Frankai 06.05.2003 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Oorbus - wymieniłem płytę na najtańszą z możliwych. Za tym poszedł oczywiście procek, 128MB RAM no i obudowa, bo miałem nie ATX-ową. Klawiaturę podpiąłem przez przelotkę, bo uwielbiam jej klik i to, że działa już bezbłędnie 10 lat! Pożyczona przed znalezieniem przlotki schrzaniła się pierwszego dnia. Przed wojną - to były klawiatury ... . Spróbuj pożyczyć od kogoś kamerkę i zrobić test. Może USB Ci zadziała i moc wystarczy. Powodzenia i jezeli chcesz mnie wywołać, to użyj "Frankai", bo zwykle już nic więcej na Forum ostatnio nie mam czasu czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.05.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Oorbus - jeżeli chodzi o rozdzielczość i jakoś obrazu, to jest dość niska, ale jak dla mnie to i tak bomba Chyba 320x200 pixeli stosujemy. Przy wyższej i tak nie widać poprawy, a zakłócenia na audio większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 06.05.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Frankai,obawiam sie jednak o brak miejsca na twardym. a niektórych programuf i tak wykasować nie moge ( np cad, co zabiera duuuuużo miejsca). P.S. nie wiesz czasem, czy można wkleić zdjęcie (jpg) do foruma?chcialem swoja budowę uwiecznić w dzienniku. pzdr.oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.05.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Oorbus - te programiki nie zajmują aż tak wiele miejsca. Jeżeli jednak masz faktycznie problem z HDD, to przecież i tak musisz dokupić następny lub większy. Przy upgrade zawsze będziesz mógł go przenieść. Zdjęcia jako takiego nie możesz wkleić, ale jak masz zdjątko gdzieś w sieci, to możesz wstawić link do niego tak, że będzie się doładowywać do strony Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 06.05.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 sądze ,że lepiej kupić nowszego sprzęta, a tego dać młodszej siostrze do zabawy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 06.05.2003 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Witam wszystkich budujących pyraków Projekt domku powstał na bazie projektu Idalia Archipelagu (http://www.domyrodzinne.pl/projekty/projekt.php?pid=40&ExtraNavText=Idalia) Podnieśliśmy poddasze, zmieniliśmy tył budynku oraz uprościliśmy dach. Obecnie mamy fundamenty i złożony wniosek o kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 06.05.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Oorbus&Frankai - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 06.05.2003 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Witaj, Irek W wolnej chwili muszę sobie obejrzeć Twoją Idalię. miron, walka z EW i ubezpieczeniem trwa. Swoją drogą ubezpieczycielki są jak odbite na ksero - miłe do bólu, gadatliwe i b. czasochłonne. Czy macie rozeznanie w sprawie przechodzenia z prądu budowlanego na docelowy? Wiem, że wymagany jest min. częściowy odbiór budynku. Kierownik twierdzi, że trzeba mieć kuchnię, wszystkie media rozprowadzone, szambo/kanalizę podłączoną i właściwie mieszkać przynajmniej w części domu. A pan z energetyki w Mosinie - w praktyce wystarcza stan surowy zamknięty, drzwi, okna, i nikt 'niczego nie sprawdza'. Korzystam cały czas z pradu sąsiada, i chciaqłam od razu wystąpić o docelowy, ale nie wiem 'czy sie da'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 06.05.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Misza - możnaby, ale musiałbym z kolei ja się czymś pobawić, a nie mam teraz zbyt dużo czasu. Kiedyś już Ckwadrat nam się w ten sposób objawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 06.05.2003 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2003 Frankai - poczekamy :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 07.05.2003 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 misza- dla mnie komputery to tez czarna magia.ale co tam....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 07.05.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2003 misza - jak już będzie coś widać, to zapraszam Mamy ambitny plan wprowadzić się w tym roku - już dosyć wynajmowanych mieszkań A przy okazji - jakie są różnice w cenie prądu bud. i "normalnego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 08.05.2003 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 no musze niestety stwierdzić, że jako wielkopolanie ustępujemy pola w aktywności reszcie Polski. cóż.... dobrze, że tylko na forum..) pozdrawiam wszyskich amatorów pyr z gziką. oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.05.2003 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 i małych świeżutkich pyreczek, polanych roztopionym masełkiem, posypanych poszatkowanym koperkiem i zapijanych siadłochą... mmmm... palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 08.05.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 Frankai,a tego wyszczerzonego, to jak sie robi, bo nie wiem za bałdzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 08.05.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 mniam, i szare kluski z kapustką zasmażaną ... i pyzy prawdziwe drożdżowe :smile: oorbus, kliknij 'ikony' w opcjach przy wysyłaniu wiadomości. Tam jest nie tylko ale też paru innych gości Na budowie od wczoraj montują okna, zaraz pędzę zobaczyć całość :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 08.05.2003 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 dzięki misza!! no extra. tylko nie zrobcie z tego, wątka kulinarnego!! a u mnie dachufkę kładą, tralalala zobaczę wef środe, tralala.... jak zjadę do Polski, tralalala... a żona mówi, że śliczna, tralalala hej hej, niech moc będzie z wami oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 08.05.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2003 oorbus - moc dzisiaj niezbędna, a zamiast klusek raczej procenty :mad: Na poddaszu mam takie trójkątne okna, i przy montażu okazało się, że nie trzymają kąta z dachem. Trzeba wstawiać kątownik między podbitkę a ramiak okna Jak powiedział dziś instalator: "A czy kiedyś okna na budowie pasowały?". Tym optymistycznym akcentem kończę i odpływam. pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 09.05.2003 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 misza, wiesz, najważniejsze, by w trójkącie było wszystkiego jakieś 180 stopni. reszcta to pecha 3may sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 09.05.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2003 Hej, Prosze prosze jak się tu gwarno zrobiło . U nas skończyli układać strop. Teraz szaluja do wylania no i robią na dole różne ciekawe rzeczy jak np. schody na górę, schody do domu itp. Fajnie jest tylko nie mogę się doczekać końca muraki. 23 ma wejśc ciesla. no zobaczymy. Na razie w domu lazaret wiec na budowę pojadę dopiero jutro albo w niedzielę Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts