Gość Gosc_gość 24.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 orientuje się ktoś jak wygląda sprawa drewna opałowego? jak kupowałem na zimę to było drogo, i mi dostawca powiedział że mam kupić w ... no włąsnie nie pamiętam maju? lipcu? mówił że będzie wtedy najtaniej. Doradźcie proszę. poszukaj w gumtree, widziałam dobre ceny,ale osobiście się nie kontaktowałam... Wydaje mi się, że Foczki pyta o poziom cen w ciągu roku drewienka, a nie gdzie kupić Foczki Nie widziałem jeszcze notowań drewna, może by się przydało Nie widziałem bo nie szukałem Może tu znajdziesz to czego szukasz ? http://drewno.fordaq.com A tu masz producentów (chyba nie tylko) drewna opałowego w naszym regionie http://drewno.fordaq.com/fordaq/srvDirectoryByCountry.html?country=184&mainactivity=3660&county=2807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 24.04.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dziękuję za linki ale to mi niewiele mówi, bo nie śledziłem i nie kupowałem drewna więc nie mam żadnego punktu odniesienia, skorzystałbym chętnie z jakiejś opinii czy już warto kupować czy jeszcze czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 25.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Niedługo będziemy wstawiali okna dachowe i kładli dachówkę czy jeśli odległość m/y krokwiami wynosi 84cm to możemy wstawić okna 78/149 cm??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 25.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 my mamy w projekcie tez 78 i robiliśmy rozstaw specjalnie na 90, wiec możesz mieć na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 26.04.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 WitamSzukam ekipy do docieplenia poddasze wełna mineralną. Prosze Was o namiary na sprawdzone ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 kto z Was ma przydomową przepompownię ścieków i jaką??musimy wybrać do nas, a nie wiem co i jak...proszę o info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.05.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 a teraz na gwałt potrzebujemy odkupić 50 - 60 używanych stępli budowlanych oraz siatkę leśną (używaną) do ogrodzenia 170mb działki.info na priva PLIZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 05.06.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 1. szukam drzwi wewnętrznych drewianych w rozsądnej cenie lub stolarza2. szukam ziemi za darmo (jak ktoś ma zbędną) to odbiorę3. szukam stempli lub kołków drewnianych do siatki leśnej - 60 sztukINFO NA PRIVA PLIZ Inne:w Progressie na Michała mają dobrą promocję na montaż paneli podłogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 06.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam serdecznie po dłuższej przerwie... Zabieram się za nawodnienie ogrodu, ale potrzebuję niedrogo, a dobrze...Czy takie rzeczy to tylko w erze? Jeśli ktoś ma kogoś godnego polecenia, to byłabym wdzięczna Pozdrawiam N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 09.06.2009 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 mam pytania dwa: 1. czy znacie kogos kto handluje napędami do bramy wjazdowej, przesuwanej? jakiej firmy? ile sie placi? (mam jedna wycene na 2300 netto i nie wiem jak sie do niej ustosunkowac) 2. kto poleci dobrego stolarza, ktory zrobi estetyczna i ladnie wykonana szafke pod tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 09.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witam, mam prośby do Koleżanek i Kolegów już bardzo zaawansowanych. Potrzebuje namiary na sprawdzonego: 1. wykonawcę płotu z klinkieru 2. podbitki 3. wykonawcę ogrodu wraz z nawodnieniem i projektem. Jeżeli mozecie kogoś polecić to proszę. Bardzo fajnie jeżeli mozecie dołączyć fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 10.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam, mam prośby do Koleżanek i Kolegów już bardzo zaawansowanych. Potrzebuje namiary na sprawdzonego: 1. wykonawcę płotu z klinkieru 2. podbitki 3. wykonawcę ogrodu wraz z nawodnieniem i projektem. Jeżeli mozecie kogoś polecić to proszę. Bardzo fajnie jeżeli mozecie dołączyć fotki nam ogród projektowała pani Renata http://zielone-studio.pl/ wykonawstwem też się zajmują ale czy atrakcyjni cenowo są to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rocky0973 18.06.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Zaczynamy! Projekt Willa Wiktoria z Archonu. Czas startu - teraz. Zatem jezeli mozecie polecić sprawdzone firmy i fachowców na początek to chetnie skorzystamy. Budowa to Potasze koło Owińsk a na początek potrzebujemy Kierownika budowy, ogrodzenie tymczasowe (233 mb z bramką) i namiary na firmę budowlaną od fundamentów. Kazda oferta i pomoc mile widziana. Pozdrawiamy Aga i Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AQUAX 23.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kolejny raz ostrzegam przed firmą Harbart z Poznania (projekty podłączeń mediów) mam przez nich teraz ogromne problemy Firma Wod-Gaz też jest do ............. Nie wiem z czego wynika olewanie klientów - może mają nas (klientów) za dużo? Zupelnie nie rozumiem niezadowolenia "kajetana" z firmy Harbart. Zrobili dla mnie projekt przylaczy WOD-KAN, wszystko tanio, szybko i bez zadnych komplikacji! Swoja droga zupelnie nie rozumiem sytuacji kiedy ktos probuje zalatwic jakies swoje prywatne sprawy w miejscu zupelnie do tego celu nie przeznaczonym. Proponuje "kajetana" łyknij coś na uspokojenie albo zaszczep sie na wscieklizne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kolejny raz ostrzegam przed firmą Harbart z Poznania (projekty podłączeń mediów) mam przez nich teraz ogromne problemy Firma Wod-Gaz też jest do ............. Nie wiem z czego wynika olewanie klientów - może mają nas (klientów) za dużo? Zupelnie nie rozumiem niezadowolenia "kajetana" z firmy Harbart. Zrobili dla mnie projekt przylaczy WOD-KAN, wszystko tanio, szybko i bez zadnych komplikacji! Swoja droga zupelnie nie rozumiem sytuacji kiedy ktos probuje zalatwic jakies swoje prywatne sprawy w miejscu zupelnie do tego celu nie przeznaczonym. Proponuje "kajetana" łyknij coś na uspokojenie albo zaszczep sie na wscieklizne. Podejrzany wpis zaraz tylko się zarejestrował i już najeżdża na forumowiczkę. Może pracujesz w tej firmie Harbart lub jesteś właścicielem ? Oj nieładnie nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchal 23.06.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kolejny raz ostrzegam przed firmą Harbart z Poznania (projekty podłączeń mediów) mam przez nich teraz ogromne problemy Firma Wod-Gaz też jest do ............. Nie wiem z czego wynika olewanie klientów - może mają nas (klientów) za dużo? Zupelnie nie rozumiem niezadowolenia "kajetana" z firmy Harbart. Zrobili dla mnie projekt przylaczy WOD-KAN, wszystko tanio, szybko i bez zadnych komplikacji! Swoja droga zupelnie nie rozumiem sytuacji kiedy ktos probuje zalatwic jakies swoje prywatne sprawy w miejscu zupelnie do tego celu nie przeznaczonym. Proponuje "kajetana" łyknij coś na uspokojenie albo zaszczep sie na wscieklizne. Bardzo ciekawy głos, szczególnie, że pierwszy na forum Muratora i od razu jako "R"ycerz w srebrnej zbroi, który musi się wstawić w obronie uciśnionych Oj poszedłeś za ostro chłopino, tak grubymi nićmi szyta sprawa, że daruj sobie. Jesli ktoś spierdzieli swoją robotę to należy to piętnować!!! A jesli nie masz merytorycznych argumentów to nie czepiaj się innych tylko sam coś łyknij i zastanów się nad sensem życia ps nie znam i nic mnie nie łączy z "kajetana" jednak głos "aquax" odebrałem jako bardzo stronniczy i mogący mieć powiązania z firmą opisana powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchal 23.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kolejny raz ostrzegam przed firmą Harbart z Poznania (projekty podłączeń mediów) mam przez nich teraz ogromne problemy Firma Wod-Gaz też jest do ............. Nie wiem z czego wynika olewanie klientów - może mają nas (klientów) za dużo? Zupelnie nie rozumiem niezadowolenia "kajetana" z firmy Harbart. Zrobili dla mnie projekt przylaczy WOD-KAN, wszystko tanio, szybko i bez zadnych komplikacji! Swoja droga zupelnie nie rozumiem sytuacji kiedy ktos probuje zalatwic jakies swoje prywatne sprawy w miejscu zupelnie do tego celu nie przeznaczonym. Proponuje "kajetana" łyknij coś na uspokojenie albo zaszczep sie na wscieklizne. Podejrzany wpis zaraz tylko się zarejestrował i już najeżdża na forumowiczkę. Może pracujesz w tej firmie Harbart lub jesteś właścicielem ? Oj nieładnie nieładnie Jak widać myślimy to samo, tylko mi zajęło to więcej czasu, bo się babrałem w innych "gadkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 23.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak widać myślimy to samo, tylko mi zajęło to więcej czasu, bo się babrałem w innych "gadkach" Przecież nikt tu się nie ściga na posty, przybij żółwika i będzie git http://pentax.org.pl/images/avatars/4761046824530044be6ef6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchal 23.06.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Jak widać myślimy to samo, tylko mi zajęło to więcej czasu, bo się babrałem w innych "gadkach" Przecież nikt tu się nie ściga na posty, przybij żółwika i będzie git http://pentax.org.pl/images/avatars/4761046824530044be6ef6.jpg Piszę wolniej, zajmuje mi to więcej czasu, a Ty jeszcze wychodzisz z tym ŻÓŁWIKIEM. Chyba chcesz mnie obrazić !?! Ta zniewaga krwi wymaga. Żądam satysfakcji, jutro na ubitym śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts