malgosimi 01.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 cyz ktoś widział? bo ja znalazłam tylko półkę 90 http://ewabymail.pl/images/LINEp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.04.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A to jest wygodne, bo przecież okap jest dość wysoko od blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 02.04.2006 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 może faktycznie nie... , masz rację... w kazdym razie spodobała mi sie aranżacja z długa półka przedłużajacą okap (po dwóch stronach) - i chciałam sie zorientowac, czy to wo ogóel sie da zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.04.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A to jest wygodne, bo przecież okap jest dość wysoko od blatu? Hi,hi dobre!! Ale sie usmialem.Dawno, dawno temu pewna znajoma pokaujac na zabudowana kuchenke mikfofalowa w kuchni powiedziala zaskoczona: "alez to fantystyczny pomysl, zeby telewizorek w kuchni zamontowc w szafce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 02.04.2006 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A to jest wygodne, bo przecież okap jest dość wysoko od blatu? Hi,hi dobre!! Ale sie usmialem.Dawno, dawno temu pewna znajoma pokaujac na zabudowana kuchenke mikfofalowa w kuchni powiedziala zaskoczona: "alez to fantystyczny pomysl, zeby telewizorek w kuchni zamontowc w szafce" Nie za bardzo rozumiem sarkazm Wojtku . Mógłbyś to rozwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.04.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Soniko znamy sie przeciez nie od dzisiaj, wiesz ile mam dla Ciebie sympatii i zyczliwosci a Ty mnie tu o sarkazm podejrzewasz? Tyle ile moglem milych buziek wkleic, wkleilem , zebys tak tego nie odebrala .. a jednak.Wstydz sie, wstydz o takie niecne uczucia mnie posadzac A rozwijajac temat. Przedstawione urzadzenie wbrew Twoim obawom jest wyjatkowo wygodne, przydatne zwlaszcza dla profesjonalistow , gdzie w kuchni liczy sie szybkosc, sprawnosc. Wyciagi takie/niezwykle wydajne/ wisza z regulu na wsyokosci ok 180cm i obsluguja duze, zintegrowane trzony kuchenne. To co jest na zdjeciu /rowniez obok/ nie jest poleczka ile raczej kombajnem - wyciagiem z kilkusegmentowym speratorem tluszczu i zapachu,relingiem z mechaniczna suszarka, odsysaczem pary a czasem dodatkowo i podgrzewaczem lub osuszaczem Na wzor ekskluzywnych garkuchni niektore firmy oferuja tego typu rozwiazania do domu, przydatne zwlaszcza w otwartych kuchniach wyspowych wymagajacych poteznych mocy przerobowych zwlaszcza do zapachow.Rozwiazanie bardzo rzadko jeszcze w domach stosowane. Dla zasobnych portfeli domowe wersje robi np. Miele, GE a i atrapy pewnie paru innych producentow. Nie gniewaj sie prosze, nie bylo w tym co napisalem odrobiny zlosliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 02.04.2006 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale co ta wypowiedź ma do mikrofalówki uznanej za telewizor? Ciężko przyrównac rozsadną obawę Soniki, do nierozrózniania kineskopu od kuchenki... no lae wróćmy do pytania w temaci - cyz ktos widział cos takiego w wersji 60 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.04.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Wojtuś, Ty mnie tutaj nie czaruj, bo buźki wkleiłeś tylko dwie . Ale dobra, wybaczam Ci bo Cię po prostu lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts