kulistkiewicz 31.03.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Poszukuję solidnej ekipy do wykończenia budynku mieszkalnego(obecny stansurowy zamknięty) ogólny zarys prac: centralne ogrzewanie, kanalizacja, tynki, ocieplenia poddasza, itp.projekt budynku http://www.archon.pl dom w piwoniach.okolice Krzeszowic koło Krakowa.tel 607-339-738 e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulistkiewicz 06.04.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulistkiewicz 18.04.2006 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Nadal poszukiwana - najlepiej kompleksowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 23.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 nadal jest aktualne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 23.04.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 jak chcesz mogę podać namiary na gościa co robi "wykończenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulistkiewicz 25.04.2006 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 jeżeli jest tylko z okolic krakowa to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PALETKA 25.04.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czy znalazłeś juz brygadę??? Ja szukam pod Krakowem kogoś kto mi wyceni koszt: instalacje gazowa-elektryczna, wylewki, tynk.Interesuje mnie cena do stanu developerskiego.Mam jedną firmę , ale nie wiem czy liczą dużo czu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulistkiewicz 25.04.2006 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 a ile chcą, tynki będzie mi robił Tata , dogadałem się z nim to już mam pare ladnych koła w kieszeni, czekam na wycenę instalacji , ale sie okazało że wója ma wolny termin, to moze mi zrobi (zajmjuje sie tym zawodowo), będę szukał jakiejś ekipy do ocieplenia poddasza i płyt GK , ale jak widać w naszej okolicy jest mało zainteresowanych, lub maja taki nawał pracy że na 1 rokz góry trzeba się umawaić , zobaczęj ak to będzie do mnie zgłosił sie gości za maszynowe gipsówki chiciał ok. 22pln/m2 jak chcesz dam Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 25.04.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 nisetety z Krakowa nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts