bartar 02.04.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Zapraszm do środka modrzewia 2. Mam nadzieję, ze zdjęcia pomogą tym którzy zdecydowali się na ten projekt. Mieszkamy od 30-12-2005. http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=26206&q=modrzew&k=7i cz. 2 http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=49429&q=modrzew&k=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 nie otwierają się zdjęcia , tylko album, a hasła nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 02.04.2006 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Przepraszam, mój błąd. Już sie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.04.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 gratuluje gratulujejestem pełna podziwupiękny dom i fajnie urządzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 super..gratulki!!!Wszystko mi się podoba a blat pod umywalke dodalam sobie do ulubionych zeby pozniej wyjasnić panu o co mi chodzi z tym blatem bo wlasnie taki chcę miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Piękny dom! Też chcieliśmy taki wybudować, ale zwyciężył inny- kwestia szerokości działki. Najbardziej podoba mi się wykusz-rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 02.04.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Mam pytanie a co to za malunki na scianie? kto to robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Mam pytanie a co to za malunki na scianie? kto to robil? są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 02.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A co to za kolor drzwi?Są ŚLICZNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 03.04.2006 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mam pytanie a co to za malunki na scianie? kto to robil? są piękne! Malunki na ścianie robiła znajoma, która zajmuje się głównie malowaniem na szkle.W łazience jest tynk tradycyjny więc kazała go zostawić bez gładzi. Rysunek malowała w ten sposób że do farby którą pomalowane są sciany w kuchni, holu i salonie dodawała pigmentów.Zaczęła od koloru ciemnego i stopniowo rozjaśniała, a potem wszystko zmatowiła papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 03.04.2006 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A co to za kolor drzwi?Są ŚLICZNE. Trudno mi powiedzieć jaki to kolor. Poprosiłam stolarza, który robił drzwi żeby zrobił mi próbki kolorów. Z tymi próbkami chodziliśmy po domu i przymierzaliśmy do ścian, okien itp. ten kolor to niby teak, ale kazaliśmy mu malować tak, żeby wpadał bardziej w brąz, bo na próbce wyglądał bardziej czerwono. To są drzwi sosnowe i ta sama farba zupełnie inaczej wygląda np. na dębie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 03.04.2006 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 super..gratulki!!!Wszystko mi się podoba a blat pod umywalke dodalam sobie do ulubionych zeby pozniej wyjasnić panu o co mi chodzi z tym blatem bo wlasnie taki chcę miec Kopiowanie jak najbardziej dozwolone, cieszę się ze Ci się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 03.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Bardzo ładny dom i gustowne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 03.04.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Bardzo ładny domek!Jakie macie panele?podobne do mojego Tarkettu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 04.04.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 mi się też bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 04.04.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cieszę się, że Wam się podoba Chciałam zeby to był taki dom wpisany w wiejski krajobraz. Pod oknem w kuchni zamierzam posadzić malwy i takie tam proste kwiaty.Zobaczymy czy się uda. julcik to jest deska baltic floor klon kanadyjski, a w salonie dąb czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 04.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 gratuluje bardzo fajny domek te malunki na scianach w makówki i biedrzyniec bardzo mi sie podobają,super pomysł-miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.04.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 bartar a ja nic nie mogę zobaczyć. chyba znowu się popsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 07.04.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ja tez nic nie widze, a z checią bym pooglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 19.07.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 WitamRówniez nie mogę otworzyć, a jestem zywo zainteresowany ponieważ sami budujemy Dom pod Modrzewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts