MHAL 17.10.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 no loniu marzyciel z Ciebie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 17.10.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 z dwojga złego wybieram ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 17.10.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 jak się nie wykończę wykończeniem to też chętnie podłączę sie na sztywno do takiej beczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 17.10.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 oj miron, żeby tylko do tego czasu nie była pusta ja mam inny pomysł, najpierw przeprowadzka, potem baczka a za dwa lata wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 17.10.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 qrcze, chciałabym, żeby juz było "za dwa lata"............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 17.10.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 MHAL, zaproszenie masz na już, nie na za dwa lata tylko dlaczego nie korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 18.10.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 Loniu,o wszyciu Esperalu na ramieniu słyszę po raz pierwszy.Ja poleciłbym Ci "wszywkę" w okolicę międzyłopatkową - najtrudniej będzie ci ją "wypatroszyć" i wyjąć tabletki. Pozdrawiam i polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 20.10.2003 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Kochani, trzymajcie za mnie kciuki - czeka nas ciężki tydzień...... Na budowie wszystko dziee sie teraz strzasznie szybko Dach juz prawie cały ocieplony. Zaczna kłaść k-g. Pan P ma dokończyc kominek więc wstawią już docelowe drzwi wejściowe. Musimy kończyc garaż, ocieplic do końca balkon, wywieść sterte śmieci z działki i wyrównac teren. W najbliższym czasie kupic terakotę i inne kafelki. No i umówić się z facetem, który to wszystko położy...ja nie wiem kiedy to wszystko zrobimy....... tydzien za krótki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.10.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Magda ostatnio dużo mówi się o klonowaniu może spróbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 20.10.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 loniu jeżeli masz na mysli mojego klona to pogadaj z Marcinem...... On sądzi, że świat nie zniesie drugiej takiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.10.2003 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Ja myślę, że należy temat uogólnić z kobietami generalnie nie jest łatwo wytrzymać z męskiego punktu widzenia i na odwrót pewnie.To jest bardzo dziwne, że powstają pary heteroseksualne chyba na zasadzie chęci bycia ciągle zaskakiwanym i upodobań masochistycznych. No cóż faceci są z Marsa a kobiety z innej galaktyki.http://www.gifland.gower.pl/strony/gify/postacie/obcy/0543.gif http://www.gifland.gower.pl/strony/gify/postacie/obcy/0539.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 20.10.2003 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Święta racja Za to fachowcy ds.budowlanych poczodzę z CZARNEJ DZIURY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.10.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Święta racja Za to fachowcy ds.budowlanych poczodzę z CZARNEJ DZIURY święta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 20.10.2003 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 cos dzisiaj cicho w naszej wielkopolsce, co loniu Czyzby wszyscy tak strasznie byli zapracowani??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 20.10.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 jest nas całe ich troje!Albo wszyscy załamali się wynikami testów IQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 20.10.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 taaak, nie chciałabym nikogo obrazic ale kto z kim przestaje...... Trudno po kilkumiesięcznym obcowaniu z tzw.fachowcami tryskac inteligencją ale z nami tzn. forumowiczami chyba nie jest tak tragicznie, cooo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 20.10.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Witam! Nie wzięłam udziału w teście bo wzięłąm udział w reprezentacyjnym obiedzie u teściów. Moja teściowa zajmuje się zawodowo ogrodnictwem (produkcja nasion i sadzonek różnych) i aktualnie chyba z pół tunelu foliowego przeznaczyła na hodowlę dla nas . Wczoraj np powiedziała mi, że ma już ze 30 małych bukszpaników (poza tym w szkółce trzyma chyba już ze 100 innych krzaczków i roślin ). A teraz będzie mi rozmnażać winobluszcz... Po prostu nie mogę się już doczekać aż to wszystko wsadzimy w ziemię i minie kilka lat - i będzie pięknie. Teściowa fajna kobieta jest i to nie tylko ze względu na te rośliny, ale na całokształt !!! Polecam! ps. dach skończony, dzisiaj kilka ścianek działowych mają w planie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 20.10.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 jam też jest ale gadać mi się nie chcena robocie skoncentrować się w końcu muszęchoć w tajemnicy powiem, że dziś mi jakos nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 20.10.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 A ja szukam działki w Skórzewie a nikt nie kce sprzedać - powariowali czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 20.10.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Oj też bym sobie popiła (niestety ciąża to prawie, jak esperal ...), w sobotę mieliśmy mieć zalany strop - piękna pogoda, wszystko przygotowane i telefon z betoniarni, że siadł im węzeł... Murarze musieli wyjechać, będą dopiero w środę i w czwartek będą dopiero "lali". A w wtedy ma padać śnieg z deszczem buuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts