pepperoni 31.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 stanęliśmy przed wyborem kotła na eko-groszek. zastanawiam się nad piecem Eko-Greń z pszczyny. czy ktoś z Was ma taki w domu i może powiedzieć jak ta maszyna zachowuje się w praktyce?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.darek 04.04.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ja grzeje tym piecem 2 sezon jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaijo 18.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 My sie tez na niego decydujemy. Znajomy ma i jest ok.ten sam piec sprzedaje BUDERUS - ta sama nazwa FUNK SILVER - tylko nalepka BUDERUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomszczanin 26.09.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 stanęliśmy przed wyborem kotła na eko-groszek. zastanawiam się nad piecem Eko-Greń z pszczyny. czy ktoś z Was ma taki w domu i może powiedzieć jak ta maszyna zachowuje się w praktyce? pzdr witam ja właśnie w czerwcu uruchomiłem kotłownie z tym kotłem http://forum.muratordom.pl/showthread.php?205804-Gre%C5%84-Pszczyna-EG-DUO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts