mr.moonlight 16.06.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 miron, telefon od sklepu, o który pytasz to 601 73 73 29sklep prezentuje się bardzo nieciekawie, a handlują tam tylko drzwiami antywłamaniowyminie chciałem początkowo kupować drzwi takich drzwi, ale głównie ze wzgłędów estetyczno cenowych wybór padł właśnie na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 16.06.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Miron !!!!! daj prosze te namiary na ocieplenie. Myslę, że nie wejde ci w ewentualna parade bo u nas weszliby za jakies 2 tygodnie. Czekam na priv. Kupic nie kupiuc potargować i sprawdzic warto Kurcze musimy coś wykombinowac do dnia kiedy przyjadą okna !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.06.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 MHAL, jaki jest telefon do tej TINY, bo nie mają go w TP SA?A chciałbym zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 16.06.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Zaraz ściągnę od ślubnego chwileczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 16.06.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 MIRON 8266815 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 16.06.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Fiu, ale się tu dzieje Widać, że Wasze budowy idą pełną parą U nas od piątku będą piąć się mury góry Wreszcie... Jak tak czytam o Waszych problemach i pomyślę, że nasza karuzela problemowa dopiero się rozkręca, to aż sie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 16.06.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 mAgnes - parter + poddasze w sumie około 150m2 (zależy jak liczyć powierzchnię poddasza). Budujemy w Dąbrowie pod Poznaniem. Projekt Idalia z Archipelagu po tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 16.06.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Czy może wiecie, gdzie najlepiej (najtaniej znaczy) kupić zestaw stropowy Teriva1? Póki co mam namiary na Stropex i firmę Piotrowski z Nekli. Mam też cennik gościa ze Skórzewa, ale chyba trochę przesadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 16.06.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 nie masz czym się martwić. w krótkim czasie zaczniesz się orientować w tematach, które teraz wydają Ci się zupełnie odległe, zwiedzisz większość sklepów mieście, w których można kupić coś ponad chleb i masło - na budowie potrzeba wszystkiego, sztuką jest gdzie to kupisz. koniec końców okaże się, że to czego potrzebujesz kupisz w pierwszym odwiedzonym przez Ciebie składzie. ale ćwiczenia z topografii miasta nie idą w las, możesz potem zostać kierowcą taksówki lub karetki pogotowiaitd.same plusy ma budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.06.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 mr.moonlight - z tą topografią to wyjąłęsmi to wprost z ust. Dlatego zamierzam coś z tym zrobić - i tak: wiem gdzie kupie kuchnię, wszędzie jest to samo nie mam zamiaru objeżdżać całego miasta, tak samo sprzęt AGD, tak samo ceramika, płytki i panele - mam nadzieje, że kupię w jednym miejscu - tylko te nieszczęsne drzwi i parapety, ale to mam nadzieję ostatnie takie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.06.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 misza,wysyłam priva.Pilne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 16.06.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Miron, masz już odpowiedź (mam nadzieję, że przeszła) A płytki może w Betorze? Ostatnio mieli sporo klinkieru, i w razie czego dość szybko śćiągają pod zamówienie. Chociaż nie są, cholera, najtańsi MHAL, do ocieplenia możesz spróbować moją ekipę KB, jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 16.06.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 ps. Miron, jaką kuchnię wybrałeś? Właśnie to przerabiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 16.06.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 misza, od czwartku bezskutecznie próbuję sie skontaktować z Twoim cieślą-dekarzem. Wyparował na słońcu, jakieś ptaki go z dachu porwały? Wiesz coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.06.2003 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 misza, masz odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 16.06.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 mhal, podesłałem tel. do podbitkowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 16.06.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 irekpp - po prostu tak wygląda Pełnia Sezonu Na Budowanie... Cieśla nabrał tyle robót, że nawet żona rzadko go ogląda, spróbuj dzwonić wieczorem. Ale z tego co wiem, to kolejka jest dłuuuga.Miron, odp. poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 16.06.2003 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ludzie, POMOCY!!! Potrzebuję na natychmiast ekipę do ocieplenia dachu. Błagam, dajcie znać jeśli wiecie o kimś. KB mnie wyrolował, okazało się że ocieplenie ma robić nie on, tylko jakiś podwykonawca z Czerwonaka, który nabrał robót i nie wybiera się do Puszczykowa. I teraz i on i ja szukamy kogoś, ale wygląda to kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 16.06.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Witam wszystkich Wielkopolan! W lipcu zaczynam swoją budowę pod Poznaniem. Bardzo chciałabym dołączyć do Grupy Wlkp! Z tego co już tu przeczytałam to można się tu wiele nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 16.06.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2003 Ufffff, już mam... Co prawda za trochę drożej, ale wchodza od jutra i będą pracować na nocną zmianę. Sąsiad się zdziwi Cześć, nnatasza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts