misza 25.06.2003 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Miron, jeśli znasz cenę na robociznę tych płytek parapetowych (zewn.), to podaj pliiiz - pilnie. Czy wiecie coś na temat taśmy izolacyjnej, kórą wykleja się narożniki kabiny prysznicowej, przed płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 25.06.2003 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Pozdrawiam klub grafitowej dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 25.06.2003 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 misza, jak się dowiem dam znać. W sprawie płotu umówiłem się na 11 w sobotę i może zmieszczę sie poniżej 8k, co i tak jest o 3k więcej niż mi się wydawało (niewiadomo czemu).Czy ktoś z Was wentyluje wew. ruru kanalizacyjne? A jeśli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 25.06.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 misza, parapety zew. robocizna 40 zł za mb. Pewnie inaczej sie liczy jak sie siedzi na budowie, innaczej, gdy tylko parapety. Najprawdopodobniej może być dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 25.06.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Loniu! Niestety wstawianie śmiesznych animacji zdradzają, że jesteś idealnym kandydatem do sprządzenia mapki naszej grupy? Co Ty na to? Może moglibyśmy w czymś pomóc (ale ja podobnie jak nnatasza umiem niewiele więcej niż wysłać post)?... Tym bardziej, że Twój dom już prawie skończony ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 25.06.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Zerżnąłem z grupy krakowskiej. Tak na próbę wpisałem siebie i miszę. Jeśli taka mapka Was zadawala przysyłajcie do mnie Wasze namiary, ewentualnie fotki itd. Będę jak czas pozwoli aktualizował. Adres mapki: http://republika.pl/grupa_wielkopolska Adres do mnie: [email protected] Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 25.06.2003 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Arkadly, dla mnie OK. Rokietnica (na płn-zach. od Pnia0. Fotka wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 25.06.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 też coś na prędko przygotowałem ale twoja jest dokładniejsza więc proszę o umiesczenie moich danych no cóż kiepska dokładność http://www.loniu.republika.pl/index1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 25.06.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Też mam antracytowy dach.tzn w zależnosci od światła:czarny ciemnobrązowy,grafitowy,lila. Własśnie zaprojektowałam śmietnk z miejscem na drewno do kominka. też jestem na etapie ogrodzenia -ku pokrzepieniu serc jak ogrodzić 8000 m? KB chyba trochę się nudzi ,a młody KB namiętnie wozi torf na diałkę cięzarówka za 230 PLN. Własnie wkopali mi oczyszczalnię ścieków. Misza jak nieszczęsny baranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 25.06.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 marie, rzeczywiście, jeśli w tym jest 100 mb frontu to nie zazdroszczę. Bo z resztą coś można wykomninować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilot 26.06.2003 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Niestety nie zakwalifikuję się do żadnej mapki - Gołuchów (między Kaliszem a Pleszewem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 26.06.2003 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ja tam gdzie Loniu, tam gdzie Loniu!!!! Skórzewo. Loniu dzięki za pamięć!!! Prześlę zdjęcie jak wydobędę je od męża M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 26.06.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Tych, którzy się zgłosili dodałem na mapce. Roma, musisz się zadowolić strzałką wskazującą kierunek do Ciebie. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 26.06.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 horągiewka na Leszno prosze!!! hej wszystkim tak przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 26.06.2003 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Cześć Arkadly! Wpisz i mnie - Sady! Chylę czoła przed Tobą i Loniem (proszę o akceptację odmiany nick'a) - jednak ta technika chyba naprawdę jest bardziej zrozumiała dla mózgu mężczyzn ... A my już wybieramy cegłę klinkierową na słupy i płytki (na przyszły cokół) ! Na razie wyszliśmy z podziemia i od poniedziałku ruszamy ze ścianami na parterze!!! pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 26.06.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 pyzia, oorbus proszę bardzo. Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 26.06.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 hej oorbus Witaj Pyzia! Wiesz ta technika to podobno prościzna Wybudować dom to dopiero sztuka I kto tu parę postów temu skromnie wygłaszał tezę, że MHALom nie dorówna??? Jak tak dalej bedziecie gnać do przodu to razem wprowadzimy się na Gwiazdkę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 26.06.2003 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Marie, czo z tym barankiem ??? Młody AB cały czas utrzymuje, że u Was w Radojewie jest zajebiście, i on tylko tam może pracować Miron, 40 zł/mb parapetów wydaje mi się strasznie drogo Jeśli za murowanie klinkieru płaci się 1zł/szt, to za taką płytkę chyba nie powinno być wiele drożej?? Arkadly - b. fajna mapka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 26.06.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Pyzia, udaje Wam się do tej pory trzymać projektu? czy zaczęły się już różne poprawki i poprawki poprawek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 26.06.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Misza zapraszam na wizję lokalną ,KB zdrętwieje z przerazenia ,już teraz argument że u Miszy to pracował za tyle a tyle strasznie go osłabia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts