selimm 03.04.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Niech sobie tam juz Redakcja coś wykastruje ( ino nie za duzo - bo podobno to niezdrowo) i odda ten topik na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 03.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A dla konkurencji mozna zaproponowac , zeby zalozyla sobie watek : Forumowe Kolko Rozancowe . Ciekaw jestem frekwencji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 niech red odda chociaż ta instrukcję post. z kobietami chce jeszcze raz poczytać jak ciężko ze mna wytrzymać tzn. że sie nie da lidzu, idz do tylko dla kobiet, dla Ciebie coś na początek, może nie będziesz smutna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Redakcja jak zwykle udaje ze nie widzi ... tylko ze Hanysy to pierońsko uparte som......aaa jakie upierdliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 03.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 niech red odda chociaż ta instrukcję post. z kobietami chce jeszcze raz poczytać jak ciężko ze mna wytrzymać tzn. że sie nie da lidzu, idz do tylko dla kobiet, dla Ciebie coś na początek, może nie będziesz smutna nie nie nie rozumiesz chodzi o konkretną instrukcję 1 post z samców a nie samiczek inne instrukcje mnie nie ciekawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Redakcja jak zwykle udaje ze nie widzi ... tylko ze Hanysy to pierońsko uparte som......aaa jakie upierdliwe ooo a jakie.... : - x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.04.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Redakcja jak zwykle udaje ze nie widzi ... tylko ze Hanysy to pierońsko uparte som......aaa jakie upierdliwe ooo a jakie.... : - x czyżbyś nie znała żadnego hanysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2006 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Redakcja jak zwykle udaje ze nie widzi ... tylko ze Hanysy to pierońsko uparte som......aaa jakie upierdliwe ooo a jakie.... : - x czyżbyś nie znała żadnego hanysa a moze kce poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Redakcja jak zwykle udaje ze nie widzi ... tylko ze Hanysy to pierońsko uparte som......aaa jakie upierdliwe ooo a jakie.... : - x czyżbyś nie znała żadnego hanysa wlasnie ze jednego znałam , dlatego az sie zarumieniłam (uroczo ) co by nie bylo i co by mnie nie wkurzyli hanysy fajne są (i nic wiecej nie powiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 03.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 kocie! wybaczymy jej??? no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 wybaczymy w Gorolowie nie wiedzą co dobre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 wybaczymy w Gorolowie nie wiedzą co dobre ... wiedza CICHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 04.04.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A ja jestem za tym, zeby redakcja byla konsekwentna bez wzgledu na to czy miala racje czy nie. Tyle razy zarzucano redakcji niekonsekwencje... Miooodzio tekst ! :D:D Proponuję, by Redakcja stworzyła osobny dział, lub conajmniej przyklejony wątek pt. "Złote myśli forumowiczów" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.04.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A ja jestem za tym, zeby redakcja byla konsekwentna bez wzgledu na to czy miala racje czy nie. Tyle razy zarzucano redakcji niekonsekwencje... Miooodzio tekst ! :D:D Proponuję, by Redakcja stworzyła osobny dział, lub conajmniej przyklejony wątek pt. "Złote myśli forumowiczów" ! Był już kiedyś podobny wątek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=54577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.04.2006 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ZYJE REDAKCJA JESZCZE...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 04.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Po grzybowej? Wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.04.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Nic co ludzkie nie jest nam obce - prosicie, przywracamy po małym sprzątaniu. Ale też prosimy - szanujcie regulamin forum. Będą protesty, wątek zniknie tym razem na zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 04.04.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Nic co ludzkie nie jest nam obce - prosicie, przywracamy po małym sprzątaniu. Ale też prosimy - szanujcie regulamin forum. Będą protesty, wątek zniknie tym razem na zawsze. Czy pisząc protesty Redakcja miała na myśli donosy? Fajna jest w tym jedna rzecz. Forum zaczyna się docierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 04.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Yes, yes, yes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.04.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Spoko ......Joshi trza dac kubek za ten tekst a tak apropos to moze nie bedziemy sie bawić w cicho-ciemnych - tylko jak komuś cos nie pasi ..to pisze oficjalnie ...a nie zawraca gitare Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts