nata76 02.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nie wiem,czy temat się tutaj znajdzie,ale jakos tak mi przypasował ten dział Poszukuje projestu dla rodziny 2+3. Zawsze faworytem był parterowy,ale...no wlasnie . Możecie poradzić, zwłaszcza Ci, którzy już mieszkają w swoich domkach i mają więcej dzieci, jak to jest??? Ostarnio sie zastanawiam,czy nie lepiej, jesli dom jest z poddaszem,wtedy jest tam krolestwo dzieci..... Podoba mi sięd07 z Muratora i parterowy dm28 z http://www.dom-parterowy.pl Zastanawiam się, w do7 do góry są 4 pokoje, na razie jak dzieic małe jeden ty byłaby nasza sypialnia, jak dzieci dorosną zajęlibyśmy pokój na dole(opcja,ze rezygnujemy z garazu).... Z drugiej jednak strony, parterowy wydaje siępraktyczniejszy ze wzgl. logistycznych... Co myslicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts