mr.moonlight 15.10.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Pan Pe sromoty zadał swojemu fachowi strasznejJeśli ilekroć go wspominamy czka mu się, wtenczas należałoby zanużyć go w kloace jakowejśTak sobie jeno miarkuję, że może kara za sroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.10.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Ślubny mój małżonek wczorajszego wieczora wspomniał panu P iż jego persona znana jest w pewnych kręgach........... wrażenie zrobił człeka zdumionego popularnościa swą i zadumał sie nad losem swem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 15.10.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 MHAL, a miał P być i dziś, a jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 15.10.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 może na wzór popularnego ostatnio stowrzyszenia, założymy nowe: Stowarzyszenie OBORNICKA będziemy się zajmować pomocą bratniacką w złapaniu Pana Pe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.10.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Zacny mironie zduna P nie ma ale jest jego parobek i kładzie płytki na kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.10.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 A może SAMOPOMOC ZDUŃSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 15.10.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 widzicie, nie jest tak źle samochód już naprawiony, telefon już wymeniony i nie gubi zasięgu i można się z człowiekiem normalnie umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 15.10.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 miron, za 500 postów coś się dostaje od Redakcji?masz już 502!przepraszam, że tak roszczeniowo zapytuję ale ciekaw jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.10.2003 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 hmmmm........a ile rzeczy może się jeszcze zepsuc, zgubic, stracić zasięg, ochotę, mozliwości........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 15.10.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Najaśniejsza księżno słuzę pomocą i kuchtów naszych na nogi postawieAby goście znajdowali przyjemnośc w różnej strawie,Tak więc jakiego jadła każemy też uważyći do pałacu w M-halowie dostarczyć Zacne to i dobroduszne z Waszej strony że ugościć szlachtę forumową zamierzacieKażdy wnet z najprzedniejszym miodem stwić się powinienA Sir Miron i Sir Moonlight może nawet z mocnym winem. Ja ze Szkocji trunek uszykujePatrzcie już się książe Marcin oblizujeLodu doń dodamyUpijemy wszystkie damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 15.10.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 MHAL, niemożliwe jeśli się tarktuje poważnie klientów a tak przy okazji nie bądzmy megalomanami, nie na kliencie świat się kończy! oj muszę uważać chyba z prowokacyjnymi hasłami, bo będzie zgrzyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.10.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Mości Loni a skąd Pan wiedział, że Don Marcin lubuje się w szkockich trunkach??? O Książę do Twych cnót dodać należy jeszcze jasnowidztwo!!!!!!! Zdumienie me bezgranicze więc spieszę donieść iż w wolnych chwilach zajmuję się czarną magią...ot taki kaprys......Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.10.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Sir Moonlight raczy przypomnieć sobie, iż kto jak kto ale ja na klientach się znam i........... zgadzam się z Paniem Sir, na nich świat się nie kończy....kończy sie w sekretariacie PREZESA...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 15.10.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Księcia Marciana własną miarą zmierzyłemJego szlachecką naturę odrazu zgłębiłemWidać, że jucha jego na poły z whisky zmieszanaA tak naprawdę wiem to od waszego Szambelana Ja bym to podsumował tak: Klient nasz Pan puki jesteś nim sam Mościa Panno na szybko kawał (lekko swintuszący)Dlaczego czarownice nie noszą majtek?Żeby lepiej trzymać się miotły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Zajrzyjcie na: Uwagi o Forum Muratora - dzisiejszy post Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 15.10.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 loniu, można też tłumaczyć inaczej klient nasz pan ale jaki pan taki kram och, mówię jak budowlaniec, chyba zmienię fach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 16.10.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Krótki wierszyk oddający nastroje dzisiejszego dnia: siedzę sobie cicho w małym mieszkanku Dziecię me chore a ja mysle o ganku........ W małym białym domku Niech kazdy sie dowie Wnet każdemu powróci Ukochane Zdrowie...... Tak sobie myslę, że trzeba będzie kończyc to budowanie.......słyszałam, że wkrótce ma spaść śnieg....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 16.10.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 czy Twoja czarna magia nie pomoże na nadchodzący biały śnieg?ja w ramach przygotowań do zimy zamówiłem przed momentem kocioł gazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 16.10.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 I w czarnej magii istnieje pojęcie specjalizacji Nie zajmuje sie powstrzymywaniem sił natury, raczej je wykorzystuję A co do śniegu to niech pada Jesien i wczesna zima działaja na mnie wyciszająco Lubie śnieg........ a i budowę czas kończyć........chce jeszcze tej zimy usiąść przy kominku....... No i wysłuchać najnowszych dzieł poezji budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.10.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Co prawda mój domek nie jest biały ale czuje się wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts