mc_gregor 20.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Czy ktoś wie gdzie można kupić w okolicach Poznania lub Leszna miał kamienny, do zasypania szpar w ułożonym już bruku klinkierowym? Piasek nie za bardzo mi się podoba, za jasny i nie pasuje kolorystycznie. Update: już znalazłem, firma RUDA w Klonówcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
COOL-J 20.11.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich.Jeśli ktoś ma pytania dotyczące elewacji - proszę pytać, postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 21.11.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam. Czy ktoś z Was łączył gres z drewnem na podłodze za pomocą płynnego korka. Uprzejmie proszę o odpowiedź jak to się układa i czy jest to w granicach możliwości delikatnej kobiecej rączki Pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Wchodzę w etap: szukanie mebligdzie można kupić tanie jednoosobowe łóżka (typ tani pensjonat, rama sosnowa) - cena od 100 do 300 zł za sztukę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 27.11.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Wchodzę w etap: szukanie mebli gdzie można kupić tanie jednoosobowe łóżka (typ tani pensjonat, rama sosnowa) - cena od 100 do 300 zł za sztukę?? http://www.allegro.pl/item485850606_magnat_lozko_celinka_90x200_z_materacem_gr_10.html http://www.allegro.pl/item485851268_magnat_lozko_celinka_90x200_z_materacem_gr_8.html albo http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90018675 plus http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10123147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dzięki za podpowiedź :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 27.11.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Hej szukam ekipy do wykonczenia tz do dokonczenia wykonczenia domu.Prosze o info na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska_st 27.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Pozwolę sobie dołaczyc do Waszej grupy. Działka jest, projekt jest, papierologia się robi. Może ktoś buduje sie w Dopiewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 29.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Pozwolę sobie dołaczyc do Waszej grupy. Działka jest, projekt jest, papierologia się robi. Może ktoś buduje sie w Dopiewie? No to bedziemy sasiadami ja sie buduje w Dopiewie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 29.11.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 To i ja bedę "ze miedzą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 29.11.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 ja też buduję w gminie dopiewo:) witamy i powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 30.11.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Szukam punktu z dobrymi silnikami do rolet (Nice, Somfy) który załozy mi te silniki do rolet. W punkcie gdzie zamawiam okna ceny nie są sympatyczne, więc jesli macie sprawdzone namiary to bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baska_st 01.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Świetnie. Witam sąsiadów. Zawsze jakieś pierwsze znajomości Kto wie może nawet będziemy bliższymi sąsiadami niż myślimy? Tam sporo domków się pobudowało, nowe powstają a właściciele chcą dzieli teren pod nowe działki. Więc kto wie, może któryś z domów jest wasz... Piszę o ulicy Młyńskiej. Docelowo jaka nazwa ulicy nie wiadomo. Na jakim etapie prac jesteście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 02.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Ja mam stan surowy otwarty z dachem zadeskowanym i pokrytym papa (udało sie nabic pape co do godz. przed sniegiem.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 03.12.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Gdzie robiliście kominki? Polećcie proszę jakieś firmy (najlepiej w kierunku Pobiedzisk). I kuchnie zabudowane - będę ogromnie wdzięczna za namiary na solidnych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 03.12.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 o kominkach piszę w naszym dzienniku + mapka lokalizacyjna firmy Rudny.pytanie:czy w ogóle można odkupić od budujących miskę podwieszaną wc?(muszę mieć taką na 4 miesiące) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 04.12.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Czy ktoś użytkuje kominek z płaszczem wodnym, nie znam się kompletnie, ale wiem ze wizualnie chcę wkład z boczna szybą i gilotyną, któryś edilkamin taki jest. Poczytałam kilka dyskusji na ww temat i nic mądrzejsza nie jestem. Kumpelka która mieszka od poł roku w domu, ma zrobiony zwykły wkład z rozprowadzeniem wentylatorem na piętro. I nie do końca sie sprawdza. W salonie jest ciepło znacznie dłuzej niż na górze. Mówi, ze teraz zrobiłaby z płaszczem i dała jednak ciepło na grzejniki. Zaczęłam sie zastanawiać i juz sam nie wiem co robić. Kusząca jest idea oszczędności gazu.Czy ktoś kto ma kominek z płaszczem i użytkuje go mógłby się ujawnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 04.12.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 użytkujemy edilkamina z gilotyną. kominek z PW to przyjemna sprawa, ma swoje wady oczywiscie Nie wypowiadam się na temat sprawnosci kominka - z mojego punktu widzenia jak napalę to daje ciepło, grzejniki grzeją i sprawa jest ok.Jako alternatywne źródło ogrzewania być może fajna sprawa, pod warunkiem że możesz kupić naprawdę tanio drewnoRozmawiałem ze znajomym i mówił ,ze on potrzebowałby 15 kubików porządnego drewna do ogrzania przez cały sezon domu ca 150 m2. Licząc kubik średnio za 150 PLN wychodzi 2250. Za te pieniądze dogrzeję mój dom gazem. Zatem kominek traktuję hobbystycznie jak chcę zrobić miłą atmosferę i obniżyć koszta grzania przy prawdziwych mrozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 05.12.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Zaczęłam myslec o płaszczu właśnie ze wzgl na oszczędnośc gazu ale raczej z doskoku, napewno nie jako jedyne źródło, bo palić non stop nie będziemy. Zastanawiam sie czy warto wydac więcej na wkład wodny i instalację. Jakie właściwie są koszty po za samym wkładem? Mikolay, co spowodowało ze wybrałeś edilkamin? My szukamy z boczna szybą i gilotyną, edilkamin ma taki ale bardzo duży. A innego fajnego na razie nie znalazłam, Jeszcze Hajduk jest ale z kolei dość drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 05.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 decyzja nie była suwerenna, bo to decyzja mojej połowicy popmy z 700 800 złotych (porządne) wymiennik płytowy kilkaset złotych, poza tym trochę rurek, zawór upustowy, naczynie wzbiorcze itp. Koszt osprzętu ekstra oceniam na oko 2500 3000. Czy warto ? Decyzja nalezy do Ciebie. PS. Wg polskich przepisów kominek nie może być jedynym źródłem ciepła tak czy owak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts