zula 21.07.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie LMB 29 lipińskich.może ktoś budował, buduje albo coś słyszał http://www.lipinscy.pl/13187.xml?page=1pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zula 25.07.2005 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 hmm naprawdę nikt nie ma o nim zdania i nic nie poradzi nowicjuszowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zula 08.08.2005 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 no to jeszcze raz dobry, niedobry drogi, tani wady zalety tak ladnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 31.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Witam poszukuję zrealizowanego projektu jak w tytule. Bardzo poważnie z żoną myślimy o zakupie tego projektu jednak chcielibyśmy porozmawiać z kimś kto już wybudował ten dom i ewentualnie obejrzeć zdjęcia. Bardzo prosimy o pomoc i pozdrawiamy Agnieszka i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 01.04.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem wczesniej projekt z tej pracowni inny niż chcesz kupić , i moja opinia o projektach tej firmy jest nie najlepsza. U mnie był poważny błąd w projekcie, więcej już u nich bym nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksieciu 01.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam; Podlacze sie pod ten watek Rowniez jestem zainteresowana tym domem, rozwazamy z mezem zakup projektu i mala modernizacje Czy ktos jest na forum kto wybudowal taki domek? Zula a moze Ty juz wybudowalas? Czekam na dobre rady Agnieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbaras 14.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 My kupiliśmy!! jEst suuuper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts