Gierga 01.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dzisiaj pojechaliśmy po naszego Czarka, całe 200 km do Schroniska w Bydgoszczy (chyba zwariowałam). Dzisiaj pierwszy dzień, wszystko już obwąchał, tylko nie chce jeść, ale to chyba normalne po tylu wrażeniach i podróży. Jestem na prawdę szczęśliwa, oby tylko ni chorował Boski psiak a jaki grzeczy i komeny umie W samochodzie dzielnie się spisał chociaż raz puścił lekkiego pawia Jutro wkleje zdjęcia, bo dzisiaj baterie mi się rozładowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 01.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Gierga, gratuluje Czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-iva- 02.04.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulujemy przyjaciela !!! I pozdrawiamy serdecznie )) A o jedzenie się nie martw - to efekt stresu - jak tylko poczuje , że jest "u siebie" - zacznie jeść - trzeba tylko pamiętać żeby miał stale dostępną wodę do picia ) Czekamy na zdjęcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.04.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Gierga, no cudnie, gratuluje i bardzo sie ciesze dawaj zdjecia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.04.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Wspaniale! Bardzo się cieszę! Dawaj fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.04.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Dzisiaj pojechaliśmy po naszego Czarka, całe 200 km do Schroniska w Bydgoszczy (chyba zwariowałam). Dzisiaj pierwszy dzień, wszystko już obwąchał, tylko nie chce jeść, ale to chyba normalne po tylu wrażeniach i podróży. Jestem na prawdę szczęśliwa, oby tylko ni chorował Boski psiak a jaki grzeczy i komeny umie W samochodzie dzielnie się spisał chociaż raz puścił lekkiego pawia Jutro wkleje zdjęcia, bo dzisiaj baterie mi się rozładowały No własnie dawaj zdjecia, cały czas myslałam, co tam u Ciebie i psiaka słychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Gierga a my tu na zdjecia czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.04.2006 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 już daje...z tego podniecenia, zapomniałam ) http://foto.onet.pl/upload/8/19/_590929_n.jpg jeszcze w schornisku już w domu na posłanku http://foto.onet.pl/upload/6/89/_590930_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.04.2006 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Piesek zaklimatyzowany ...jak nic, przewraca się na plecy, zachęca do zabawy, je za dwóch, wraca chętnie do domu i skacze jak piłka jak wracam z pracy W nocy grzecznie śpi Mówie Wam anioł . Dzisiaj byliśmy na oględzianch u weterynarza, wszystko ok, nawet wet był w szoku, że piesek tak dobrze wygląda po 5 miesięcznym pobycie w schronisku. Obadał i wszystko jest ok. Jedynie Czaruś zaczął kuleć dzisiaj - okazało się, że paznokiec mu się złamał u samej skóry - jutro będzie miał przycinany - dzisiaj dostał tabletkę przeciwbólową i muszę mu moczyć łapę w mydlinach. A jutro będzie obcinanko Pytałam się też, czemu on ciągle ma jęzor na brocie, wet mnie uspokoił i powiedział, że to normalne jak pies spał na dworzu - w domu poprostu musi się zaklimatyzować. Gorąco mu UFF Piesio dostał też nową książeczkę Jestem taka szczęśliwa on zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mww 03.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Rzeczywiście kudłata kulka!!! A jaki słodki!!! Gratuluję i życzę dużo wspólnego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 jaki milusi, z bursztynowym okiem pozdrowiam serdecznie Gierga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 03.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Piesek śliczny. Możesz być dumna. Jakiej jest wielkości ? Czy on jest długowłosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.04.2006 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Piesek śliczny. Możesz być dumna. Jakiej jest wielkości ? Czy on jest długowłosy? Wielkość taka do kolan, ma długie włosy - jeszcze śmierdzące i skołtunione, ale z kąpielą wolę jeszcze poczekać do czasu kiedy się w pełni zaklimatyzuje Z buźki to taki prawie labrador Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 03.04.2006 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 jaki milusi, z bursztynowym okiem pozdrowiam serdecznie Gierga a jak te oczka ładnie patrzą , wystarczy że spojrzy tymi swoimi oczami i zrobi smutną minkę a mi się serce kraje i nie wiem kto tak mógł go potraktować i oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 03.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Twój piesek ma typowe cechy nowofunlanda a nie labradora. Jeśli masz książkę o psach to spójrz na zdjęcie nowofunlanda z tym, że są to duże, masywne psy a on jest nieduży a więc to jest mix być może z czanym labradorem właśnie. Nie ważne zresztą jaka genealogia, piesek super świeny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 03.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Gierga, super piesek Mordke, tylko innaczej umaszczona, ma podobna do naszego Dorcia, ktory jest z nami od 3 lutego. Z mojego 'dwumiesiecznego doswiadczenia' powiem tylko, ze pieski z takimi mordkami sa: - bardzo fajne - bardzo madre - bardzo kochane - bardzo duzo daja radosci - bardzo mocno kochaja -bardzo sie ciesza, kiedy wlasciciel jest blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.04.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gierga - wybrałaś uroczą psinkę Na pewno będziesz miała z niego wiele radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jest PRZEŚLICZNY!!! Niech się dobrze chowa i dostarcza samych radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.04.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jest sliczny! Mysle ze tyaki nowy wlasny dom dla psa to ogromny (oczywiscie pozytywny ) szok oby sie zdrowo chował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts