MHAL 23.09.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 loniu, to może ulokujesz Mamę na naszej ullicy? Blisko ale nie bardzo blisko, no i sąsiedztwo miłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 23.09.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 no a są tam działeczki na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 23.09.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 A wiesz, że nie wykluczone. Nasza strona ulicy juz sprzedana ale pozostaje jeszcze druga i tam właśnie chyba zaczyna cos się dziać. Jak będziesz chciał to dam na priv nr telefonu do włascicielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 23.09.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 bardzo proszę o te namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KITKA 23.09.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Hej, buduję w gm. Czerwonak i szukam dobrego dekarza, może ktoś ma takowego? Mam już dość niekompetentnych ekip (murarze są wolni, niedokładni i nieterminowi), gdyby nie czujne oko mojego ojca, który jest z nimi dzień w dzień boję się pomyśleć co mogliby wiwinąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 23.09.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 paweł walczak dekarz i cieśla, 603199621 - powołać na budowe w Rokietnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 23.09.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Dekarzo-stolarz: Maciej Hirsztel. 0612939002 Facet odbiera tylko telefon po 20.00. Bardzo gorąco polecam! Jak na razie jestem super-zadowolona!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 23.09.2003 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 hej, tak więc , nasza przeprowadzka trwa i trwa............ chłopaki mają (!) sie zabrać za ocieplenie chaty jutro....( w co wątpoię szczerze) zbiłem do 20 zł za 1m kładzenia wełny . ciekawe jak to wyjdzie... oorbus aaaaa, pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.09.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Jeśli z tynkowaniem ,to dobra cena a jeśli bez ,to żadna rewelacja. U mnie tynkują wnętrze. Prostują te murarskie banany i falbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 24.09.2003 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 loniu, wysłałam info na priv Dzisiaj wylewaja posadzki........troche sie martwie, żeby to dobrze wyszło Czy mozna źle wylać posadzki Pewnie tak Chyba zaczynam sie za bardzo przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 24.09.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 mhal, jeśli pamięć mnie nie myli, mieliście wprowadzić się w tym roku.czy nadal macie takie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 24.09.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 pyrka, byłem w sobotę na budowie cały czas...z małymi przerwami.mam nadzieję, że nie trafiłaś w jedną z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 24.09.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 mr.moonlight, mój mąż cały czas trzyma sie planu Ja jestem bardziej sceptyczna ...... Ale tak już bywa w małżeństwach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 24.09.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 facetowi po prostu mniej do szczęścia trzeba, w sensie budowlanym też. jeśli nie da się inaczej to można mieszkać na pokrym betonie, przynajmniej zaoszczędzi się na nawilżaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 24.09.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 o tak ale co do "nawilżacza" to i tak nie unikniemy jescze przez jakiś czas po przeprowadzce tego budowlanego klimaciku Problemem sa jedynie drewniane elementy wykończenia, które planujemy, np. schody czy podłoga w salonie Dlatego tez zastanawiam się nad wynajęciem tej specjalistycznej maszyny, którą "wynalazł" loniu U niego sie sparwdziła !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 24.09.2003 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Mr.moonlight , właśnie tak się stało, zastałam tylko dwóch panów grzebiących coś koło płotu. Za trzy dni znów będzie sobota. Może wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 24.09.2003 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 gdyby ktoś chciał dowiedzieć się coś nt. skuwania płytek - to od środy służę informacją. A z innej beczki - mój kolega o mojej szarorniebieskiejcośtam elewacji (farbie) - "teraz ten klej będziesz malował?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 25.09.2003 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 pyrka, strasznie mi przykro, że tak wyszło aby w przyszłą sobotę uniknąć niespodzianek może podasz nr telefonu do siebie. przy okazji znajdziesz się na liście dystrybucyjnej dla życzeń na następne święta miron, już masz pierwszego klienta do zdjęcia z podpisem "tych gości nie obsługujemy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 25.09.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 M-Hal trzymam kciuki za wasze podadzki (dopilnujcie, żeby nie wyszło im kilka poziomów - tak zrobili u mojego sąsiada) no i terminy. Miron dołączam do grona kujących w gotowych ścianach. Włąśnie się okazało, że muszę w kuchni przestawić media (oczywiście po zamontowan iu w 95% mebli kuchennych). Tak więc poszedł w ruch duży młot i bam , bam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 25.09.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Co tam kucie , to normalne , że po wybudowaniu wszystko się przerabia i dopasowuje , ale u nas połowa otworów na drzwi jest za wysoka (to pozostałość po tej pierwszej ekipie wygonionej z budowy) i co ztym zrobić ? Jak zamurujemy po wstawieniu ościeżnicy , to w przyszłości przy zmianie ościeżnic trzeba będzie rozbierać pół ściany. Szpary są od 10 do 20 cm. Mr.moonlight , telefon podam mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts