kajetana 07.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 PYTANIE WARTE 70 TYŚ A MOŻE NAWET DOM: CZY BRAĆ RACHUNEK NA WYKONANIE CAŁEJ INSTALACJI W DOMU CZY NIE BRAĆ ALE ŻĄDAĆ PODPISANIA OŚWIADCZENIA O ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WYKONANĄ INSTALACJĘ?(wod-kan, ogrzew. podłogowe, c.o., 3 centralne systemy dowodzenia ogrzewaniem, podłączenie kominka do instalacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 07.12.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Witam, możecie polecić wykonawcę do ułożenia lamparkietu, oczywiście normalnego Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 08.12.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mam duży problem z posadzką - kto się zna porządnie na temacie??proszę o kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.12.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 chcemy wprowadzić dość duże szaleństwo w kuchni, która będzie prosta, klasyczna (jeszcze nie wiem w jakim kolorze). Szaleństwo polega na lodówce RETRO Mamy dwie możliwości wyboru tego szaleństwa: ARDO http://www.ardovintage.pl/#c = kolory wchodzące w grę to: RE-05; OR-06; YE-07; VI-09; GO-15; PI-02. GORENJE http://www.gorenje.pl/10837 = kolory RK62351OB lub RK62358OR różnica w cenie nie jest jakaś ogromna .... KONKURS DLA BABECZEK KTÓRA JEST BARDZIEJ RETTRO I KTÓRY KOLOR JEST BARDZIEJ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 11.12.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 chcemy wprowadzić dość duże szaleństwo w kuchni, która będzie prosta, klasyczna (jeszcze nie wiem w jakim kolorze). Szaleństwo polega na lodówce RETRO Mamy dwie możliwości wyboru tego szaleństwa: ARDO http://www.ardovintage.pl/#c = kolory wchodzące w grę to: RE-05; OR-06; YE-07; VI-09; GO-15; PI-02. GORENJE http://www.gorenje.pl/10837 = kolory RK62351OB lub RK62358OR różnica w cenie nie jest jakaś ogromna .... KONKURS DLA BABECZEK KTÓRA JEST BARDZIEJ RETTRO I KTÓRY KOLOR JEST BARDZIEJ ? mnie się barziej podoba gorenje a kolor...no zależy od reszty kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Ile można dostać za używaną skrzynkę elektryczną budowlaną?? .... do roku /w zawieszeniu/ plus grzywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 13.12.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam, czy możecie polecić wykonawcę schodów, jeżeli ze zdjęciami wykonanych to z góry dziękuję. Mój wykonawca po spisanej umowie w czerwcu powaidaomił mnie że wysyła mi zaliczkę pocztą - to chyba oznacza że rozwiązuje umowe. Moj adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 13.12.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Przestrzegam przed firmą (www.)rekuperatory.pl - spóźnili się z montażem instalacji 2 miesiące, mimo monitów. Między czasie za to zdążyli wymuszać na mnie cesji moich roszczeń na rzecz nowego podmiotu (żeby się pozbyc problemu?) - nie zgodziłam się. Zagroziłam sądem, siedziałam z dziecmi na kartonach w nie swoim mieszkaniu i czekałam na ukończenie domu. W końcu zgodziili się polubownie załatwić sprawę, tj. zamontować rekuperator w nowym terminie po cenie obniżonej o 5 tysięcy (uzgodniono mailowo),ale teraz chcą zapłaty pełnej kwoty, choć przez nich odbiór domu opóźnił się o 2 miesiące! Zwykłe chamstwo i bezczelność. Nie interesuje właściciela dane słowo i jak rozumiem opinia, tylko kasa. W umowie ustalono załatwianie sporów przez sąd, ale on woli firmy windykacyjne. Jako konsument i klient przestrzegam wszystkich przed taką obsługą. Sprzedawca zgodził się na obniżenie ceny i wykonanie instalacji w ostatecznym terminie. Ma to gdzieś!Szkoda naszych nerwów- tyle ich jest przy budowie domu - żeby jeszcze się truć z takim wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wooky 13.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam serdecznie,Brne powolutku ze swoja budowa do przodu ale na dzien dzisiejszy potrzebowalbym namiary na sprawdzone ekipy od nastepujacych rzeczy:- tynki tradycyjne- posadzki- wykonczeniowka - elewacja i ocieplenie chatki Bede bardzo wdzieczny za wszystkie namiary..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 14.12.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam, czy możecie polecić skutecznego adwokata, dużo można znieść ale są granice. Najważniejsze aby był skuteczny. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 15.12.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 witam poszukuje dostawcy drewna kominkowego, najwazniejsze zeby bylo suche, kupilem debine ale jest niesezonowana i caly kominek okopcony mam.... Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 16.12.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 gdzie jest duży wybór umywalek?(dokładnie potrzebuję nablatowej, taniej)+ do niej podwieszane wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 16.12.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 chcemy wprowadzić dość duże szaleństwo w kuchni, która będzie prosta, klasyczna (jeszcze nie wiem w jakim kolorze). Szaleństwo polega na lodówce RETRO Mamy dwie możliwości wyboru tego szaleństwa: ARDO http://www.ardovintage.pl/#c = kolory wchodzące w grę to: RE-05; OR-06; YE-07; VI-09; GO-15; PI-02. GORENJE http://www.gorenje.pl/10837 = kolory RK62351OB lub RK62358OR różnica w cenie nie jest jakaś ogromna .... KONKURS DLA BABECZEK KTÓRA JEST BARDZIEJ RETTRO I KTÓRY KOLOR JEST BARDZIEJ ? mnie się barziej podoba gorenje a kolor...no zależy od reszty kuchni oglądałam lodówki na żywo te gorenje bordo i grafit są LUXUS (zdjęcia w moim dzienniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 17.12.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Teraz mamy akcję: poszukiwanie sezonowanego drewna bukowego na JUŻ..... kontakty, telefony na priva poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 30.12.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witamy serdecznie, pilnie śledzimy postępy budujących Wielkopolan. My zaczynamy dopiero na wiosnę. Budujemy się w Dębogórze (gm. Czerwonak). Będziemy wdzięczni za namiary na godne polecenia ekipy murarzy i cieśli-dekarzy. Pozdrawiamy,Magda i Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 02.01.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam, dla zainteresowanych zostało mi 6m2 wełny do ocieplenia zew 10 cm w płytach oraz skrzynka elektryczna budowlna. Cena do dogadania PS Wszystkiego dobrego wszystkim Budowinczym w 2009, a przede wszystkim zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaiPiotr 02.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam, szukam namiarów na sprawdzonego dostawcę suchego, sezonowanego drewna kominkowego - buk, dąb, jesion lub mieszankę.Potrzebuję około 4mp z transportem, gmina Dopiewo. Ewentualnie - jak załatwić drewno z wyrębu z lasu? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 03.01.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Pytanie z innej beczki Mam wylany strop i chciałem wybudować poddasze.Ale z przyczyn finansowych muszę zakończyć na stropie (chcę strop ocieplić) i na nim zrobić(nie bezpośrednio) skośny dach 2-spadowych. W związku z tym mam pytanie czy budowa takiego dachu będzie tańsza od dachu gdy bym miał budować poddasze i normalny dach(tzn ocieplony deskowany itp) Proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 04.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Pytanie z innej beczki Mam wylany strop i chciałem wybudować poddasze.Ale z przyczyn finansowych muszę zakończyć na stropie (chcę strop ocieplić) i na nim zrobić(nie bezpośrednio) skośny dach 2-spadowych. W związku z tym mam pytanie czy budowa takiego dachu będzie tańsza od dachu gdy bym miał budować poddasze i normalny dach(tzn ocieplony deskowany itp) Proszę o informacje. Na pewno odpadnie Ci zabudowa poddasza płytami GK oraz wykończenie takiego poddasza czyli szpachlowanie i malowanie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam.Jestem przedstawicielem handlowym hurtowni kamienia naturalnego na Wlkp. i Dlnśl. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts