Teska 05.04.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ja iglaki traktuje nawozem do iglakow pokonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.04.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 to nic....jak wygrabisz kup nawoz i rozrzuc. Ja kupuje nawoz taki sam jak w zeszlym roku uzylam jak sialam trawke.jest bardzo dobry. a jakiego Ty używasz? Hydrokomplex super nawoz.....trawka jest soczyscie zielona po nim...i mozna sypac na kwitnace kwiaty w ogrodzie. 25 kg kosztuje u mnie w hurtowni 70 zł....starcza na caly sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 06.04.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 A czy ktoś używał nawozu Substral ''Magiczna siła'' - nawóz interwencyjny do iglaków? Stosuje się go i doglebowo i dolistnie. Ostatnio się skusiłam i kupiłam, ale jeszcze nie zastosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 A czy ktoś używał nawozu Substral ''Magiczna siła'' - nawóz interwencyjny do iglaków? Stosuje się go i doglebowo i dolistnie. Ostatnio się skusiłam i kupiłam, ale jeszcze nie zastosowałam ja stosowalam ale do roz.....byl dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts