mrbudziol 02.04.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Witam... szukam i szukam i znaleźc nie mogę... potrzebuje zestawienia materiałowego ile sztuk róznych rodzajów pustaka wychodzi na m2... znalazłem cenowe zestawienie ale nie mogę znaleźć nigdzie zestawienia jakiego potrzebuje... wrzuccie jakies linki...plisssssssssss....... wszystko co możliwe od BK przez ceramikę, keramzyt, po silikaty... z góry dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 02.04.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Każdy producent podaje na swojej stronie. Polecam http://www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrbudziol 02.04.2006 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dzięki wielkie... tyle to wiem ale może zna ktoś stronki z bezpośrednimi prównaniami...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 02.04.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dzięki wielkie... tyle to wiem ale może zna ktoś stroni z bezpośrednimi prównaniami...??? Nie sądzę, żeby było coś takiego. Ceny się zmieniają. Wybierz sobie materiały, sprawdź na stronach producentów ceny za metr i porównaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calk 02.04.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Witam!Katalogi Nakładów Rzeczowych ( KNR ) określają zużycie materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts