wicio 01.04.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wszystkich.Kupowałem ostatnio działkę i notariuszka poradziła mi żeby napisac pismo do US w sprawie podatku od czynności cywilno prawnych związanych z zakupem działki i sprawdzenia poprawnej wartości działki i oczywiście podatku, który już zapłaciłem (2%). Czy może ktoś pisał takie pismo do US ? Proszę o pomoc i ew. podesłanie na maila - [email protected]. Z góry dziękuje i pozdrawiamWicio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jJOANA 05.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Moj notariusz tez to poradzil ale tez przygotowal pisemko w 2 egzemplarzach dal do lapki i kazal isc do US. Wniosek:Powolujac sie na sporzadzony w dniu.. przez notariusza.... wypis aktu notarialnego rep..... zawirajacego umowe kupna nie zabudowanej nieruchomosci polozonej w .... gmina....., oznaczonej jako dzialka nr.... o pow......ha, dla ktorej Sad Rejonowy w ... Wydz Ksiag W prowadzi ksiege wieczysta KW nr...... od..(sprzedajacy)..-prosze o ustalenie czy zadeklarowana cena w kwocie ....zl w powolanym akcie notarilnym jest zgodna z wartoscia rynkowa tej nieruchomosci. Zalacznik:kserokopia w/w aktu notarialnego. I to wszystko. Dostalam odpowiedz ze umazaja sprawe i moge spac spokojnie przez nastepne 5 lt. Nikt nie bedzie mnie scigal za odsetki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio 06.04.2006 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jestem Ci bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Wicio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts