Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam.

Poszukuje firmy ktora połozy gładź gipsowa. Dom jest nowy - tynki gipsowe KNAUF - powierzchnia 300 m2.

Jezeli ktoś może polecic dobrego fachowca to bede bardzo wdzieczny.

Pozdrawaim.

Marcin.

https://forum.murator.pl/topic/51153-poszykiwany-fachowiec-od-g%C5%82ad%C5%BAi-gipsowej-tr%C3%B3jmiasto/

Witam.

Poszukuje firmy ktora połozy gładź gipsowa. Dom jest nowy - tynki gipsowe KNAUF - powierzchnia 300 m2.

Jezeli ktoś może polecic dobrego fachowca to bede bardzo wdzieczny.

Pozdrawaim.

Marcin.

Czemu akurat Knauf?Sprawdzę mój kontakt i dam znać.

Dom ktory kupuje ma juz takie tynki. Nie jestem pewien czy wogole polozyc gładz - niektorzy twierdza ze na tynk gipsowy gładzi sie nie kładzie. We wtorek bede widzial sie z malarzem - zobaczymy co on na to powie.

Zajmuję się maszynowymi tynkami gipsowymi od kilkunastu lat, jest dla mnie rzeczą niezrozumiałą jak można wykonać tynk gipsowy, a pózniej nakładać gładż gipsową.Prawidłowo położony tynk gipsowy nie wymaga żadnych poprawek, nadaje się po wyschnięciu do malowania.Mam nadzieję ze Pana przypadek będzie przestrogą przed firmami (tanio,szybko i solidnie).

Z poważaniem [email protected]