nnatasza 20.10.2003 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Golec - stemple drewniane braliśmy z tartaku (tam też zamówiliśmy więźbę) z Wilczyny(jeżeli jeszcze cię interesują to wyślę ci nr na priv), stemple metalowe wypożyczyliśmy w Mosinie 20gr/szt/dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 20.10.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Golec - w ogłoszeniach drobnych pyrka chce sprzedać 200 stempil! Czy ktoś potrzebuje pustaki stropowe murotherm (poz bruk), sprzedam ok. 100szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 20.10.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 loniu nikt nie chce sprzedac bo ceny ida w górę. Ludzie dostali na głowę bo czekaja na tzw. najlepszy moment czyli najdrożej chca sprzedawać. To jakis amok. Przed majem przyszłego roku jeszcze wiele głupot sie nasłuchamy i naoglądamy. Tak samo jest z mieszkaniami. Nagle wszyscy chca kupowac bo poszła plotka , że po wstąpieniu do unii to Polaków na nic nie będzie już stać i niemce nas wykupią na pniu.......brzmi jak żart ale sama słyszałam to na własne uszy Szkoda gadać Rolnicy i inni posiadacze działek pewnie tym niemcom chcą sprzedawać za "grube EURO" No cóż, będę trzymała rękę na pulsie i jak się czegoś dowiem to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 20.10.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 nnatasza, z tym alkoholem to nie przesadzaj Ja z przyjemnosicia popijałam pifko bezprądowe a kieliszek wina od czasu do czasu był wręcz wskazany - miałam problemy z czerwonymi ciałkami.... Moja koleżanka przy drugiej ciąży to wręcz nie mogła się opanować, żeby nie łyknąć codziennie małego kieliszka czerwonego winka i dzieciak zdrowy jak dąb. Mój zresztą też Żadnych alergii i innych tam Pamietaj ciąża to nie choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 20.10.2003 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 mr.moonlight a Ty kiedy przenosisz się na nowe śmieci ??? Cos mi sie wydaje, że juz całkiem niedługo, coooo????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetce 21.10.2003 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Mam dylemat. zastanawiam się nad założeniem okine drewnianych jeszcze zimą (dom nieotynkowany). Producenci twierdzą ze jesli nie otynkowany to OK, mrozy nie zaszkodzą. My się trochę boimy, a z drugiej strony trochę przyspieszyłoby to prace. Czy ktoś z was ma takie doświadczenia? Kiedy wstawialiście okna? Dodam, ze boimy się o to, że coś się popsuje, spaczy itp. bo oczywście alarm i monitoring to obowiązkowo (choć ze złodziejami to też nigdy nie wiadomo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 21.10.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Magda najśmeszniejsze jest to, że zagraniczniaki po naszym wejściu do Unii nie będą się rzucać na plasterkowate działki budowlane. Oni są bardziej zainteresowani ziemią rolną po 300 -500 ha albo dużymi posiadłościami. No ale co zrobić. W głowach im się poprzewracało jeden chciał 200zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 21.10.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Tak loniu, my zadjemy sobie sprawę z pewnych mechanizmów ale większość naszej populacji niestety nie. I nie radze tłumaczyc. Ja raz spróbowałam i zostałam zakrzyczana. chociaz nie nalezę do osób łatwo poddających sie odpuściłam.... Szkoda wysiłku A te 200 PLNów to juz przesada Zobaczysz co się będzie działo tak mniej więcej za rok....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 21.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 MHAL - jak mówiłam o popiciu miałam na myśli duuuuuuże ilości, nawet przez myśl mi nie przeszło , aby zrezygnować z kieliszka czerwonego wina wieczorem i piwka "light" - już wystarczającym poświęceniem było rzucenie palenie na 4 miesiące przed ciążą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 21.10.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 nnatasza, bardzo dobrze Cię rozumiem... mnie czeka powtórka z rozrywki...wkrótce..... co do okien, ja bym nie ryzykowała zostawienia okien na całą zime. No chyba, że zabijesz je dokładnie deskami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 22.10.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 wczoraj w pewnym momencie było u mnie 13 fachowców - to się nazywa przyspieszenie wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 22.10.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 mhal, to powodzenia Słuchajcie, czy ja mam omamy, czy to lekko pruszył snieg z deszczem. Błagam jeszcze tylko tydzień dobrej pogody!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 22.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Kurcze, mam nadzieje, że to jeszcze nie początek zimy........ JA PROSZE O DWA TYGODNIE BEZ MROZU....PROSZĘ !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 22.10.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ludzie nie bądźcie tacy egoistyczni - tydzień...dwa... bez mrozu. Ja potrzebuję około 6. Od jutra układają Terivę. Wylewka stropu w przyszłym tygodniu. Razem z Wami trzymam kciuki za pogodę i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 22.10.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 hej, to macie słoneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 22.10.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Hej! Tu Danuśka Zapewne wszyscy zauważyliście moje zniknięcie (pełno nas, a jakoby nikogo nie było).Ja wiem... To byla banicja - telekompromitacja polska sa zrobiła nam przerwę w uslugach na dwa tygodnie...nie wiemy do dzisiaj, dlaczego. A tak mi smutno, bo widzę, że poezyje tu prawdziwe powstawały masowo Ja też tak kcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 23.10.2003 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Witajcie!!!! I od rana interesy Sprzedamy dwie palety SOLBETU (24 cm) po 5,10/szt. Wiem, że to mało ale może własnie komuś tyle brakuje..........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 23.10.2003 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 I jeszce jedno: MAMY W DOMU MYSZY!!!!!! Co robić?? Trutka wystarczy?? Kot wykluczony - alergia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 23.10.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Wytresuj, niech wyjadają okruszki z podłogi... Zawsze to jakiś pożytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 23.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 łapki na myszy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts