Stefano 31.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witajcie Szukam taniego i solidnego ogrodnika (nie firma, bo zedrze ze mnie ostatnie spodnie) który mógłby zaorać moje ugory i posiać trawkę. Macie może jakiegoś w zanadrzu? pozdrawiam PS Ogródek jest w Rząsce więc może ktoś z okolicznych wiosek: Balice, Szczyglice, Modlniczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stefano 03.04.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Nikt nie ma żadnych namiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.04.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 To i ja poczekam na odpowiedź, jeśli można się dołączyć oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts