Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

INTERNET - jak to u Was jest???

Z jakiego rodzaju połączenia z internetem korzystasz?  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Z jakiego rodzaju połączenia z internetem korzystasz?

• tp SA. (neostrady)
    • bezprzewodowe (operator

Recommended Posts

Planujemy pakiet Telewizji "N" - oferta wydaje się atrakcyjna i ta jakość :D

TPSA zaoferowała czekanie do 10-ciu miesięcy :lol: i ponad 80 zł. m-cznie, za sam telefon i internet, a w "N' mamy telewizję cyfrową, internet i telefon, gdzie abonament jest wykorzystywany na rozmowy w 100% za 134 zeta. Chyba się zdecydujemy :)

poprosze o link :oops:

Znalazłem te oferte :oops: , ale mam pytanie czy ten net jest kablowy czy bezprzewodowy???

• Odpowiedzi 105
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 year później...

Nadeszła wiekopomna chwila na zmianę dostawcy internetu, poniewaz ostatni czyli ERA doprowadził mnie do szału :evil: :evil: :evil: .

Około 2 lat temu kiedy kupowałem blueconkt Ery to po Orange była rewelacja, stabilnosc polączenia i bardzo duża szybkość niestety limit transferu był zupełnie okrojony w stosunku do szybkości a i cena przy większych limitach niestety zbyt wysoka. Przez 1 rok internet działal bez zarzutu po tym okresie liczba odbiorców zwiększyła sie do tego stopnia że korzystanie z netu jest juz niestety niemozliwe (bez wziecia czegos na uspokojenie uprzednio). Połączenie jest sygnał w normie a net stoi :evil: .

Dlatego tez skorzystałem z oferty konkurencji czyli PLAY. Pierwszy zonk! :o , w punkcie PLay w Jankach poinformowano ze nie moge kupić netu bo nie ma u mnie zasiegu :o . Ale pamiętam że na after pary po zlocie MURATORA właśnie laptop śmigał na PLAY. Więc sie jednak uparłem i kupiłem (bez ryzyka bo moge testować 7 dni). Zainstalowałem odpaliłem i 2 Zonk! Net chodzi nieco wolniej niz Ery ale baardzo stabilnie i z jednakowa pradkoscią. Sygnał jest o wiele lepszy 4-5 kresek/6 mozliwych

Skorzystałem z promocji dla abonentów PLAY i mam 10GB limitu/msc za 45 zł przez 18 m-cy. Mam nadzieje ze się nie popsuje. Radze więc nie przejmować się personelem sprzedającym ten net tylko sprawdzic osobiscie mozliwosci odbioru.