atol82 31.03.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 mam problem...wprowadziłem się do mieszkania w kamienicy gdzie wcześniej mieszkała starsza kobieta,mieszkanie jest super,zadbane i wogóle, jedyne co mi w nim przeszkadza to nie do zniesienia smród...starą osobą,starymi murami itd.Proszę o pomoc,pomóżcie mi jak mam ten przykry zapach wytępić?to jest nie do zniesienia,oczywiście jak się pobędzie przez dłuższy czas w mieszkaniu to się idzie przyzwyczaić ale na dłuższą metę jest to okropne.Proszę o radę. Podłoga w mieszkaniu jest drewniana,ściany są pomalowane farbą,ogrzewane jest przez dwa piece kaflowe,które przez dłuższy okres czasu nie były używane, okna są wymienione na plastki,meble są jakieś stare zabytkowe w dobrym stanie.Nie jest to duże mieszkanie 49mi ten uporczywy swąd,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biolog 01.04.2006 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 NIe wspomniałeś o materiałach z jakich zbudowane jest mieszkanko.super zadbane powiadasz.... kamienica, podłoga drewniana, na ścianach tapeta, farba?, meble... porządnie wszystko umyć/zmyć, zerwać, cyklinowac, usunac dywany...?opisz chałupkę, pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 03.04.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Też byłabym za wywaleniem wszystkiego co pozostało po starszej Pani. A na razie na pewno pomogą kadzidełka i świeczki zapachowe. No i dużo wietrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atol82 03.04.2006 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam też taksądzę ..wszystko co należy do tej babci będzę wynosił,trochę szkoda ale cóż dziękuję za zainteresowanie moim problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsklodz 10.05.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Właśnie podłoga drewniana, a przypadkiem nie jest to parkiet na lepiku badź innym bitumie??? Proponuję to sprawdzić jak tak to zerwać parkiet i skuć to g... zrobić nowe wylewki i położyć nową podłogę !!! Miałem podobny problem i pomogło !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 17.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 proponuje usmazyc rybe, powinno pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts