Rezi 01.04.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 wiem ze nie ten dział ale tutaj chyba szybciej i pewniej nie mogę się jakoś dogadać z dotychczasowymi parkieciarzami, każdy lepszy od poprzedniego i zaraz doktorat lub profesurę z parkieciarstwa będzie robił ceny jakie wołają to KOSMOS, zabójstwo (ok 50 - 55 zł 1m2za robociznę) zagruntowanie podłoża, przyklejenie, szpachlowanie, cyklinowanie, gruntowanie, lakierowanie, i obojetnie jaka czytam kalkulację to wychodzi im równo 110 zł 1 m2 na gotowo z chemia - proporcje składników zmienne a cena końcowa zawsze taka sama. macie jakiegoś sprawdzonego z wielkopolski , takiego normalnego nie filozofa a parkieciarza choć jak będzie filozofował za dużo mniejsza stawkę za 1 m2 to zbiorę się w sobie i jakoś to wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 01.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 kurcze moj wzial 13 zl za metr i myslalam ze to drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.04.2006 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Mufka dawaj go do mniedobry hotel, kolacja , wieczorkiem masaz zmęczonych pleców, taksówą do pracy, i tak bedzie połowe taniej niz mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 01.04.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Mufka dawaj go do mnie dobry hotel, kolacja , wieczorkiem masaz zmęczonych pleców, taksówą do pracy, i tak bedzie połowe taniej niz mam teraz A kto robi ten masaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 01.04.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Mufka dawaj go do mnie dobry hotel, kolacja , wieczorkiem masaz zmęczonych pleców, taksówą do pracy, i tak bedzie połowe taniej niz mam teraz Rezi, czy Tobie aby na pewno o robote parkieciarza sie rozchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.04.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 parkiet wazny do masazu kogoś sie wyznaczy wg woli zreszta za 13 zł m2 to ja go zrobie osobiście.... kidys pracowałem jako masazysta więc doświadczenie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mstrogow 01.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 jak masowac beda gejsze to 13 złociszy jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.04.2006 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 z gejszami za 8 złsake płatna dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 02.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 zarty zartami ale ceny to macie niezle, moj parkieciarz za samo cyklinowanie bierze 7 zl za metr, 13 ode mnie zdarl bo musial usunac farbe z dech, upchac szpachle a w salonie jeszcze wcisnac w ogromniaste szpary listeweczki, ogolnie jest dobrym fachowcem i rzeczywiscie czasami robi na wyjezdnym, ale chyba az tak daleko to jeszcze nie jezidzil. I ogolnie straszny z niego naciagacz musialam za wszystko sie targowac jak na targu z tego co widze to mi niezle poszlo efekt za to mi sie podoba , juz sie raz chwalilam swoja podloga przedwojenna http://www.nemo.risp.pl/podloga/7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts