr 608 67 09 47. http://images33.fotosik.pl/156/55ca8cf3c81e7e15m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ijak 07.10.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 potrzebujemy "na gwałt" kupić wełnę mineralną do ocieplenia poddasza.Czy ktos może podzielić sie wiedzą,gdzie-w okolicy Poznania najkorzystniej ją zakupić?Będę wdzięczna za podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 07.10.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 gdzie w poznaniu lub okolicach jest spora ekspozycja osprzetu elektrycznego typu wlaczniki, gniazda itp? Najbardziej zalezy nam na firmach EMC i Schneider. dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 08.10.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 gdzie w poznaniu lub okolicach jest spora ekspozycja osprzetu elektrycznego typu wlaczniki, gniazda itp? Najbardziej zalezy nam na firmach EMC i Schneider. dzieki za pomoc Schneider = Elda Szczecinek O ile mnie pamięć nie myli osprzęt tej firmy eksponowany był w Castoramie. Ewentualnie przejedź się po hurtowniach elektrycznych. Np. Nowa France miała swego czasu sporą wzorcownię w Przeźmierowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 13.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 w moim dzienniku umieściłam ogłoszenie o poszukiwaniu przeze mnie pracy - tym bardziej zapraszam do czytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.10.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Moi drodzy! Szukam pracy dla mojego ojca na zimę właśnie skończył budować dom u kolegi no i przydałoby się robić coś dalej. A wiec... jeśli ktoś poszukuje fachowca do wykończeniówki to gorąco polecam! Efekty pracy można obejrzeć w moim dzienniku. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę najlepiej pisać na priv lub w komentarzach w moim dzienniku (na dole kliknąć liczbę 27) Pozdrawiam i liczę na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 15.10.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam Prosze o radę. Czy ze względu na m.in. kradzieże warto umiescić sterowanie systemem nawadniania - centralkę za kilkaset złotych - wewnątrz budynku np. w kotłowni i doprowadzić tylko przewód do skrzynki rozdzielacza z zaworami, czy może jednak umiescić to urzadzenei na zewnątrz, jak zalecają to niektórzy producenci. Jeżeli wewnatrz budynku- to jakie przewody pociągnąć od centralki do potencjalnego miejsca umiejscowienia rozdzielacza, chodzi mi o ilość żył i ich grubość. Pozdrawiam i czekam na rady, póki mogę jeszcze w miarę bezszkodowo dziurawić sciany wewnatrz i zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tubylec 31.10.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Piszę ponownie posta bo poprzedni zaginął. Ktoś mnie pytał na priva o elektryka, ale straciłem jego namiar, więc podaję namiar powszechnie. 667733550 p. Marek Dobry fachowiec, a przy tym wesoły i pełen życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 19.11.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam to ja, Mróweczka . Melduję się w Grupie Wielkopolskiej. Widzę, że jest Was baaaaardzo dużo My mamy zamiar zacząć budowę wiosną 2009 r. Działka już jest. Media w trakcie załatwiania. W chwili obecnej składamy wniosek o pozwolenie na budowę i... czekamy. Oby nie za długo hehehe Pozdrawiam serdecznie Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 piszę do wszystkich znajomych:firma TGS:http://tgs.com.pl (na http://www.ceneo.pl) sprzedaje kotły c.o, zasobniki na wodę i inne rzeczy sporo taniej niż zwykłe sklepy. Przykład: na piecu c.o. Vaillanta z zasobnikiem + grzejniki Purmo zaoszczędzimy kupując u nich ponad 2 tyś. PLNJutro wysyłam do nich zamówienie. Do Poznania dostarczają gratis - odbiór własny z hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.11.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 i ja się zgłaszam do grupy wielkopolskiej Lokalizacja 4km od Leszna na chwilę obecną kończę ogrzewanie - jak się uda to w grudniu zaryzykuję z wylewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 20.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ile można dostać za używaną skrzynkę elektryczną budowlaną??Płaciłam za nową aż 350 zł .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts