tomkwas 03.04.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A używał ktoś myjek BOSCH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 my kupilismy Karcher K5.55 1900W 140 bar wersja limitowana na 25 lat z glowicą alu ...podobno niezła juz kilka razy była w użyciu .....np myłam okna z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 04.04.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Zdecydowalam sie jednak na black&decker. Kupilam w Praktikerze. Mieli w promocji po 399zl.Mam nadzieje, ze bedzie spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapken1 08.04.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A ja chciałabym zakupić db marki /karcher, royal/myjkę parową, z przeznaczeniem sczczególnie do mycia zakamarków w łazience,meblach plastikowuch na tarasie,zakamarkach w kuchni czy ram okiennych.Jest tego tak dużo, co mi radzicie abym była zadowolona, ceny bowiem nie sa niskie.Boję się zakupów w marketach.Pzreglądam i pzreglądam oferty w Allegro, ale nie wiem, którą myjkę wybrać.POMOCY proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braszyns 09.04.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 w castoramie kupiłem myjkę alister używam ją 2 lata i jestem zadowolony z zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.04.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Jest watek o parownicach karchera do prac domowych we wnetrzach. Np. sc1902 okolo 2tys. zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitt 21.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 http://forum.muratordom.pl/myjka-cisnieniowa-jaka-wybrac-i-dlaczego,t41365.htm Wciaz jestem bardzo zadowolony z myjki LAVORA sprzedawanej co jakis czas przez Lidla. Chyba najlepszy stosunek ceny do jakosci. pozdrawiam Konrad Hej, jakie maksymalne ciśnienie pracy pokazuje Ci manometr w pistolecie ? U mnie to max 80-90 bar i zastanawiam się, czy to wada myjki, czy manometru, bo do obiecywanych 135 bar trochę brakuje pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts