misza 05.06.2003 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 miron, masz na myśli Biniasia???!? coś się zmieniło?? masz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 06.06.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 O rany za dwa tygodnie przychodzi płytkarz a ja nie mam wybranej nawet jednej płytk. To będzie chyba ciężka sobota. Czy wiecie ile średnio biorą malarze za metr. Mi wycenił 5zł + materiał. Czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 06.06.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Kurcze ja też na "zakręcie' Murarka skończona, dach też, w sumie instalator wybrany tylko mamy problem z tynkami Chciałam miec gipsowe ale do tego podobno jest potrzebna woda z kompresora a my czerpiemy na razie wodę do budowy ze studni sąsiada bo wodociąg będzie najszybciej za dwa miesiące I nie wiem co robić Kłaśc zwykłe tynki a może da się znaleźć ekipe z jakimś kompresorem i jednak położą mi te tynki? A do tego ciągle szukamy okien i od nadmiaru i nformacji chodzimy zakręceni jak słoiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 06.06.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 misza - nie tego drugiego z ok. k.MHAL - podoba mi się to "zakręceni jak słoiki". Będę używał - na moim etapie powiedzonko jak najbardziej na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 06.06.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witam serdecznie!Czy moge zapisac sie do Klubu Budujacych? Zaczynamy we wrzesniu budowe domku AP55 Archi-projekt, budowa kolo Gniezna. Aktualnie jestesmy na etapie zalatwiania wszelkich papierkow. Wybaczcie, ale nie przeczytalam jeszcze calego tego watka, strasznie duzo piszecie:) Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 06.06.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witamy nową koleżankęhttp://www.smilies.nl/party/dance2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 06.06.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Witaj mAgnes, zapraszamy serdecznie do naszego klubiku Okolice Gniezna są piękne, a gdzie dokładnie? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 06.06.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Poradzcie proszę co robić z tynkami!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 06.06.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Uwaga! U nas na działce jutro będzie buszował geodeta z... moim mężem i jak przyjadę wieczorem na inspekcję to zobaczę gdzie dokładnie będzie nasz domek !!! I potem już rusza ostro z kopyta machina budowlana! Mam tylko nadzieję, że nie porzucicie Forum po zakończeniu własnych tematów i że będziecie się dzielić własnymi wnioskami, namiarami na hurtownie i sklepy z rabatami etc! Oby juz było tak za tydzień... milego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 06.06.2003 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 loniu, zabij tego malarza! 5zł za metr Normalna cena to 1zł/m2, powiedzmy że przy malowaniu dwukrotnym 2zł/m2. I to z gruntowaniem. No, chyba że on ma jeszcze robić szpachel czy coś? miron, wycena i ostateczny rachunek u 'tego drugiego' wyszedł o kilka tysięcy mniejszy niż np. w Ferno, Sokólce, Wołominie itp. Do tego montaż i parapety były gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 06.06.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 MHAL, nie znam się zupełnie na tym patencie z wodą i kompresorem, ale za to przerabiałam decyzję 'jakie tynki'. Wszystko zależy od tego, jaki efekt chcesz uzyskać i za jakie pieniądze. Na pewno gipsowe maszynowe wychodzą trochę taniej niż tradycyjne + gładź gipsowa, cem-wapienne za to są twardsze i możesz wieszać obrazy w grubych ramach a także rzucac meblami Przejrzeć wątek w wymianie doświadczeń, tam są różne plusy i minusy. Pyzia - powodzenia na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 06.06.2003 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Z tego co mówił to 2x grunty + 2x farba Macie namiary na dobrych malarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 06.06.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 A po co 2x grunt? Jak dla mnie to cena za wysoka. Mogę Ci dać namiar na mojego malarza-szpachlarza. Jesteśmy z niego b. zadowoleni - odpukać - na razie prawie skończył szlifowawanie gładzi, za jakieś 2 tyg. zacznie malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 06.06.2003 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 U nas za malarza robiło dziecko. Dostało kubeł farby, wałek i do roboty. Trzeba było tylko po nim poprawić narożniki, bo to był dla niego już zbytek fatygi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 08.06.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 misza jeżeli to nie problem to proszę o namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 08.06.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 loniu, namiary przesłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 08.06.2003 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 jutro zaczynam ocieplenie budynku wełną - miały być pierwsze tynki, ale tak jakoś wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 09.06.2003 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Witam Szukam namiarów na rolety zewnętrzne w rozsądnej cenie !!!! Wyceniane razem z oknami wychodzą w kosmicznych cenach Tynki wydają sie być coraz bardziej realne co do instalatorów to jeszcze nie wiadomo kiedy wejdą ale za to znaleźliśmy ofertę za 20 PLN od punktu za prąd Loniu, mąż rozmawiał w sobotę z naszym troszkę dalszym sąsiadem, który wspomniał coś o problemach z wodą w naszej okolicy Czy Tobie wiadomo cos na ten temat ??????? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.06.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 mironmk, skorzystałeś z promocji Rockool'a "tynk za darmo"? Po ile udało ci się kupic system i jaki (10 , 12 czy jeszcze inny). Ja właśnie się przymierzam do 12 wełny no i całej reszty systemu. Nie wiem do kiedy jest promocja, może twoje źródło wie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.06.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 podobno dochodzi do spadków cisnienia a nwet braków szczególnie latem jak ludzie podlewają ogródki. Swoją drogą ciężko myślę czy nie wywiercić studni - tak na wszelki wypadek. Za to z dobrego źródła wiem, że być może za rok - półtora poznańskie wodociągi mają kanalizować Skórzewo. Deal jest w toku z Gminą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts