majo 10.10.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 WITAM czy wśród Was są osoby , które są w trakcie przeprowadzi bądź już po .. szukam ekipy która zapakuje moje drobiazgi, zniesie je z 4 piętra i zawiezie do nowej chałupki (trasa poznań - szczytniki) będę wdzięczny za wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 10.10.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 też się dołączę - poszukuję fajnych ludzi na przełom X/XI, poczatek XI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 10.10.2003 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Prosze bardzo:Ja osobiście korzystałem z tych pierwszych byli tani i ok. Nie wiem jak z pakowaniem bo miałem spakowane. 1. PRZEPROWADZKI -konkurencyjne ceny, 0602-593-623 2. AUTOR dobrej PRZEPROWADZKI, http://www.autor.pl 653-72-72 3. PRZEPROWADZKI -konkurencyjne ceny, 8240-528 4. PRZEPROWADZKI http://www.kaminscy.com.pl (0-61)8234-685 5. PRZEPROWADZKI http://www.kaminscy.com.pl (0-61)8234-685 6. PRZEPROWADZKI -konkurencyjne ceny, 0602-593-623 7. PRZEPROWADZKI -konkurencyjne ceny, 8240-528 8. PRZEPROWADZKI 8642-319 9. PRZEPROWADZKI "HELAK" (061)-818-37-60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 13.10.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 loniu jak zwykle full service miron radzę wybrac takich, którzy Cie polubią....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 13.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 To jest post ratujacy nasz watek przed spadkiem na dalsze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 13.10.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 przejmuje akcje ratunkową Podbitka wychodzi super, może nie do końca jak chciałam ale....co ctam. Ważne , że nie pada deszcz Od jutra ocieplaja poddasze i kładą k-g. Oj zaczyna to ładnie wyglądać A w środę............ma nadejść pan P Zobaczymy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.10.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 MHAL, jeśli P. jeszcze u Ciebie nie był to jest duża szansa, a potem to już szukaj wiatru w polu - dziś wieczorem P. jest tylko mój. Czy mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 13.10.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 alez drogi mironie, jak najbardziej tak !! Pan P. będzie (ma być czyt. przywlokę go jak nie będzie sam chciał) u mnie dopiero w środę Tylko spokój może nas uratować........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 13.10.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Wszyscy chcą korzystać z Pana Pmimo, że każdy w morde dać mu chceBo ludzi robi w jajo nieprzyzwicieCzy wy się temu nie dziwicie? Słynny nasz Pan PDużo klientów obsłużyć chceZ czasem nie wyrabia i samochód ciągle mu wysiada. Nogami Pan P już ledwo powłuczyAle życie go nic nie uczyDziwne tylko, że na forum narzekaciechoć jego przypadłość tak dobrze znacie Swoją drogą jest to zastananwiające - gość jest bezkonkurencyjny M-HAL z okazji zbliżającej się 300 (postów) http://www.gotcakes.com/images/site-images/cakes.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.10.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 loniu, ale bomba!Ale zgłodniałem!PS.Cd. o P. Zadzwonił i dziś będzie, swoją drogą dobrze pamięta gdzie, jak ma robić i na czym zakończył. Miałem takiego wykładowcę, który całe wykłady gadał z głowy i kończył punktualnie, a po tygodniu zaczynał od zakończenia urwanego w pół zdania. To był gigant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 13.10.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 miroinmk chyba po 500 nie znikniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 13.10.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Brawo Loniu! Tak a propos - zapomniałam - czym się ten P zajmuje? Może bym już go zarezerwowała na przyszły rok ? dla szukających schodów nowoczesnych (cenowo poziom Rintala) znalazłam czadową firmę: http://www.stadler.pl jestem na nich zdecydowana - realizacja chyba w kwietniu - powiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 13.10.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 nie, też kiedyś wysyłałem posta kontrolnego coby Redakcja nie zamknęła Grupy, będę pilnował. W każdym razie 10-16.11 planuję przeprowadzkę, wtedy zobaczymy - na pewno będę zainteresowany wieloma sprawami - już teraz np. wiem, że będzie to regulacja kotła, Nobla tym, którzy opanowali tą sztukę, napęd do bramy, coś o trawie w ogrodzie (coś kiepsko rośnie) i takie tam . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 13.10.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 loniu, DZIĘKI !!!!!!!!! całuski cukiereczki ciasteczka PYCHOTKA !!! Czuję się zaszczycona posiadając TAKIEGO SZARMANCKIEGO SĄSIADA Szanowni forumowicze możecie mi zazdrościć A tak ku pamięci Pana P fachu Kominki lepią nie święci Może każdy...brachu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 13.10.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 loniu strzeliła mi 300tka !!!!! Teraz moge juz spokojnie kończyć dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 14.10.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 kominek stoi, lecz nie palico? jakiś P. nawalił?jest w projekcie, w jakiejś skali,a kto mówił, że ma palić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 14.10.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Kurcze ale Wy jesteście zdolni!!! Może jakiś zespół hip hop - to teraz na czasie i można dorobić do wykończenia domku Wczoraj zalewali mi część stropu (powinni w piątek ale naturalnie się nie wyrobili) - 13'ego nic nie powinno się robić. Siedziałam tam calutki dzień (dopiero o 19 zmienił mnie mój mąż), zepsuła się grucha pełna betonu (zerwał się łańcuch) i 3 godziny ją naprawiali. A jak ją naprawili to lali tak wolniutko, że myślałam, że oszaleję! ! Nie wspomnę już o tym, że w jednym miejscu zaczął się rozłazić szalunek...... makabra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 14.10.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 miron czy mógłyś wyjaśnić "co poeta miał na myśli pisząc ten wiersz" ?? Pan P zrobił kominek , w którym nie mozna palić?? A może to makieta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 14.10.2003 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 no, to proste - niby jest wkład, ale obudowa nie jest zakończona, więc palić nie można - a po prawdzie jest tak jak w projekcie, czyli w obrysie, komin, przewody etc. - a na projekcie nie widać przecież, czy się pali, czy atrapa - a zresztą pozostawiam interpretacji czytaczom. ach kominek - piękna rzeczkto buduje chce go mieć,jeszcze wczoraj winda, zsyp - dziś jotule i hajdukia co? aleśmy kozaki!tak z dnia na dzień taka zmiana?stąd mina pana P. zatroskanatakich wielu, a on jedendajcie spokój, dosyć, basta!weźcie sobie na wstrzymanie, mój kominek wnet powstanie,będzie wrzawa i lamenty "mój kominek ciut zaczęty"Autor siedzi uśmiechnięty, bo w kominku ogień skrzytaki z wiersza jest pożytek - jednym radość, drugim łzya, że przy tym trzy po trzy . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 14.10.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Znając Pana P usposobienieWnioskuje, że zduni to lenie,Chyba, że Pan P jest wyjątkiemWtedy myle się i kończę z tym wątkiem Wszelako dla bezpieczeństwa zdrowia mego,Nie chce ja widzieć Pana kominkowego Dlatego jak tylko kasy przybędzieSlicznej kozy Jotula Loniu szukać będzie A właściwie co to za szukanie czy wybieranieZ góry model upatrzonyWjedzie w nasze skromne salonyCipły płomień nas ogrzejeNiech se zima tam szaleje http://www.jotul.pl/foto/produkt/F8TD.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts