mironmk 28.08.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 z fachowcami potwierdzam, niestety.Poszukiwane napędy do bram garażowych. Gdzie jest największy wybór?misza, priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.08.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 loniu, prześlij namiar na swojego malarza wew. Jakie ma stawki za m2 (biały i kolor)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.08.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 misza, dzięki za szybką reakcję i jest cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.08.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 z fachowcami potwierdzam, niestety. Poszukiwane napędy do bram garażowych. Gdzie jest największy wybór? misza, priv. postaram sie przeslac kilka namiarow w poniedzialek bo tez juz troche szukalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 28.08.2003 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 ja szukam jakiegos poznanskiego speca od alarmow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alojz 28.08.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 macleanek : thx- maszewski ma zeczywiscie najlepsza cene jaka udalo mi sie trafic-3,75 brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alojz 28.08.2003 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 martai- jezeli nalezysz do gminy kornik i wniosek bedzie rozpatrywac niejaki maszewski to sugerowalbym cobys sie w cierpliwosc uzbroił- facet jest nie do przejscia-doczepi Ci sie do kazdego drobiazgu-a jesli nawet masz papiery wyprowadzone na 100% to i tak Cie przetrzyma...Strasznie nieuzyty gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 29.08.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 alojz - nie Maszewski a Maleszyński.Mi przyczepił się do:1) Brak na planie zagospodarowania terenu wiaty na śmietnik, 2) Brak opisu elewacji (na nic zdały się tłumaczenia, że dom jest niesymetryczny i od razu widać...), 3) musiałem dostarczyć papier z gminy, że droga, przy której mam działkę jest drogą gminną, 4) brak wymiarów szamba (załączony oczywiście projekt) na planie zagospodarowania. Ale tak jak napisał alojz potwierdzam - moi sąsiedzi też poprawiali swoje projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 29.08.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 loniu, po części za Twoją namową w drodze kupna nabyłem Lotusan - MIEJMY nadzieję, że będę zadowolony. tom soyer - napęd koniecznie!!! - Brama 2x2,4m po ok.70 kg na przęsło, nie musi być hi-tech, byle otwierało bramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alojz 29.08.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 prawda prawda...Maleszynski-nawet dlelikatna sugestia łapowki z jego strony była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 29.08.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 Oj dawno się nie odzywałam - witam wszystkich nowych i "starszych" MHAL -możesz mi przesłać namiar na kamieniarza z Puszczykowa (przyda się w przyszłym roku ) Jestem bardzo szczęścliwa bo "wyszliśmy" z ziemi -tzn. mamy postawione ściany fundamentowe i posmarowane izolacją - w przyszłym tygodniu styropian i zasypywanie. Ale jak czytam o wszych wykończniówkach to widzę, że jesteśmy w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 29.08.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 nnatasza, wykańczam i wykańczam i . . . też mi się wydaje, że jestem w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 29.08.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 mhal, rozmawiałem z podbitkowcem, mówił, że masz niewyszlifowane, nieheblowane deski czołowe przy rynnach. umówiłem się na przyszły tydzień z kominkarzem i z tego co wiem, z naszej budowy wchodzi na Waszą. ciekaw jestem jaką obudowę wykombinowaliście. wkład mamy wszak taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 29.08.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 jaki środek wybraliście na malowanie podbitki? bejce, czy lakierobejce?lakierobejca lepiej się prezentuje ale mam obawy, że będzie nierówno matowieć, ewentualnie łuszczyć się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 29.08.2003 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 mr.moonlight, czym byś nie pomalował i tak będziesz miał obawy. Pomalowałem lakierobejcą - Sadolinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 31.08.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Pyzia, dzięki, ale za miesiąc ekipa będzie musiała już wejść, dlatego ponawiam prośbę do wszystkich o kontakt do przyzwoitej ekipy dekarskiej. Martai - witam sąsiada (czy sąsiadkę?). Na którym osiedlu stanie Twoja Ponderoza? Ja buduję na osiedlu Kresowe I. Wczoraj wykopaliśmy fundamenty i teraz z zazdrością wczytuję się w posty o przeprowadzkach co do Maleszyńskiego - czarna rozpacz. Lista problemów Arkadlego to jakby ksero moich. Życzę cierpliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martai 01.09.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Witajcie, „(…) prawda prawda...Male….ki -nawet delikatna sugestia łapowki z jego strony była... (…)” A ile sugerował w pln? Wlasnie 2 razy z nim rozmawiałem i już mnie wprowadzil w temat. Pytalem się kiedy można liczyc na informacje czy cos trzeba zmienic w adaptacji projektu? czy wszystko jest Ok. a on na to, ze: On ma tyle pracy, ze może po 4 tygodniach od wpłynięcia wniosku o pozwolenie będzie mogl cos powiedziec. Teraz jest bardzo zajety bo zatrzęsienie wnioskow ma na glowie. Goracy okres itd……” Wiec pewnie do zimy nie zdaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 01.09.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 mr.moonlight co do podbitki to jeszcze zobaczymy kto nam będzie robił a co do kominka to faktycznie facet wchodzi do nas zaraz po Tobie Zdecydowaliśmy się na obudowę tzw. tradycyjną. Zapraszam na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 01.09.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 i za zapraszam, zresztą nie po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 01.09.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Witam wszystkich! Wpierw krótka relacja z budowy - dach skończony, deski okapowe założone a na nich rynny, instalacja elektryczna ma sie ku końcowi, dziś walczą z kanalizą Czy to prawda, że na ogrodzenie muszę mieć projekt? Obecnie od frontu mamy zwykłą siatkę a docelowo chcemy słupki klinkierowe i drewniane sztachetki Czy jest jakiś standardowy odstęp pomiędzy słupkami? I jeszcze jedno - gdzie i za ile kupowaliście bramę wjazdową? Chodzi mi o taką przesuwną i na pilota Już czuję zbliżające się wielkimi szaleństwo wykończenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts