MHAL 08.10.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Rany, pyzia az tak źle z tymi ścianami ? loniu nie bluźnij my BUDUJEMY a przynajmniej staramy się.... Byłam zobaczyć klinkier na ścianę komina w saloniku i na obudowę wkładu. Krótko mówiąc koszmar cenowy To co nam się podoba pow. 2,5 PLN/szt. wyjdzie sporo.........no ale ma być ładnie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 08.10.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 M-hal swego czasu planowałem zrobić ścianę na której będzie stała koza z czerwonej cegły ale ręcznie robionej. Czad prawdziwy, są takie nierówne i wyglądaja ekstra ale cena mnie odstraszyła też coś jak 2,8zł + robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 08.10.2003 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 no właśnie loniu o to też nam chodziło Teraz szukamy takiej ceny ale za rozsądne pienądze.... nie wiem czy się uda....Wszyscy zwalaja winę na kurs EUR......mam mordercze zapędy jak oglądam wiadomosci ajak widzę naszych "polityków" to....wole sie nie wypowiadać publicznie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 08.10.2003 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 właśnie zauwazyłem na fakturze kurs rozliczeniowy EUR za cos tam -4,7. Ratunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 08.10.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 oooo a to chyba podaja sobie kurs sprzedaży a powinni liczyc po średnim NBP, ciekawe.....średni kurs PKO SA na dzisiaj EUR to 4,5624..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 08.10.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 ło mój boże, a nie długo nowy VAT nam pomoże i w połączeniu z Euro nasze serca razem zdobędą...... I sprawią wraz z naszymi politykami, że skończymy z zawałami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 08.10.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Ty inwestorze padniesz na sercea POLITYK........znajdzie sobie inne........ciepłe miejsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 08.10.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Aż dnia pewnego,Inwestorzy wezmą do rąk coś twardegoI zaczną tę bandę na stołkach okładaćA w szpitalach im nie będą pomagaćBo fundusze które na leczenie przyznali nie dość, że małe to większość zmarwersowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alojz 08.10.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Witam Słuchajcie jestem obecnie na etapie stropów i musiałbym pomyśleć w końcu o więźbie- czy macie jakichś sprawdzonych fachowców od więźby? A swoją drogą ile kosztuje m3 drewna na dach oraz wykonanie m2 więźby? alojz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.10.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 m3 drzewa na więźbę 600 -700 złm2 wykonania więźby 12- 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.10.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 do więźby - polecić, nie polecić? - wiadomo jak to z polecaniem - mogę zarekomendowac mojego, ale obawiam się, że do końca roku to już wszystkie terminy ma zajęte - właśnie czekam na jego wolny dzień na małą robótkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.10.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 co jest deszcz was rozmył - chyba trza będzie opuścić ta naszą grupę moja chata stoi a budującym nie chce się pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.10.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 no co by tu napisać? - a może: loniu, właśnie leje, jak tam "nasza" farba, widzisz jakąś różnice in plus? Mi trudno prównać, o domy obok nie sa jeszcze zrobione na gotowo.Zdecydowałem sie jednak ocieplić strych, zobaczymy jaka będzie różnica - na razie mam nastawione na 16 stopni i kocioł praktycznie się nie załącza.loniu napisz w skrócie jakie papierki trzeba, żeby się zameldować i wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.10.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 no to jest dobre pytanie. Przede mną jescze długa droga - w toku budowy miałem kilka drobnych zmian więc najpierw muszę je zgłosić w projekcie zamiennym a potem zaczynam walczyć z odbiorem - podobno już są nowe odbiory z komisjami. brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.10.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 a farbka na zew.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.10.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Przyznam się, że nie zwróciłem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.10.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 jak to? Jadę dziś wieczorem do domu (już nie na budowę) to przyjżę się dokładnie. Miałeś to nieszczęście, że w czasie malowania pobrudziły sie np. kostka, parapet, komin itd? Jeśli tak, czym czyściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.10.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 na szczęście nie miałem tego typu problemów. Teraz sobie przypomniałem, że moja żonka po wymianie poglądów ruszyła niezadowolona samochodem z pod domu, wyładowując niezadowolenie na pedale gazu. W efekcie opryskała elewację błotem - zobaczę dzisiaj czy się samo zmyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 09.10.2003 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Loniu, Mhal Jestem pod dużym wrażeniem Waszej "poezji budowlanej" . Może powinniście założyć własny program w TV? Jeśli pomysł chwyci mogę być Waszym Managerem Na mojej działce zastój. Już mija tydzień odkąd zabrakło dachówki. Będzie niby w poniedziałek... Czy Wasze ekipy sprzątały po sobie? Bo u nas dekarze zrobili prawdziwe Wysypisko - sprzątałam coś ze 2 godziny i jeszcze czeka mnie 2ga sesja? pozdrawiam i czekam na dalsze odcinki poezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alojz 09.10.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Hmmm...I jak tutaj znaleźć sprawdzonego fachowca do więźby...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts