smoko 18.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Cos malo aktywnych forumowiczow w naszym regionie , a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 18.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Czy możecie polecić kogoś do regulacji okien (mój montażysta to dureń) oraz kogoś do ułożenia płytek klinkierowych na cokole domu. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 19.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Cos malo aktywnych forumowiczow w naszym regionie , a szkoda proponuje jeszcze zajrzec tutaj (troche tych grup powstało... ) http://forum.muratordom.pl/grupa-budujaca-wielkopolska-2008-poznan-i-wielkopolska,t116185-3300.htm http://forum.muratordom.pl/grupa-wielkopolska-2009,t151657-1080.htm?highlight=grupa%20wielkopolska%202009 http://forum.muratordom.pl/grupa-zaczynajacych-wiosna-2007-wielkopolska,t82821.htm?highlight=poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 19.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Czy możecie polecić kogoś do regulacji okien (mój montażysta to dureń) oraz kogoś do ułożenia płytek klinkierowych na cokole domu. Dzięki z góry Z cokolami możesz spróbować tu:501-519-293 p.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 19.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Szukam kogoś do wykonania projektu gazu i przede wszystkim do wykonania przyłącza wewnętrznego na rozsądną cenę. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 19.11.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Szukam kogoś do wykonania projektu gazu i przede wszystkim do wykonania przyłącza wewnętrznego na rozsądną cenę. Możecie kogoś polecić? tez sie przylacze do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 22.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 kogoś do ułożenia płytek klinkierowych na cokole domu. Dzięki z góry zapytaj u tego wykonawcy robił u nas tynki c-w zabudowa GK, ocieplenie + tynki zewnętrzne, malowanie płytki wewnętrzne elewacyjne i inne prace wew i zew bardzo dobry fachowiec o bardzo szerokim zakresie pracy - kontakt może ci się przydać na inne prace. p. Andrzej Bachorz 888782759 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 22.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 kogoś do ułożenia płytek klinkierowych na cokole domu. Dzięki z góry zapytaj u tego wykonawcy robił u nas tynki c-w zabudowa GK, ocieplenie + tynki zewnętrzne, malowanie płytki wewnętrzne elewacyjne i inne prace wew i zew bardzo dobry fachowiec o bardzo szerokim zakresie pracy - kontakt może ci się przydać na inne prace. p. Andrzej Bachorz 888782759 Dzięki PS Jak robił u Ciebie to ta rekomendacja mi wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 25.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 wiem, że nietypowo jak na forum budowlane, ale może zna ktoś sprawdzony i godny polecenia zakład tapicerski? Szukam firmy, która zrobi mi narożnik, taki jaki sobie zamarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebolll 24.02.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 witam na terenie Wielkopolski mogę polecić firmę Dagabud z Paczkowa.Wykonuje domy kompleksowo.U nas w miejscowości Szewce gm.Kleszczewo wykonano w stanie surowym dom dzierlatka 3.Myślę,że wyszło b dobrze. goraco polecam firma sie sprawdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 03.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Będę wdzięczna za namiary na stolarzy - chodzi o wykonanie drzwi wewnętrznych, nie wiem jeszcze z czego , ale mają być białe szklarzy: duże lustra łazienkowe wklejane między płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 17.03.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Będę wdzięczna za namiary na stolarzy - chodzi o wykonanie drzwi wewnętrznych, nie wiem jeszcze z czego , ale mają być białe Witam.Drzwi wewnetrzne a takze schody zamówiłem w firmie Kozbiał-Voss(Poznań ul.Srarołęcka42 Tel.618710802)Nie jest najtaniej ale dwóch znajomych kozystało i sa zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franz84 17.03.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jakie waszym zdaniem sa najepsze hurtownie w poznaniu i okolicach ? - najlepsze zaopatrzenie - korzystne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
screamu 19.03.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 WitamCzy możecie polecić hurtownię elektryczną, gdzie można (tanio) się zaopatrzyć w cały sprzęt.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 20.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 witam wszystkich w jaki sposób można doprowadzić płytki podłogowe o fakturze drewna do połysku?? Mieszkamy już pół roku, myję podłogę tylko wodą ale wciąż jest matowa. N Kurcze - tyle kasy poszło na te płytki - są naprawdę super (goście czasem nie rozpoznają, że to płytki).... a ja latam z mopem I NIC. Oczywiście mogę każdą płytkę przecierać suchą szmatką, ale tych płytek jest ponad 100m2. Jeśli macie sposoby na połysk - poproszę o info na priva.... dziękuję PS. w moim dzienniku znajdziecie wszystko o budowaniu kanadyjczyka z elementów.... - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 20.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 witam wszystkich w jaki sposób można doprowadzić płytki podłogowe o fakturze drewna do połysku?? Mieszkamy już pół roku, myję podłogę tylko wodą ale wciąż jest matowa. N Kurcze - tyle kasy poszło na te płytki - są naprawdę super (goście czasem nie rozpoznają, że to płytki).... a ja latam z mopem I NIC. Oczywiście mogę każdą płytkę przecierać suchą szmatką, ale tych płytek jest ponad 100m2. Jeśli macie sposoby na połysk - poproszę o info na priva.... dziękuję PS. w moim dzienniku znajdziecie wszystko o budowaniu kanadyjczyka z elementów.... - zapraszam co do polysku to swego czasu uzyskiwalo sie dodajac ocet do wody i plytki swiecily sie jak psu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 20.03.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 WitamMam pytanie odnośnie ogrodzenia z klinkieru. Możecie polecić jakieś sprawdzone ekipy od ogrodzeń i od kostki brukowej?DziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 21.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 a ja mam pytanie- braliście moze gdzieś tłuczeń ostatnio? potrzebuję na moją ścieżynę prowadzącą do domu. coś w dobrej cenie, ale jednocześnie w miarę drobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Pablo 22.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Nikt jeszcze nie stawiał ogrodzenia i nie układał kostki brukowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszs 23.03.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A może ktoś poleci dobrego fachowca od montażu kominków powietrznych bez rozprowadzenia z okolic Poznania - ale naprawdę niedrogiego - proste elementy i solidne wykonanie - nie zależy mi na tych co handlują drogimi kominkami - nie stać mnie na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts