mironmk 16.10.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 MHAL. a to dostaje sie cos od Muratora?Loniu, dostałeś cosik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.10.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 no właśnie nie - myślałem, że coś przyślą na priv - jakąś informację ale nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.10.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 a skąd w zasadzie takie oczekiwanie, że to 500 jest premiowane - no do 1000 to nie dojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 16.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 zapytałem o to ponieważ pamiętam sytuacje, gdy przy przekroczeniu jakiegoś tajemniczego progu przy niku pojawiała sie ikonka oznaczająca przyznanie prezentu pod warunkiem skontaktowania się z Redakcją w jakimś krótkim terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.10.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_104.gif Ja kce prezent !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 16.10.2003 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Witajcie, witajcie! Co do nagród to sami wiecie, że teraz ciężkie czasy i za taki banalny rezultat jak kilkaset postów nie powinniście się niczego spodziewać... Chociaż... moje gratulacje i wyrazy uznania to nie jest nic! Loniu - tego ludzika , którego masz dostałam kiedyś mailem z komentarzem: "Wpadłem do Ciebie na moment i widzę, że Ty naprawdę się opier... (= nic nie robisz)" . To było w piatek pod koniec dnia i to była szczera prawda! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.10.2003 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Witam waleczną Grupę Wielkopolską!Czy posiadacie adresy producentów lub pośredników z naszego rejonu oferujących Przydomowe Oczyszczalnie Ścieków? Pozdrawiam. Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 16.10.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Witam po dłuższej urlopowej przerwie Poszukuję stempli (pod strop) 2,8 - 3,0 m, sztuk około 120, grubości około 10 cm. W okolicach Puszczykowa znalazłem jedynie w Nadleśnictwie w Gądkach. Może znacie inne źródła.Do stropu jeszcze trochę, ale mam już dość załatwiania na budowę materiałów na wczoraj Pozdrawiam gorącą całą Grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 17.10.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 tym czego szukasz zajął się u mnie wykonwacachyba więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 17.10.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 tak samo jak powyżej.Zagadka: kto zadzwonił do mnie i to z budowy?Tak, tak - nie do wiary, a jednak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 17.10.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Wczoraj się wprowadziłam i wypiwszy butelkę szampana nie mogłam zasnąć dumając jak uśmiercić psa sąsiada. Na razie nie mogę się otrząsnąć po przeprowadzce. Rano nie chciało mi się wyjechać do pracy , normalnie nie mam takiego wstrętu.. Jest fajnie , zaczynam nie żałować że zdecydowałam się budować , ale rozłożyłabym teraz budowe na dłuższy okres niż 7 mcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 17.10.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 marie, ciekawe po jakim czasie będziesz się dziwiła jak można było mieszkać gdziekolwiek indziej, niż w nowym domu? czy już to czujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 17.10.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 miron, to chyba nowe oblicze pewnego pana...... Do nas też dzwonił pełen niepokoju o cegły....urocze, nieprawdaż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 17.10.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Ja już sobie nie wyobrażam jak można mieszkać gdzie indziej. No i te ciągłe zaległe imprezy - dzisiaj mam ostrego kaca i oczy na zapałki. A tu jeszcze tyle godzin do weekend-u. Dla odmiany w sobotę powtórka z rozrywki http://smileys.smileycentral.com/cat/4_5_3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 17.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 loniu, toż to juz...alkoholizm........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 17.10.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 jeszcze nie! pij loniu, pij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 17.10.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 A ty mr.moonlight to co ?? Chcesz, że by loniu był ...łatwiejszy....żeby nie pamiętał....czy cos innego..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 17.10.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 zgadzam się i zastanawam się w którym miejscu Esperal nie będzie mnie mocno uwierał.http://www.gifland.gower.pl/strony/gify/postacie/ludzie/0522.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 17.10.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 loniu, najczęściej wszywa go sie w tylna część ramienia..... lub na posladkach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 17.10.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Natępny etap będzie wyglądał tak: http://www.gifland.gower.pl/strony/gify/postacie/ludzie/0492.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts