loniu 15.09.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 mioronmk montuj kozę będzie inaczej. Ja już się nie mogę doczekac mojej - chyba w tym roku już nie dam rady. W Jotulu mają właśnie promocję. Co do odgłosów to u mnie jest odgłos butów taplających się w rozmiękłej glinie. Ale ogród będzie w przyszłym roku. Z nowin - trzeci raz zmieniamy kolor ścian w 3 pokojach ja chyba się powieszę a przy okazji moją drugą połowę.Zapytaj mojego płytkarza - info na e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 15.09.2003 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 Loniu - to Wam się bardzo gwałtwonie powierzchnia pokojów zmniejsza... Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 15.09.2003 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 już miałm mieć zrobioną elewację, ale nie ma cokołu . . . . bo wielce szcowna międzynarodowa ffirma zagubiła zamówienie ; nie przyszło z centrali (z Warszawy)". Zamówienie było 3 tygodnie temu - i co teraz? Jaki fachowiec porządny przyjedzie zrobić tylko cokół? Owszem cały dom, prosze bardzo, ale głupie pare m2. Weź i planuj i buduj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 15.09.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 niech maluja ci z Międzynarodowej F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 15.09.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 MAgnes , dorzuć jeszcze 10,- i zrób dach na gotowo.Lepiej brać ekipę , która robi więźbę i krycie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 15.09.2003 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2003 lotusan, miał być szary, ale wygląda na niebieskawy, całe szczęście, że wybraliśmy naprawdę jasnoszary, gdyby był szary-szary to dopiero by było. Do dojdzie ciemnoszary superlit na cokół i będzie git. co to takiego lotusan i superlit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 16.09.2003 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 A czy macie może namiary na Biologiczną oczyszczalnię ścieków, korzystną cenowo i dobrąPozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 16.09.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Niech żyje Polska Ludowa. Przedwczoraj odnotowałem zniknięcie z mojej działki kilkudziesięciu 3-metrowych pni z brzozy, które przygotowałem jako słupki pod prowizoryczne ogrodzenie. Ich brak kosztował mnie 3 godziny pracy pod presją grupy murarzy, którzy zobowiązali się postawić ogrodzenie gratis. 3-4 tygodnie temu natomiast zniknęły misternie ukryte pod gałęziami kołki dla geodety do wyznaczenia budynku, które dostałem od kolegi z pracy. Ale to jeszcze nic. Podjeżdżam na działkę autkiem w dniu jej ogrodzenia, a tu dziadzius na rowerku z piłą do drewna długości ok. 70-80 cm oraz kompletem torebek różnej wielkości na kierownicy pyta czy to tutaj można sobie drewna naciąć na opał. Niech żyje zatem Kraj w którym mieszkamy i mentalność znacznej części jego Narodu Łudzę się, że ogrodzenie działki (już jest) coś zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.09.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Golec, nie napisałeśczy można ?. No i najwazniejsze, jak się czuje dzidziuś?A tak poważnie, to współczuję. Też się tego boję, tym bardziej, że ostatnio wjeżdża do domu coraz więcej rzeczy - ale na razie odpukac jest OK. Pewnie zasługa sąsiadów i alarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.09.2003 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Jaroma namiary na oczysczalnie wysłałem ci mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 16.09.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Mironmk Dzidziuś, czyli mój Synek Michał miesięcy 10 ma się dobrze i podobny jest do ojca jak jasna cholera.Chyba, że pytałeś o innego Dzidziusia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.09.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Golec, przeczytałem jeszcze raz - nie dzidziuś a dziadziuś - ha, i całe zamieszanie. W takim razie, co z dziadziusiem? loniu, Mięnarodowej F dokładnie tak powiedziałem, że fachowcy są do dziś i kto mi to pomaluje później. powiedziałem, że czekam na telefon - i co ? Na razie nikt nie zadzwonił. tm soyer - lotusan to farba elewacyjna, a superlit to tynk cokołowy firmy sto ispo - no i wydało sie co to za Miedzynarowdowa F - a niech mają za swoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 16.09.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 cześć wszyskim, taki mamy zajob, że czasu na forumie nie ma . a dziennik to chyba już dawno nie aktualny, ech.....dość, że robimy wszysko by się wprowadzić jak najszybciej. kafelkmeni w łazience na sobotę umówieni.wszystko stoi na łbie!!!dosłownie!!!a casu mało kruca bomba!!!jedno pytanie też mam do Was:ile daliście za ocieplenie chaty z tynkiem ( tylko robocizna) ?system już mam ( rockwool) oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.09.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 30zł/m2 bez odliczania otworów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.09.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 38 brutto z malowaniem x2 i silikonem, gdzie trzeba - też rockwool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 16.09.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 30zl, wełna, otwory do 3m2 wliczane do powierzchni, + malowanie 2zl, do tego VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 17.09.2003 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Loniu, dzięki za namiary, niedługo zaczynam budowę i jeszcze nie zdecydowałem szambo czy biologiczna oczyszczalnia.Jaroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 17.09.2003 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Łudzę się, że ogrodzenie działki (już jest) coś zmieni. to ze ogrodzenie bylo nie oznacza ze jest ... niestety czy do unii wejdzie tylko ta czesc narodu ktora nie kradnie czy wszyscy bo nie wiem czy warto wracac ze stypendium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 17.09.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 tom soyer, odp.na privie.hej misza - jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.09.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 dzienki 100 krotne!!! teraz wiem od czego zacząć negocjacje! oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts